"ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : Η Έλενα Σκορδέλη το ηθικό πρόσωπο στην δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή "


"Πληροφορίες που κυκλοφορούν, μαρτυρούν για εμπλοκή της παρουσιάστριας Έλενας Σκορδέλη στην εν ψυχρώ δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή. Σύμφωνα με τις φήμες, η Σκορδέλη σχεδίασε τη ...


δολοφονία γιατί ήθελε να πάρει το κανάλι ΣΙΓΜΑ στην κατοχή της, καθώς η οικογένεια Χατζηκωστή δεν την στήριζε να μπει στο Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και επειδή είχε γίνει μέτοχος του καναλιού, αλλά όπως οι πληροφορίες μας λένε, ο Άντης ήθελε να την αφήσει απ' έξω. Τις τελευταίες όμως ώρες διαρρέουν πληροφορίες που σχετίζουν την εμπλοκή της Έλενας Σκορδέλη με μυστικές υπηρεσίες και πολιτικές σκοπιμότητες.

Η Έλενα Σκορδέλη ξεκίνησε σαν δημοσιογράφος-τηλεπαρουσιάστρια-βοηθός αρχισυντάκτη, αλλά με την φιλοδοξία της γρήγορα κατάφερε να γίνει μέτοχος στο κανάλι ΣΙΓΜΑ της οικογένειας Χατζηκωστή. Από συμμετοχή σε βίντεο της τηλεόρασης, βρέθηκε ξαφνικά με 20% των μετοχών του «Δίας». Σύμφωνα με τραπεζικούς κύκλους στη Λευκωσία, η όμορφη νεαρή πούλησε κάθε κινητό και ακίνητο που είχε και πήρε δάνειο προκειμένου να αγοράσει τις μετοχές. Η πρώην παρουσιάστρια ζήτησε από τον Άντη Χατζηκωστή να εισέλθει στο διοικητικό συμβούλιο του συγκροτήματος, κάτι που εκείνος αρνήθηκε. Εξάλλου, ο ίδιος της «έκοψε» την εκπομπή και εν τέλει την απέλυσε, κάτι που δημοσιογραφικοί κύκλοι λένε πως «δεν του το συγχώρεσε ποτέ».

Πληροφορίες και αστυνομικές πηγές, λένε πως τα ηθικά πρόσωπα στην δολοφονία του Άντη ήτανε δύο. Άρα δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ήτανε η Έλενα Σκορδέλη μαζί με τον σύντροφο της"

http://i-lemesos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...