Καλύτερος αλλά... ανούσιος!

Καλύτερος αλλά... ανούσιος!
Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε στο «Κλ. Βικελίδης», έχασε ευκαιρίες, αλλά βρήκε απέναντι του έναν εξαιρετικό Σηφάκη και έμεινε στο 0-0! Δοκάρι ο Κάμπορα από θέση οφ-σάιντ, σωτήρας ο Τζόρβας!

16:42: Οι δύο ομάδες μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και οι φίλοι του Άρη δημιουργούν φαντασμαγορική ατμόσφαιρα.

16:35:
Κατάμεστο το γήπεδο του Άρη. Sold out, δεν πέφτει ούτε... καρφίτσα.

16:20:
Κάθε φορά που ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έρχεται σε επαφή με την μπάλα κατά το ζέσταμα τα... ακούει από τους οπαδούς του Άρη που προφανώς δεν έχουν ξεχάσει την σχέση του ποδοσφαιριστή με τον ΠΑΟΚ.

16:06:
Σειρά της ενδεκάδας των «πρασίνων» να κάνει την εμφάνιση της για την προθέρμανση. Ζέσταμα κάνουν και οι αναπληρωματικοί, παίζοντας το κλασσικό κορόιδο. Εκτός αποστολής έμειναν οι Αντώνης Πετρόπουλος και Φίλιππος Δάρλας.

16:05: Μέσα σε αποθέωση βγαίνει για ζέσταμα ο Άρης,

16:00: Οι συνθέσεις των δύο ομάδων. Άρης: Σηφάκης, Νέτο, Αράνο, Γκιάρο, Κάλβο, Γκαρσία, Κόκε, Νασούτι, Κάμπορα, Χαβίτο, Πρίττας. Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ, Σαλπιγγίδης, Ζιλμπέρτο, Χριστοδουλόπουλος, Βύντρα, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Σισέ.

15:54: Ο Άλεξ Τζόρβας μαζί με τον Μάριο Γκαλίνοβιτς και τον προπονητή τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού, Βασίλη Αλεξούδη, βγαίνει για ζέσταμα και αποδοκιμάζεται από τον κόσμο του Άρη.

15:36:
Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας που έχουν παρθεί από την αστυνομία, ώστε να μην συμβεί το παραμικρό και όλα να κυλούσαν ομαλά.

15:30: Αν και όπως αναφέραμε και πιο κάτω δεν θα πέφτει... καρφίτσα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που ψάχνουν έστω και την τελευταία στιγμή κάποιοι εισιτήριο.

15:20:
Μεγάλη κίνηση στους γύρω δρόμους περίπου μιάμιση ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Έτσι και αλλιώς εισιτήριο δεν υπάρχει ούτε για δείγμα και το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο.

15:16:
Φτάνει στο γήπεδο η αποστολή του Παναθηναϊκού συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Έντεκα κλούβες έξω από τα αποδυτήρια και όπως ήταν λογικό δεν έγινε το παραμικρό.

15:15: Από νωρίς στην μπυραρία του Άρη που βρίσκεται μέσα στην Θύρα του «Βικελίδης» αρχίζουν να συγκεντρώνονται οπαδοί των «κιτρίνων». Τα πρώτα συνθήματα δεν αργούν να έρθουν για να ζεσταθεί η ατμόσφαιρα.

Σκάουτερ της Λίβερπουλ

Σύμφωνα με πληροφορίες στα επίσημα του «Βικελίδης» αναμένεται να δώσει το παρών σκάουτερ της Λίβερπουλ για να τσεκάρει ποδοσφαιριστές που ίσως να απασχολήσουν τους «κόκκινους». Μην ξεχνάμε ότι στην ομάδα του Άνφιλντ ανήκε ο Σεμπάστιαν Λέτο μέχρι το καλοκαίρι ενώ πριν από μερικά χρόνια ο Λάχαρος Χρισουδουλόπουλος είχε φτάσει μια... ανάσα από την μετακόμιση του στο Λίβερπουλ.


Νικητές οι «πράσινοι» Νέοι

Από κει και πέρα, και όσον αφορά το παιχνίδι που έγινε ανάμεσα στις δύο ομάδες για το πρωτάθλημα Κ-21 η «Golden team» του Παναθηναϊκού επιβλήθηκε με 2-1 και πήρε το ντέρμπι. Για το «τριφύλλι» άνοιξε το σκορ ο Σταμπολζίεφ στο 28', στο 34' ο Μουδούρογλου ισοφάρισε σε 1-1 αλλά ο Λαγός στο 37' έγραψε το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΡΗΣ: Θρασέρης, Μπουγαϊδης (61' Γιαννίτσης), Κολτσίδης, Γραικός, Αχγτζίδης, Οικονομόπουλος (85' Δαλκίδης), Γιώρης (75' Νταμαρλής), Αλμπάνης (61' Μιχαηλίδης), Γιαννιώτας (82' Παπαστεργίου), Μουδουρογλου, Βουλτσίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:
Ραντοβάνοβιτς, Τριανταφυλλόπουλος, Φουσού, Λιόλιος, Λαγός, Φέτσης, Μαρινάκης, Σταμπολζίεφ, Φελέκης (88'΄Ντάρλας), Βλάχος (90+1' Τσίγκρος), Ταχμαζίδης (85' Κουσίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...