ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ..................

Του Σταύρου Μαρίνη 
Δεν ξέρω γιατί θεωρούν ότι είναι δυνατόν να αλλάξουμε κάποιοι άσπονδοι "φίλοι" μας , αλλά τους διαβεβαιώ ότι άδικα περιμένουν. Τους δοκιμάσαμε και είδαμε τα καλά τους και δεν θα πάρουμε!!! Στο θέμα τώρα με τις επιστροφές όποιος θέλει να επιστρέψει πρέπει να έχει και έναν σοβαρό λόγο για να δικαιολογήσει την φυγή του και εκεί είναι και το μεγάλο πρόβλημα. Να πεις ακόμα ένα ψέμα για να γλιτώσεις ή την αλήθεια για να διαλύσεις τα πάντα.



Πείτε την αλήθεια διαλύστε τα πάντα και προσπαθήστε να πάτε πάλι από την αρχή εάν αντέχετε και κυρίως εάν θεωρείτε ότι έτσι θα αλλάξει η ζωή σας. Δεν σχολιάζω τις φημολογίες για το κλείσιμο εβδομαδιαίας εφημερίδας γιατί θα γίνω κακός με όσους τα γράφουν. Οι εφημερίδες βρίσκουν οικονομικούς πόρους και συντηρούνται από πολλά πορτοφόλια ιδίως όταν σε αυτές κάποιοι ελπίζουν ότι θα βρουν προβολή και ελεύθερο πεδίο προπαγάνδας. Βέβαια ποντάρουν στην τσιγκουνιά και στα λίγα φύλλα που πουλάει αλλά εάν το σκεφτείτε καλύτερα 50000 χ 4 ευρώ = 200.000 ευρώ την εβδομάδα διώχνεις τους μισούς εργαζομένους και συντηρείσαι!!!! Άλλωστε άρχισαν και φεύγουν από μόνοι τους μην αντέχοντας στην Ιδέα ότι δεν θα πλουτίσουν!!!! Άλλωστε τα καλά ρεπορτάζ τα φέρνουν όσοι κακοπληρωμένοι συνεργάτες έχουν φτύσει αίμα για να δουλέψουν εκεί και δεν νομίζω ότι θα συνεχίσουν γιατί με την παραμικρή πρόταση από άλλη εφημερίδα φεύγουν και κάνουν πλέον ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αυτούς και όχι τα αφεντικά τους. Δεν θα πω άλλα για να μην σας κουράσω αλλά έχω αρκετό ρεπορτάζ που λέει ότι μέχρι τον Μάρτη δεν κινδυνεύει κανείς από την απώλεια της εφημερίδας που με λάθος τίτλο ήρθε να πάρει κομμάτι από την διαφημιστική πίτα  και οι αναγνώστες της άσκησαν βέτο γιατί δεν είδαν κάτι το διαφορετικό μια καλή ταινία βρε παιδί μου. Στα δικά μου τώρα τις επόμενες εβδομάδες θα σας έχω ένα κείμενο την ημέρα όπως δηλαδή και το τελευταίο διάστημα και κυρίως θα ασχολούμε με την οικονομική κρίση και τους "μάγους" του Παπανδρέου που βρήκαν πάλι εμάς τους μικρομεσαίους να πληρώσουμε τα χρήματα που έφαγαν τα golden boys and  girls , τα σκατά που προβάλλει και φέτος η τηλεόραση και φυσικά την αγαπημένη μας TV ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ που θεωρεί ότι ανώνυμα βρίζει όσους διαβάζουν bogs και δεν ενημερώνονται από τους "επαγγελματίες" δημοσιογράφους της!!! Τι μας λες βρε δεν βγάζετε τις κουκούλες να δούμε ποιοι αραδιάζεται ένα σωρό αηδίες γράφοντας ΑΝΩΝΥΜΑ όπου σας συμφέρει για να μην φάτε καμιά μήνυση. Αποκαλώντας παπαδοπουτάνα όποιον δεν σας κάνει τα χατίρια και δεν σας διευκολύνει στον θλιβερό και μοναχικό σας μονοπάτι του να μην ακούτε καμιά άλλη άποψη εκτός από την δική σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...