"Βουλγάρες στη φάκα της Ασφάλειας Βόλου για μαστροπεία"


"Δύο Βουλγάρες, 30 και 38 ετών, η πρώτη εκδιδόμενη και η δεύτερη προαγωγός της, είχαν στήσει επιχείρηση μαστροπείας στο Βόλο. Ένα "ροζ" τηλέφωνο που είχαν στη διάθεσή τους διαδόθηκε γρήγορα στην πόλη, μαζί με τα προσόντα της 30χρονης Βουλγάρας...

και η επιχείρηση καλά κρατούσε.

Τα στοιχεία των δύο όμως έφτασαν και στα χέρια της Ασφάλειας Βόλου, η οποία τους έστησε παγίδα και τις συνέλαβε.

Αστυνομικός έπαιξε το ρόλο του πελάτη και έκλεισε ρανεβού στη Βουλγάρα κοντά στα ΚΤΕΛ της πόλης.

Στο ραντεβού έφτασαν και οι δύο μαζί και η προαγωγός παρέλαβε τα 100 € που είχαν συμφωνηθεί για τις υπηρεσίες που θα πρόσφερε η Κοπέλα στον πελάτη-Αστυνομικό.

Τα χρήματα ήταν προσημειωμένα και ακολούθησε σύλληψη και των δύο. Χθες προσήχθησαν ενώπιον του Εισαγγελέα, κατηγορούμενες η μεν πρώτη για προαγωγή στην πορνεία της 30χρονης κατ’ επάγγελμα έναντι αμοιβής και η δεύτερη για πορνεία χωρίς να διαθέτει πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος.

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου επέβαλε στην 38χρονη προαγωγό ποινή φυλάκισης 18 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ, στη δε 30χρονη ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ με τριετή αναστολή."

http://www.fatsimare.net/index.php?categoryid=160&p2_articleid=28238

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...