Ολομέτωπη επίθεση Θεοδωρίδη στον Πατέρα


ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ!
Ο παράγοντας του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης επέλεξε να κάνει ολομέτωπη επίθεση στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Νίκο Πατέρα μέσω συνέντευξής του σε κυριακάτικη εφημερίδα, χαρακτηρίζοντάς τον ανύπαρκτο!

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης παραχώρησε συνέντευξη του στην κυριακάτικη εφημερίδα 'Real News'. Εκεί επιτέθηκε φραστικά στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Νίκο Πατέρα ενώ...

αναφέρθηκε και σε ζητήματα της ομάδας του.

Σχετικά με το Νίκο Πατέρα επισήμανε: «Αυτό που συμβαίνει φέτος δεν έχει προηγούμενο. Ο Παναθηναϊκός ευνοείται απ' όλες τις πλευρές, την ώρα που ο Ολυμπιακός διώκεται απ' όλους. Αυτήν τη στιγμή στην Σούπερ Λίγκα και την ΕΠΟ ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει.

Αυτή η συνεχής εύνοια του Παναθηναϊκού δεν έχει ξαναγίνει. Πάντα οι μεγάλες ομάδες έπαιρναν σφυρίγματα, αλλά αυτό που γίνεται φέτος προκαλεί την κοινή γνώμη και τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Άφησε ο Ολυμπιακός έναν ανύπαρκτο πρόεδρο να κάνει ό,τι θέλει... Αν βήξει ο Κόκκαλης, θα τον πιάσει πνευμονία».

Για τον Ζίκο και όχι μόνο...

Ένα από τα ζητήματα με τα οποία καταπιάστηκε ο κ. Θεοδωρίδης ήταν αυτό του Ζίκο. Τόνισε σχετικά: «Ήταν επιβεβλημένη η απόφαση για την απομάκρυνσή του. Το κακό, βέβαια, έγινε με την πρόσληψη του, αφού έπρεπε να μείνουν στον πάγκο οι Μπάντοβιτς και Νινιάδης, οι οποίοι πήγαν εξαιρετικά την ομάδα στα παιχνίδια με την Άλκμααρ, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Ο Ζίκο αποδιοργάνωσε την ομάδα στις γιορτές, με την τεράστια άδεια που έδωσε στους ποδοσφαιριστές. Ο Βαλβέρδε και ο Σόλιντ ποτέ δεν έδωσαν άδεια μεγαλύτερη των 4-5 ημερών και πάντα έλεγχαν τους παίκτες. Με τον Ζίκο χάθηκε ο έλεγχος.

Ο Ζίκο ήρθε στον Ολυμπιακό και έφερε όλο το δικό του τιμ. Ζήτησε να απομακρυνθώ εγώ από το πόστο του Γενικού Αρχηγού και δεν είχε ιδέα τι γίνεται στην ομάδα. Δεν ήθελε κανέναν δίπλα του και πιστεύω ότι θα ήταν όλα πολύ διαφορετικά αν ήταν κοντά του ο Μπάντοβιτς και ο Νινιάδης».

Αναφορικά με τον φταίνε άλλοι για το τι έχει συμβεί φέτος με τον Ολυμπιακό τόνισε: «Υπάρχουν πολλοί, αλλά δεν θέλω να τους κατονομάσω τώρα. Οι ψιθυριστές και οι περιστασιακοί δήθεν Ολυμπιακάρες κάνουν το μεγαλύτερο κακό στην ομάδα. Στην παρούσα φάση, πάντως, θα πρέπει να υπάρξει σύμπνοια και ενότητα για να βελτιωθεί η εικόνα του Ολυμπιακού».

Πιστεύει σε ανατροπή... σκηνικού...

Όσον αφορά στην συνέχεια του πρωταθλήματος ο ίδιος τόνισε πως ο Ολυμπιακός μπορεί να βγει από το... τέλμα με το νέο τεχνικό του δίδυμο: «Είναι πολλά χρόνια μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού. Οι παίκτες τους αγαπούν και γνωρίζουν τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος. Θα δώσουν και την ψυχή τους για τον Ολυμπιακό και θεωρώ ότι η ομάδα μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Αν παίζεται ο τίτλος στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός θα πάρει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Απομένουν δώδεκα αγωνιστικές και αν παιχθούν τα παιχνίδια επί ίσοις όροις, ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει.

Προσωπικά είμαι της άποψης πως όλα ξεκινούν από τα αποδυτήρια σε μια ομάδα. Όταν ήμουν στον Ολυμπιακό, βρισκόμουν εφτά ώρες κάθε μέρα στου Ρέντη, γνώριζα τα πάντα για το προσωπικό και μίλαγα συνέχεια με τους παίκτες και τα μέλη του τεχνικού τιμ. Έκανα τα πάντα για την ομάδα αφιλοκερδώς.

Οι ποδοσφαιριστές με λατρεύουν, όπως και ο κόσμος. Όπου και αν βρεθώ, έρχονται και με αγκαλιάζουν και για μένα είναι πολύ σημαντική η αγάπη που μου δείχνουν. Τα πάντα σε μια ομάδα ξεκινούν από τα αποδυτήρια και γι' αυτό τα προηγούμενα χρόνια είχαμε πάρει το πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο. Τη δική μου δουλειά δικαίωσαν τα αποτελέσματα».

Δεν θέλει να γυρίσει

Παρόλα αυτά ο κ. Θεοδωρίδης επισήμανε πως «δεν θέλω να επιστρέψω, αλλά πάντα είμαι κοντά στον Ολυμπιακό και προσπαθώ με κάθε τρόπο να βοηθώ την ομάδα. Αν χρειαστεί, θα πάω στου Ρέντη για να μιλήσω με τους παίκτες και να τους ζητήσω το πρωτάθλημα» ενώ για τα πρόσφατα επεισόδια ανέφερε: «Είναι κρίμα που λίγοι αμαύρωσαν την εικόνα 8.000 οπαδών του Ολυμπιακού. Εγώ όσο ήμουν Γενικός Αρχηγός, δεν ήθελα κόσμο στα κρίσιμα εκτός έδρας παιχνίδια, γιατί πάντα θα βρεθούν αυτοί οι λίγοι που θα δημιουργήσουν επεισόδια».

http://www.gazzetta.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Hi!
You may probably be very curious to know how one can make real money on investments.
There is no need to invest much at first.
You may commense earning with a money that usually is spent
on daily food, that's 20-100 dollars.
I have been participating in one project for several years,
and I'll be glad to share my secrets at my blog.

Please visit blog and send me private message to get the info.

P.S. I make 1000-2000 per day now.

http://theinvestblog.com [url=http://theinvestblog.com]Online Investment Blog[/url]

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...