Λάτσιος-Μενεγάκη: η επομένη ημέρα

Ιάσωνας Κυριακού
Σα βόμβα μεγατόνων έπεσε στα δημοσιογραφικά γραφεία, αλλά και στον χώρο της ελληνικής σόου μπιζ η είδηση του χωρισμού ενός από τα λαμπερότερα και πολυσυζητημένα ζευγάρια, αυτό της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, που με μια λιτή, αλλά περιεκτική ανακοίνωση τους το βράδυ της Παρασκευής ανακοίνωναν την κοινή απόφασή τους ,να δώσουν τέλος στον γάμο τους.

Η ημέρα κύλησε σχετικά ήρεμα για τους δύο γονείς, αφού νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου η Ελένη Μενεγάκη έχοντας μαζί της τα τρία τους παιδιά επιβιβάστηκε στο τζιπ της και εγκατέλειψε για λίγες ώρες την πολυτελέστατη βίλα της οικογένειας στα Μελίσσια.

Είχε προηγηθεί λίγες ώρες νωρίτερα η αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου, που με... πατημένο γκάζι για να αποφύγει δημοσιογράφους και παπαράτσι "δραπέτευσε" και εκείνος από το σπίτι των Μελισσίων. Ωστόσο ,οργιάζουν οι φήμες στα "πηγαδάκια" ανάμεσα σε δημοσιογράφους και ανθρώπους του καλλιτεχνικού κόσμου για το λεγόμενο τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα στο άλλοτε λαμπερό ζευγάρι και ανάγκασε την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο να οδηγηθούν στον χωρισμό.

Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται προς το παρόν που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να ζήτησε από τον Γιάννη Λάτσιο το πολυπόθυτο διαζύγιο.

Πάντως τόσο οι πρωταγωνιστές ,όσο και το οικογενειακό περιβάλλον τηρούν σιγήν ιχθύος και δεν έχουν κάνει καμία απολύτως δήλωση επίσημα σε κάποιον δημοσιογράφο ή τηλεοπτική κάμερα.

Σίγουρα πάντως όταν αποφασίσουν να μιλήσουν στους δημοσιογράφους Γιάννης Λάτσιος και Ελένη Μενεγάκη τα όσα θα πουν θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.
zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...