Το όραμα του Ζίκο...


Προσπάθεια να γίνει μεγαλύτερος ο Ολυμπιακός κάνει ο Ζίκο με τους συνεργάτες του, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «As». Τι είπε για τη Μπορντό.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μεταξύ άλλων τόνισε: «Μετά τη θητεία...

μου ως ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιαπωνίας, πήγα στην Τουρκία και ανακάλυψα το ποδόσφαιρο του Ουζμπεκιστάν. Μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία του Ολυμπιακού και την αποδέχτηκα. Προσπαθούμε να κάνουμε μεγαλύτερο τον Ολυμπιακό».

Στη συνέχεια ο Ζίκο αναφέρθηκε στην πρόκληση της συμμετοχής της ομάδας του στους «16» του Champions League όπου θα αντιμετωπίσει την Μπορντό. «Οι αναμετρήσεις με την Μπορντό θα είναι δύσκολες, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Τέλος ο Βραζιλιάνος προπονητής του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για τον προκάτοχό του, Ερνέστο Βαλβέρδε, που κάθεται στον πάγκο της Βιγιαρεάλ. «Δεν μου αρέσει να μιλώ για το παρελθόν. Όμως είναι ένας προπονητής με ξεκάθαρες ιδέες κι έκανε εξαιρετική δουλειά στον Ολυμπιακό».
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...