"Το άγχος τον έστειλε στο νοσοκομείο"


"Το τίμημα της επιτυχίας!.. Το πρώτο καμπανάκι χτύπησε για τον Γιώργο Αυτιά. Το άγχος για έγκαιρη ενημέρωση, οι ατελείωτες ώρες στα πλατό και στο γραφείο, το ρεπορτάζ, οι λιγοστές ώρες ύπνου «γονάτισαν» έναν από τους πλέον εργασιομανείς στο χώρο της δημοσιογραφίας. Εναν άνθρωπο που «ξεχνάει ακόμη και να φάει», όπως λένε όσοι τον ζουν από κοντά...

Στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας ο Γιώργος Αυτιάς έπαθε κολικό κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Ενιωσε αφόρητους πόνους, τα πόδια του να λυγίζουν και την ανάσα του να κόβεται. Δεν έβγαλε όμως κουβέντα. Για περίπου τρεις ώρες στο πλατό συνέχισε τη θεματική του, κράτησε το χαμόγελό του και δεν άφησε να γίνει αντιληπτό το παραμικρό. Ούτε η συμπαρουσιάστριά του Μάγδα Τσέγκου δεν το κατάλαβε. Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής ανέβηκε στο γραφείο του, όπου λύγισε… Ενιωσε τις αισθήσεις του να τον εγκαταλείπουν. Δίπλα του ήταν ο αρχισυντάκτης του Λάμπρος Παπαγεωργίου και η πολύτιμη συνεργάτιδα και φίλη του Μάγδα Τσέγκου. Καθώς επέμεναν να τον πάνε στο νοσοκομείο, ο Γιώργος Αυτιάς τους καθησύχασε λέγοντάς τους ότι πρόκειται για κάτι περαστικό, θα κάνει μια μικρή βόλτα έξω να πάρει αέρα και θα περάσει. Γνώριζε όμως πολύ καλά τι του συνέβαινε, απλά δεν ήθελε να τους ανησυχήσει. Αλλωστε, είναι από τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τα δύσκολα πάντα μόνοι. Μπήκε λοιπόν στο αυτοκίνητό του και με σφιγμένα δόντια κατευθύνθηκε σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο. Λίγο αργότερα ενημέρωσε τους συνεργάτες του ότι πάει για ύπνο στο σπίτι!

Ο Γιώργος έμεινε σχεδόν μέχρι το βράδυ στο νοσοκομείο, έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις, του χορηγήθηκε ειδική αγωγή και οι θεράποντες ιατροί τού συνέστησαν ξεκούραση - κάτι που στον Γιώργο Αυτιά «από το ένα αφτί μπαίνει και από το άλλο βγαίνει»!

Τις γιορτές τις πέρασε κάνοντας εκπομπή, βγαίνοντας καθημερινά στο δελτίο ειδήσεων και γράφοντας δύο νέα βιβλία για τα οικονομικά μέτρα: «Η κρίσιμη τριετία του ασφαλιστικού» και «Προστατεύστε το ευρώ σας». Αυτοί οι φρενήρεις ρυθμοί τον κούρασαν πολύ. Λίγες μέρες μετά την περιπέτειά του και την υπόδειξη των γιατρών για ξεκούραση, εκείνος εξακολουθεί να δουλεύει στους ίδιους ρυθμούς κάνοντας έξαλλο τον διευθυντή Ειδήσεων του καναλιού Κοσμά Σφαέλλο, που τον πιέζει να κατεβάσει ταχύτητες! Το ίδιο και η σύζυγός του."


N.Κ.


http://espressonews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...