ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ

Του Σταύρου Μαρίνη
Ένα κείμενο του 2008 ήταν αρκετό να ξεσηκώσει φίλους και φίλες αυτού εδώ του blog και να θυμήσει σε μένα ότι δεν είμαι ποτέ μόνος ακόμα και όταν το επιδιώκω. Σε μια μέρα που ο χωρισμός Λάτσιου-Μενεγάκη ήταν πρώτο θέμα σε όλα τα blogs το κείμενό για την Αγάπη ήρθε και τράβηξε το 80% των επισκεπτών μας. Ήταν μάλιστα τόση η "μανία" σας που για εμάς ήταν η πρώτη ανάρτηση σε επισκέψεις. Κρίμα που έχω αποφασίσει ότι δεν θα υπάρχουν προσωπικά κείμενα στο blogs μας και αυτό είναι μια απόφαση που κάθε φορά φέρνει συζητήσεις που μας μελαγχολούν. Είναι πολύ προσωπικό το κείμενο πλασαρισμένο με κάποιες γενικότητες και σίγουρα δεν έχει καμιά σχέση με το παρόν αλλά με το πολύ κοντινό μου παρελθόν.


Άλλωστε χιλιάδες φίλοι και φίλες έχουν ζήσει την Απόλυτη Αγάπη και όσο και να διαφωνούν με τις λεπτομέρειες του κειμένου προβληματίζονται κάτι που είναι και ο βασικός μας στόχος. Οι επαναλήψεις λοιπόν συνεχίζονται και αύριο θα σας ταξιδέψουμε σε ένα κείμενο πολύ κοντά χρονικά με το σημερινό που απηχεί όμως και το μέλλον. Σας ευχαριστώ για τις επισκέψεις σας και κυρίως γιατί παραμένετε κοντά μας ακόμα και όταν δεν έχουμε καθόλου νέες αναρτήσεις. Είσαστε εδώ και παραπάνω από 2 χρόνια εσείς που μας δίνετε την δύναμη να τα βάζουμε με όσους αμφισβητούν την ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ μας και προσπαθούν να μας εντάξουν σε επιχειρηματικά συμφέροντα. Να περάσετε καλά και κυρίως να μην ξεχνάτε ότι οφείλουμε να παραμείνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΙ γιατί κάποιοι μιμούνται τα ζώα στις χειρότερες συνήθειές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...