Υπογράφει ο Καστίγιο


Την φανέλα του Ολυμπιακού θα φορά τον επόμενο 1,5 χρόνο ο Νέρι Καστίγιο. Οι ερυθρόλευκοι συμφώνησαν με την Σαχτάρ να δώσουν 1,5 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό του για 1,5 χρόνο. Ο Μεξικανός βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ μαζί με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο και Δημήτρη Θεοδωρίδη, όπου και...


υπογρ΄φει το συμβόλαιό του. Σε λίγο θα γίνει και η επίσημη ανακοίνωση.


Μάλιστα, ο ίδιος ο Μεξικανός, μιλώντας σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του επιβεβαίωσε την συμφωνία των δύο ομάδων.

Οι παραπάνω εξελίξεις ίσως "παγώσουν" το θέμα του Χέσους Ντάτολο, ο οποίος, όπως γράφουν και ιταλικά δημοσιεύματα, δεν "ψήνεται" να έρθει στον Πειραιά.

Θετικός ο Λούα Λούα

Καλές εντυπώσεις άφησε ο Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα στο αποψινό φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Ιωνικό, στο οποίο οι πρωταθλητές Ελλάδας επικράτησαν με σκορ 3-1. Ο Λούα Λούα είχε θετικότατη παρουσία, με συνέπεια να έχει βάλει τις βάσεις για να συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας για το ματς με την Καβάλα.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη χάρις σε γκολ που πέτυχαν οι Λούα Λούα (43ο λεπτό), Γ. Παπαδόπουλος (60ο λεπτό) και Ρουγκάλας (78ο λεπτό). Για τον φιλοξενούμενο Ιωνικό σκόραρε ο Φουρτάδο (7ο λεπτό).

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

0-1 7΄ Ο Ευαγγελάτος μέσα από την περιοχή και δεξιά, έβγαλε μπαλιά για τον Φουρτάδο ο οποίος από το σημείο του πέναλτι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

20΄ Ο Ζαϊρί εκτέλεσε φάουλ από το ύψος της περιοχής και προς τα αριστερά για να στείλει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Παγούδη.

28΄ Από κόρνερ που εκτέλεσε ο Ζαϊρί από τα δεξιά, ο Γ. Παπαδόπουλος έπιασε από το ύψος της περιοχής σουτ για να στείλει λίγο πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Ιωνικού τη μπάλα.

43΄ Ο Λούα Λούα με ατομική προσπάθεια από τα αριστερά μπήκε μέσα στην περιοχή και άφησε στον επερχόμενο Ντιόγκο ο οποίος προσπάθησε με ωραίο πλασέ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, όμως αυτή έφυγε άουτ.

1-1 48΄ Ο Ντιόγκο μπήκε στην περιοχή των φιλοξενουμένων από αριστερά και την κατάλληλη στιγμή γύρισε τη μπάλα στον Λούα Λούα, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης.

2-1 60΄ Ο Στολτίδης από αριστερά έβγαλε ωραία πάσα προς τον Γ. Παπαδόπουλο που με πλασέ διπλασίασε τα γκολ του Ολυμπιακού.

71΄ Ο Γ. Παπαδόπουλος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ανάγκασε τον Πουρή σε εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ.

3-1 78΄ Ο Ζαϊρί εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Ρουγκάλας με δυνατή κεφαλιά μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικό σκορ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάρντο, Πάντος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρουγκάλας, Ντομί, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Ζαϊρί, Ντιόγκο, Λούα Λούα.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Παγούδης (46΄ Πουρής, 75΄ Θεοδωρόπουλος), Μπέριος, Μωραΐτης, Απ. Παπαζούδης, Κεφαλούκος (46΄Λανγκλέ), Γάλας (40΄ Ερρίκος), Ευαγγελάτος (46΄ Μακράκης), Φουρτάδο (46΄ Κριστόρι, 80΄ Μαρμαράς), Σάλτο (75΄Βαφειάδης), Τσερκέζος (46΄ Θεοδωρίδης).


Στο μεταξύ οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που δεν αγωνίστηκαν στον φιλικό αγώνα με τον Ιωνικό, γυμνάστηκαν σήμερα πρωί (10:30) και απόγευμα (16:30). Ο Ντουντού ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο.

Το παρών στο φιλικό με τον Ιωνικό έδωσε ο Γιάννης Χρυσικόπουλος. Είδε μέρος του αγώνα και είχε και μία σύντομη συνομιλία με τον τεχνικό των πρωταθλητών Ελλάδας, Ζίκο για ζητήματα που αφορούν στην ομάδα του Ολυμπιακού.


Δέκα μέρες εκτός ο Μήτρογλου

Ο Μήτρογλου ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Ο στράικερ του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σήμερα, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, σε μαγνητική τομογραφία από την οποία επιβεβαιώθηκε η αρχική διάγνωση για διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής. Ο ποδοσφαιριστής υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για διάστημα περίπου δέκα ημερών.

Ο Σοϊλέδης, που έχει κάκωση αριστερής ποδοκνημικής από τη χθεσινή προπόνηση, υποβλήθηκε σήμερα σε ακτινολογικό έλεγχο, ο οποίος ήταν αρνητικός. Ο ποδοσφαιριστής υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για διάστημα πέντε ημερών. Από την προπόνηση απουσίασε με άδεια ο Ντάρμπισιρ. Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 15:30.

Ντόπινγκ κοντρόλ για δέκα παίκτες

Σε έλεγχο αντιντόπινγκ υποβλήθηκαν σήμερα το απόγευμα από την αρμόδια επιτροπή της ΟΥΕΦΑ, μετά από κλήρωση, δέκα ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και πιο συγκεκριμένα οι: Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Όσκαρ, Α. Παπαδόπουλος, Παναγόπουλος, Γκαλίτσιος, Μαρέσκα και Λεονάρντο.
postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...