Σε «αναμμένα κάρβουνα» για το γήπεδο ο ΠΑΟ



Πιέσεις προς κάθε κατεύθυνση ασκεί τις τελευταίες ημέρες η ΠΑΕ Παναθηναϊκό, για την άμεση έναρξη των εργασιών στον χώρο που θα κατασκευαστεί το νέο γήπεδο στον Βοτανικό.
Το διάστημα που προηγήθηκε, η «ΓΗΠΕΛ» είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις με όλους τους...



...εμπλεκόμενους φορείς, το ΥΠΕΚΑ, τον Ερασιτέχνη, τον επιχειρηματία Μπάμπη Βωβό καθώς και με στελέχη του Δήμου Αθηναίων, περιμένοντας να ανάψει το «πράσινο φως» ώστε να συνεχιστεί το έργο το οποίο έχει «παγώσει» τους τελευταίους μήνες.

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει τις διαβεβαιώσεις πως κανείς δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο και όπως υποστηρίζουν στελέχη του συλλόγου: «Για εμάς το έργο έχει ξεκινήσει και θέλουμε το πράσινο φως για να συνεχίσουμε τις εργασίες που σταμάτησαν χωρίς δική μας υπαιτιότητα».

Παρόλο που ο Παναθηναϊκός έχει δώσει μια βιώσιμη πρόταση, νομικά και τεχνικά, με την λύση για την χωροθέτηση των προσωρινών θέσεων στάθμευσης, είναι πλέον ορατό ότι εάν δεν πάρουν οι «πράσινοι» στα χέρια τους τις εξελίξεις και δεν βρεθούν μπροστά από αυτές, να εγκλωβιστούν σε προβλήματα ,όχι άλυτα, που προέρχονται από τρίτους και θα είναι όμηροι των καταστάσεων, τη στιγμή μάλιστα που νομικά μετά την απόφαση του ΣτΕ δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα για το γήπεδο.

Για αυτόν τον λόγο, όλο το επιτελείο του γηπέδου βρίσκεται επί ποδός την τελευταία εβδομάδα. Η πίεση αυτή του Παναθηναϊκού είναι σίγουρο ότι θα συνεχιστεί προς όλες τις κατευθύνσεις, μέχρι να συμφωνηθεί το πότε θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανέγερσης.

Στον Παναθηναϊκό είναι απολύτως έτοιμοι να ξεκινήσουν τις εργασίες οικοδόμησης του γηπέδου ακόμη και αύριο αν τους δοθεί το πράσινο φως από το ΥΠΕΚΑ με τις απαραίτητες εγκρίσεις του, καθώς για τον σκοπό αυτό έχει ήδη εκταμιευτεί από την ΠΑΕ (με απόφαση του Δ.Σ.) σημαντικό χρηματικό ποσό, μέρος του οποίου, έχει δαπανηθεί από τον ανάδοχο εργολάβο για τις μελέτες, τις άδειες και τις εργασίες καθαιρέσεων και εκσκαφών που έχουν ήδη εκτελεστεί.

http://www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...