ΟΣΦΠ: Τελειώνει ο Ζίκο!


Θέμα χρόνου θεωρείται το τέλος του Ζίκο από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, οι διοικούντες την ΠΑΕ φέρονται ήδη να αναζητούν τη διάδοχη κατάσταση, αφού μέσα στις επόμενες ώρες ο Βραζιλιάνος τεχνικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική...


ηγεσία της ομάδας. Όπως φαίνεται, το μόνο που απομένει είναι η διευθέτηση κάποιων λεπτομερειών για να λυθεί το συμβόλαιο του 56χρονου προπονητή.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε οι Μπάντοβιτς-Νινιάδης θα κοουτσάρουν την ομάδα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο Ολυμπιακός θα πάει μέχρι τέλους με το παραπάνω δίδυμο ή θα αναζητηθεί άμεσα ο αντικαταστάτης του Ζίκο. Στο παρελθόν είχε ακουστεί το όνομα του Μάριο Μπερέτα, ενώ στα υπ’ όψιν βρίσκεται πάντα εκείνο του Φατίχ Τερίμ.

Έρχεται ο Κόκκαλης, μιλάει με παίκτες

Εν τω μεταξύ, ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε γίνει γνωστό ότι θα επιστέψει την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή στην Ελλάδα από την Αμερική. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να έχει κάποια συνάντηση με τον Ζίκο (δεν το έχει κάνει ποτέ με κάποιον προπονητή που πρόκειται να διώξει), αλλά για να πάει στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας να μιλήσει με τον Μπάντοβιτς και να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του στους παίκτες για την εικόνα της ομάδας τον τελευταίο μήνα. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είναι πλήρως ενημερωμένος για όσα έχουν συμβεί στα αποδυτήρια των Πειραιωτών, όπως για παράδειγμα τη συζήτηση που είχαν οι ποδοσφαιριστές πριν από μία προπόνηση (αφήνοντας εκτός τον Ζίκο).

Τελειώνει του Καστίγιο

Εντός της ημέρας ενδέχεται να τελειώσει το… σίριαλ της επιστροφής του Νέρι Καστίγιο στον Ολυμπιακό. Η πλευρά του Μεξικανού μεσοεπιθετικού παραμένει αισιόδοξη και υποστηρίζει ότι θα υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση, με τη διοίκηση της Σαχτάρ να στέλνει το περιβόητο έγγραφο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. «Όλα είναι καλά. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το πολύ σε 24 ώρες ο Καστίγιο θα είναι πάλι παίκτης του Ολυμπιακού», ειπώθηκε χθες από το περιβάλλον του 25χρονου άσου.

Μάλιστα, ο Καστίγιο φέρεται να είχε ο ίδιος επαφή με τον πρόεδρο της Σαχτάρ, Αχμέτοφ, ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην καριέρα του. Οι Ουκρανοί φαίνεται ότι ταλαιπωρούν τους Πειραιώτες, προτού δώσουν την έγκρισή τους για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Υπογράφει σήμερα ο Ντάτολο

Εντός της ημέρας θα ολοκληρωθεί το τυπικό της μέρος του δανεισμού του Χεσούς Ντάτολο από τη Νάπολι στον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πέρασε χθες από εξονυχιστικές εξετάσεις και σήμερα θα υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι στους Πειραιώτες. Το πρωί αναμένεται να τελειώσει τις εξετάσεις και το μεσημέρι θα πάει στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει. Ο 24χρονος παίκτης φαίνεται ότι βρίσκεται σε πολύ κατάσταση και, μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

«Σαν να μη γυρίσαμε από τις διακοπές»

Τα αίτια της αγωνιστικής εικόνας του Ολυμπιακού ανέλυσε ο Αντώνης Νικοπολιδης, χωρίς να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του: «Η αλήθεια είναι, κι εάν το πάρουμε από την ημέρα που φύγαμε για διακοπές και γυρίσαμε, ότι είναι σαν να μη γυρίσαμε ποτέ. Ως ομάδα είμαστε εντελώς εκτός ρυθμού. Τίποτα δεν μας πηγαίνει. Δεν είμαστε αυτοί που ήμασταν πριν φύγουμε και γενικώς το προηγούμενο διάστημα. Δεν μπορείς να πεις ότι φταίει το ένα ή φταίει το άλλο. Είναι δύσκολη η θέση για όλους μας. Σημασία έχει τι μπορούμε να φτιάξουμε. Ο,τι έγινε έγινε και δεν αλλάζει. Τώρα πρέπει να φτιάξουμε πέντε πράγματα, να βρούμε πάλι τον χαμένο δρόμο μας. Να παίζουμε ως ομάδα, διότι δεν παίζουμε ως τέτοια. Υπάρχουν στιγμές που παίζουμε τελείως άναρχα. Βέβαια, μας πιέζουν ο χρόνος και το αποτέλεσμα και κάπου εκεί κι εμείς παίζουμε άναρχα. Είναι δεδομένο ότι με την εμπειρία μας έπρεπε να αποδίδουμε καλύτερα. Σε εκείνα τα σημεία φαινόμαστε σαν να μην είμαστε ομάδα», ανέφερε ο πολύπειρος τερματοφύλακας και αρχηγός της ομάδας.

Από την πλευρά του, ο Ιεροκλής Στολτίδης υποστήριξε: «Ειλικρινά, δεν ξέρω τι να πω. Ολα αυτά τα χρόνια που είμαι στον Ολυμπιακό, πρώτη φορά βλέπω την ομάδα να παίζει έτσι. Ακόμα και στις χειρότερες μέρες μας μπαίναμε μέσα στο γήπεδο και κάναμε τέσσερις-πέντε ευκαιρίες. Χάλια να ήμασταν, τέσσερις-πέντε ευκαιρίες τις βγάζαμε σε κάθε παιχνίδι και τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε τρία σουτ έξω από την περιοχή όλα κι όλα. Πώς να κερδίσεις έτσι;».

Νέες εξετάσεις ο Γκαλέτι

Σε νέες ιατρικές εξετάσεις θα υποβληθεί ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο Αργεντινός εξτρέμ εισήχθη, όπως ήταν προγραμματισμένο, και πάλι στο νοσοκομείο για να γίνει ένας επανέλεγχος και να φανεί η κατάσταση της υγείας του, μετά τις πρώτες ημέρες της θεραπείας που ακολουθεί. Οι γιατροί θέλουν να βγάλουν μία πιο ασφαλή άποψη και αν υπάρχει βελτίωση, τότε σημαίνει ότι η θεραπεία αποδίδει από το ξεκίνημά της.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...