ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΓΑΤΑ" ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ

ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 
Σήμερα η εφημερίδα "ΓΑΤΑ" έστειλε στον κουβά χιλιάδες αναγνώστες της. Στην τριάδα που έδινε με αποδόσεις από 1.30 έως και 1.65 έπιασε μόλις το ένα παιχνίδι. Όμως στο σύστημα που έδινε με έξι παιχνίδια είχε το απόλυτο δεν έπιασε ΟΥΤΕ ΕΝΑ από αυτά. Όπως είναι φυσικό δεκάδες αναγνώστες μας με μηνύματα μας εκφράζουν την αγανάκτησή τους. Εμείς να πούμε απλά ότι η εφημερίδα "Γάτα" συνήθως έχει καλές προβλέψεις και έχει μοιράσει αρκετές φορές καλά σημεία με καλές αποδόσεις. Τώρα όσον αφορά την τριάδα συνήθως έχει 2 στα 3 για πλάκα. Το σύστημα όσο το έχουμε παρακολουθήσει κολλάει στα 3 έως 4 παιχνίδια που εάν το παίξεις σύστημα 4,5,6 σε πληρώνει. Τώρα βέβαια όσοι είχαν χώσει σήμερα χρήματα τα κλαίνε.


Για αυτό και εμείς έχουμε σταματήσει να δίνουμε και λέμε μόνο όταν έχουμε κάτι 100% σίγουρο για να δώσουμε λέγοντας πάντα να παίζετε όσο αντέχει η τσέπη σας . Άλλωστε ο τζόγος θέλει ρίσκα και για τους περισσότερους δεν είναι εποχές για οικονομικές απώλειες. Τώρα τι να σας πούμε και εμείς ότι αύριο ο Ολυμπιακός θα πάει Νέα Σμύρνη και θα περάσει αέρα ή ότι η ΑΕΚ θα κρατήσει μαζική άμυνα για το Χ που δεν βλέπουμε βέβαια να αποσπά. Πάντως οι Νεοσμυρνιώτες ήδη ετοιμάζουν φωνές και φασαρίες αφού θεωρούν ότι το Χ πρέπει να το πάρουν αύριο. Εμ έλα όμως που δεν έχουν καταλάβει ότι τα σφυρίγματα δεν θα τους βοηθήσουν καθόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...