Έκρυθμη η κατάσταση στην Καβάλα


Επεισόδια μεταξύ φίλων του Ολυμπιακού και δυνάμεων του ΜΑΤ εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της Καβάλας λίγο πριν τις 17:00 όταν δηλαδή ο κύριος όγκος των οπαδών των Ερυθρόλευκων κατευθυνόταν προς το «Ανθή Καραγιάννη». Οι αστυνομικές δυνάμεις αναγκάστηκαν να κάνουν χρήση δακρυγόνων με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αποπνικτική κατάσταση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Τα έκτροπα όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς μεταφέρθηκαν και εντός του σταδίου, όταν περίπου 100 οπαδοί του Ολυμπιακού εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν απειλητικά προς τα αποδυτήρια της Καβάλας όπως και προς τις εξέδρες των φίλων των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα πολεμικό σκηνικό! Τελικά οι ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας επενέβησαν με καθυστέρηση 15 λεπτών και τα πνεύματα μετά τις 17:45 ηρέμησαν! Ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Κάκος με αφορμή αυτά τα δυσάρεστα γεγονότα αποφάσισε να καλέσει έκτακτη σύσκεψη, προκειμένου να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...