Τα πλάνα για το ντέρμπι


Τι δοκίμασε στην σημερινή προπόνηση ο Ντούσαν Μπάγεβιτς - Τι αλλαγές έκανε ο προπονητής της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο του διπλού  Το πρώτο δίτερμα ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έκανε σήμερα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο 62χρονος Σέρβος τεχνικός της ΑΕΚ ξεκίνησε το διπλό με τους: Αραμπατζή κάτω από τα δοκάρια, Αραούχο δεξί μπακ, Καράμπελα αριστερό μπακ, Αλβες - Μαϊστόροβιτς στο κέντρο της άμυνας, Καφέ - Γιάχιτς αμυντικά χαφ, Χέρσι δεξί χαφ, Μαντούκα αριστερό χαφ και στην επίθεση τους Τζιμπούρ και Μπλάνκο.
Στο δεύτερο ημίχρονο του διπλού, ο Μπάγεβιτς έκανε και κάποιες αλλαγές με την σημαντικότερη εξ' αυτών να είναι ο Νάτσο Σκόκο που μπήκε στην 11αδα και όλα δείχνουν ότι θα αγωνιστεί στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ κόντρα στους «πράσινους». Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός έπαιξε δεξιά στο 4-4-2 στην θέση του Χέρσι, ο Μάκος έπαιξε δίπλα στον Καφέ στα αμυντικά χαφ και ο Γιάχιτς αντικατέστησε τον Αλβες στα στόπερ.
http://www.aek365.gr/article.php?id=44919

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...