ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψουν σήμερα για Καβάλα έχουν πάρει πατριωτικά το συγκεκριμένο παιχνίδι και αναμένεται αύριο ο Ολυμπιακός να παίζει στην Καβάλα σαν να παίζει στην έδρα του. Θα έχει την συμπαράσταση τουλάχιστον 7.500 οπαδών του και κάποιοι μιλάνε ακόμα και για 10000!!!!


Επομένως είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα σε περίπτωση γκέλας στην Καβάλα. Μιλάμε τώρα ότι παρά τις πολλές απουσίες ο Ολυμπιακός δεν είναι για να ρισκάρουμε σε καμιά ισοπαλία. Άλλωστε η Καβάλα το τελευταίο διάστημα δείχνει κουρασμένη και δεν έχει την φρεσκάδα που είχε στον πρώτο γύρο. Το θέμα είναι ότι η Καβάλα του Μάκη Ψωμιάδη έχει φέρει ισοπαλία με Παναθηναϊκό και έχει νικήσει την ΑΕΚ στην έδρα της , ενώ τσίμπησε και βαθμό στο Καραϊσκάκη στον πρώτο γύρο. Μεγαλεία για μια ομάδα που πέρυσι ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία και κυρίως για μια ομάδα που όλοι λένε ότι έχει κάνει την διαφορά με τους πάιχτες που έχει φέρει. Να μην ξεχάσουμε ότι ο Σμολάρεκ ήταν παλιότερα να έρθει στον Παναθηναϊκό και τώρα τον έχει η Καβάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...