Απάντηση στην ΑΕΚ από ΠΑΟ


Στην αντεπίθεση πέρασε ο Παναθηναϊκός, με αφορμή την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία θα κατέβει στο ντέρμπι χωρίς διοικητική εκπροσώπηση, επειδή, οι πράσινοι δεν τήρησαν τη συμφωνία που είχαν οι δυο πλευρές από τον πρώτο γύρο, όπως λένε οι κιτρινόμαυροι και...



...δεν τους έδωσαν την κεντρική σουίτα στο ΟΑΚΑ. Οι πράσινοι από την πλευράς τους εξέδωσαν δική τους ανακοίνωση, με την οποία παίρνουν θέση στο θέμα και εξηγούν τι ακριβώς έχει συμβεί. Παράλληλα, καλούν τους ανθρώπους της ΑΕΚ να δώσουν το παρών στο Ολυμπιακό Στάδιο την Κυριακή (31/1).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για την απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΚ να μην εκπροσωπηθεί από μέλη της διοίκησής της στο μεθαυριανό αγώνα μεταξύ των ομάδων μας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το χώρο φιλοξενίας των εκπροσώπων της διοίκησής της που της παραχωρήθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Προσφέραμε στην ΠΑΕ ΑΕΚ τη σουίτα στη θύρα 29 που βρίσκεται σε απόσταση 20 μέτρων από τη σουίτα που χρησιμοποιεί το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Εξηγήσαμε στην ΠΑΕ ΑΕΚ, ότι αυτό γίνεται διότι, λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών που είναι πιθανό να επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες, η σουίτα που ζητά θα χρησιμοποιηθεί από τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Η σουίτα στη θύρα 29 είναι εφάμιλλη με τη σουίτα που μας ζήτησε η ΠΑΕ ΑΕΚ και παρέχει όλες τις ανέσεις ώστε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή φιλοξενία στο Δ.Σ. της.

Θεωρούμε τη συγκεκριμένη διαμαρτυρία άκαιρη λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω και προσκαλούμε για άλλη μια φορά το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ να παραβρεθεί στο μεταξύ μας αγώνα".


http://www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...