Πρόβα… ενδεκάδας από Ζίκο

 
Τα πλάνα του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ αποκάλυψε ο Ζίκο στην προπόνηση της Κυριακής (3/1), καθώς "έδειξε" ενδεκάδα και σύστημα. Με επιθετικούς προσανατολισμούς οι "ερυθρόλευκοι" κόντρα στην "Ένωση"...



...Ο Βραζιλιάνος προπονητής θα αφήσει στην άκρη το σύνηθες 4-51, καθώς σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με δύο επιθετικούς. Αυτοί θα είναι ο Κώστας Μήτρογλου και ο Ντιόγκο, που επιστρέφει στην αγωνιστική δράση.

Την τετράδα της άμυνας θα αποτελούν οι Μπράβο (αριστερά), Τοροσίδης (δεξιά) και Μέλμπεργκ-Α. Παπαδόπουλος (στόπερ). Τερματοφύλακας φυσικά θα είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Ο Ζίκο χρησιμοποίησε Κατσικογιάννη και Μαρέσκα ως αμυντικά χαφ, καθώς ο Ντουντού συνέχισε και σήμερα το ατομικό του πρόγραμμα. Δεξιά ήταν ο Γκαλέτι και αριστερά ο Όσκαρ.

Αν ο Ντουντού δεν προλάβει να είναι έτοιμος δεν αποκλείεται ο Τοροσίδης να μετατεθεί στη μεσαία γραμμή και ο Τάσος Πάντος να παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο σκάουτερ της ομάδας, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, θα παρακολουθήσει την Τρίτη (5/1) τον αγώνα Καβάλα-Λεβαδειακός και το Σάββατο (9/1) τον αγώνα ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός.

http://www.goal.com/gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...