Ο Τριανταφυλλόπουλος κατηγορεί το Λιάνη, για τα λεφτά της συναυλίας του Λευτέρη Παπαδόπουλου...

Δεν πήγε μέρος των χρημάτων (όπως, είχε διαφημιστεί) στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας...
Τι γίναν τα λεφτά; Γιατί δεν πήγαν στο ταμείο διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας; Το Σεπτέμβριο έγινε η συναυλία. Γενάρη έχουμε τώρα.
Ο Τριανταφυλλόπουλος άφησε χοντρούς υπαινιγμούς, για το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και φίλο του Λευτέρη Παπαδόπουλου, Γιώργο Λιάνη. "Να πάρει τηλέφωνο στην...


εκπομπή, αν θέλει" . Ο Τριανταφυλλόπουλος εξέθεσε το Λιάνη, παρουσιάζοντάς τον στο ρεπορτάζ, να λέει, ότι έδωσε 101 χιλιάδες, από τα έσοδα της συναυλίας, όχι στο ταμείο του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας (όπως είχε διαφημιστεί) αλλά στο ταμείο πυροπλήκτων Ηλείας. Ο έχων όμως το ταμείο των πυροπλήκτων, Μολυβιάτης, είπε πως δεν πήρε ούτε δραχμή! Και το σπουδαιότερο. Και να του τα 'δίναν, δεν θα τα έπαιρνε!
Η συναυλία, όπως αναφερόταν σ' όλα τα διαφημιστικά, γινόταν για τα πενήντα χρόνια δημοσιογραφίας του Λευτέρη Παπαδόπουλου, αλλά και για την αποκατάσταση του πληγωμένου Δρυμού της Πάρνηθας.
Αλήθεια, που πήγαν τα λεφτά; ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...