Ντέρμπι παντού!

Ντέρμπι παντού!
Τα μπλόκα των αγροτών δεν είναι ο μόνος λόγος που... διχοτομείται η Ελλάδα το Σαββατοκύριακο. Τα ντέρμπι Άρη-Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής είναι μια εξίσου καλή δικαιολογία! Μια αγωνιστική που ξεκινάει σε tour στην επαρχία...

Με ευρωπαϊκό φόντο ξεκινάει η 19η αγωνιστική της Super League. Ο Αστέρας Τρίπολης έχει το πάνω χέρι βαθμολογικά απέναντι στον Πανιώνιο, που τον τελευταίο καιρό δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση κι έχει χάσει έδαφος. Οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους που τους έχει δώσει ώθηση στα τελευταία ματς, ώστε να διατηρηθούν σε τροχιά πλέι οφ.

ΓΗΠΕΔΟ: Αστέρα Τρίπολης
ΩΡΑ: 16:45 (23/1)
ΜΕΤΑΔΟΣΗ: ΣΚΑΪ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χαραλαμπίδης, Σαραϊδάρης, Καρσιώτης
ΠΡΟΣΩΠΟ:
Το τελευταίο διάστημα έχει χάσει τη θέση του στην βασική ενδεκάδα. Το εν λόγω παιχνίδι, όμως, μπορεί να του θυμίσει την καλύτερη εμφάνισή του στην Ελλάδα. Ο Έντερ είχε πετύχει δύο από τα τρία γκολ του Αστέρα Τρίπολης στο ματς της Νέα Σμύρνης, ενώ από τότε έχει σκοράρει μόλις άλλη μία φορά (σ.σ. απέναντι στην ΑΕΚ).
ΣΤΟΙΧΗΜΑ: 1: 2,25 Χ: 2,90 2: 2,75
ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΓΛΥΚΙΑ: Μια περίεργη παράδοση έχουν δημιουργήσει οι δύο ομάδες σε όλες τις αναμετρήσεις του για το πρωτάθλημα ή το κύπελλο. Με έναν ιδιαίτερο τρόπο καταφέρνουν να μην έρχονται ποτέ ισόπαλες με τον Αστέρα να έχει συνολικά τέσσερις νίκες και τον Πανιώνιο τρεις. Η καλύτερη ανάμνηση, πάντως, είναι το περυσινό παιχνίδι, το οποίο είχε λήξει με το εντυπωσιακό 3-4!
(ΑΝ) 1: Έμεινε κοντά!
(ΑΝ) Χ: Χάνεται το όνειρο!
(ΑΝ) 2: Κρίση, περνάω κρίση!

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Αν δεν είχε τάσεις αυτοχειρίας, τότε ο Λεβαδειακός θα μπορούσε να βρίσκεται σε πολύ καλύτερη θέση και να βλέπει πιο αισιόδοξα το μέλλον. Η ομάδα της Βοιωτίας, χάνει βαθμούς στο παρά πέντε και δεν ξεκολλάει από την προτελευταία θέση, γεγονός που την αναγκάζει να ψάχνει παντού για σωτηρία. Απέναντι στον Εργοτέλη, βλέπει τη δυνατότητα να μπλέξει άλλη μια ομάδα στην ουρά. Οι Κρητικοί έχουν ξεχάσει τη νίκη από τις 6 Δεκεμβρίου και το καλό πρόσωπο του πρώτου γύρου και βρίσκονται, πλέον, αντιμέτωποι με τον μπελά του υποβιβασμού!

ΓΗΠΕΔΟ: Παγκρήτιο
ΩΡΑ: 16:45 (23/1)
ΜΕΤΑΔΟΣΗ: Novasports
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τριτσώνης, Τρύφωνας, Καρατζίκας
ΠΡΟΣΩΠΟ: Στην Ξάνθη δεν πρόλαβε να δείξει τις δυνατότητές του και τον λόγο για τον οποίο αποκτήθηκε. Στην πρώτη του εμφάνιση στην Κρήτη, ο Σωτήρης Μπαλάφας ευελπιστεί να δώσει περισσότερα στον Εργοτέλη, που τον απέκτησε δανεικό από τον ΠΑΣ Γιάννινα, που τον είχε αποκτήσει δανεικό από τον ΠΑΟΚ. Ο 24χρονος αμυντικός μέσος στην πρώτη του εμφάνιση στο Παγκρήτιο ευελπιστεί να δικαιώσει τον προπονητή του, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που τον είχαν εμπιστευτεί στον ΠΑΟΚ.
ΣΤΟΙΧΗΜΑ: 1: 1,60 Χ: 3,10 2: 4,85
ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΓΛΥΚΙΑ: Η χειρότερη ομάδα τη χειρότερη στιγμή. Ο Εργοτέλης έχει ανάγκη τους βαθμούς, όμως θα πρέπει να ξεπεράσει την αρνητική παράδοση που έχει απέναντι στον Λεβαδειακό. Η κρητική ομάδα έχει κερδίσει μόλις μια φορά σε επίπεδο Α' Εθνικής τους πράσινους σε σύνολο πέντε αναμετρήσεων και μόλις δύο φορές ανεξάρτητα κατηγορίας σε σύνολο εννέα αγώνων! Στο ματς του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 2-2.
(ΑΝ) 1: Και ξανά προς Ευρώπη τραβά!
(ΑΝ) Χ: Βρε, μπελά που βρήκε!
(ΑΝ) 2: Στο ίδιο σακί!

ΛΑΡΙΣΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ

Δύο ομάδες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης! Η μεν Λάρισα γιατί ακολουθεί σταθερά την ίδια, αρνητική πορεία από την αρχή του πρωταθλήματος και δεν μπορεί να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θέλει πάση θυσία τους βαθμούς για να μπορέσει να ανασάνει και να βάλει από κάτω τον Ηρακλή, που βρίσκεται σε εξίσου δυσμενή θέση κι επιπλέον έχει και τα διοικητικά προβλήματα!

ΓΗΠΕΔΟ: Αλκαζάρ
ΩΡΑ: 19:00 (23/1)
ΜΕΤΑΔΟΣΗ: Novasports
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σιδηρόπουλος, Τρύφων, Γούκος
ΠΡΟΣΩΠΟ
: Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης γνωρίζει ότι ίσως να είναι και οριακό το παιχνίδι για το μέλλον του στον πάγκο της Λάρισας. Ναι μεν ο Κώστας Πηλαδάκης θέλει να στηρίζει τους προπονητές και να μην αλλάζει στη διάρκεια της σεζόν, όμως όλα έχουν κι ένα όριο. Η ΑΕΛ βρίσκεται πολύ κοντά στον υποβιβασμό, τα περιθώρια στενεύουν και αν δεν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα το Σάββατο, τότε η οργή λαού μπορεί να γίνει φωνή Θεού.
ΣΤΟΙΧΗΜΑ: 1: 1,80 Χ: 3,05 2: 3,70
ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΓΛΥΚΙΑ: Για τη Λάρισα, μόνο καλές αναμνήσεις υπάρχουν τα τελευταία δύο χρόνια στο Αλκαζάρ, όπου μετράει ισάριθμες νίκες απέναντι στον Ηρακλή με 2-0 και 1-0 αντίστοιχα. Οι κυανόλευκοι θέλουν να επαναλάβουν την εμφάνιση του πρώτου γύρου, όταν κέρδισαν 2-1, αλλά και εκείνη του 2006, όταν με γκολ του Φορτούζι είχαν κερδίσει 1-0 στο 90'. Συνολικά, η παράδοση στη Λάρισα είναι υπέρ των γηπεδούχων, που έχουν 12 νίκες, έναντι εφτά του Ηρακλή και εφτά ισοπαλιών.
(ΑΝ) 1: Ο σώζων εαυτό...
(ΑΝ) Χ: Εκεί, εκεί στη Β' Εθνική!
(ΑΝ) 2: Hard Rock!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΚΑΒΑΛΑ

Μετά τη νίκη επί της Λάρισας, ο Ατρόμητος έχει την ευκαιρία να σφραγίσει την παραμονή του στην κατηγορία και να παίξει για τη χαρά του παιχνιδιού μέχρι το φινάλε της σεζόν. Ο αποκλεισμός στο κύπελλο έκοψε λίγο τη φόρα της ομάδας του Γιώργου Δώνη που είχε μόλις μια ήττα σε πέντε ματς, ωστόσο εκείνο που πρωτίστως ενδιαφέρει είναι η παραμονή στην κατηγορία. Η Καβάλα συνεχίζει να ονειρεύεται το ευρωπαϊκό όνειρο, ωστόσο για να το καταφέρει πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσει και πάλι να κερδίζει.

ΓΗΠΕΔΟ: Δ.Σ. Περιστερίου
ΩΡΑ: 14:30 (24/1)
ΜΕΤΑΔΟΣΗ: Novasports1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κωνσταντινέας, Γενναίος, Αλεξέας
ΠΡΟΣΩΠΟ:
Κάθε Κυριακή κι ένα καινούργιο πρόσωπο. Η Καβάλα είναι η πρωταγωνίστρια των χειμωρινών μεταγραφών και κάθε εβδομάδα έχει και κάτι φρέσκο να παρουσιάσει. Αυτή τη φορά είναι ο Σέρβος Ιβάν Γκβοζντένοβιτς, ο οποίος συμφώνησε και υπέγραψε στην Καβάλα πριν λίγες ημέρες και θα κάνει ντεμπούτο την Κυριακή. Εκτός κι αν του κλέψει τη δόξα ο Ντιέ, που έχει μήλον της έριδος ανάμεσα στους “αργοναύτες” και τον ΠΑΣ και αναμένεται από στιγμή σε στιγμή να κλείσει σε κάποια ομάδα.
ΣΤΟΙΧΗΜΑ: 1: 1,90 Χ: 3,00 2: 3,40
ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΓΛΥΚΙΑ: Το Περιστέρι έχει αποδειχθεί κατηφορικό για την Καβάλα, που ποτέ δεν έχει κερδίσει τον Ατρόμητο εκτός έδρας σε αγώνα πρωταθλήματος. Η μοναδική νίκη των “αργοναυτών” είναι στο Κύπελλο Ελλάδας τον Νοέμβριο του 1998, όταν υπήρχε και μια σχετική διαφορά κατηγοριών μεταξύ τους. Στη μεγάλη κατηγορία αγωνιζόταν η Καβάλα, στην Γ' Εθνική ο Ατρόμητος. Σε επίπεδο Α' Εθνικής, τη δεκαετία του '70 και στις αρχές του '80 στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος έχει κερδίσει μια φορά και τρία παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.
(ΑΝ) 1: Σώθηκε!
(ΑΝ) Χ: Κινδυνεύουν!
(ΑΝ) 2: Έσπασε την παράδοση!

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ

Παραδοσιακά έχουν κόντρα ακόμα και στα φιλικά παιχνίδια που δίνουν! Τώρα, όμως, υπάρχει μεγάλη διαφορά κινήτρου. Ο Πανθρακικός έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία και δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε βαθμό από τις 3 Οκτωβρίου, γεγονός που αποδεικνύει την αδυναμία της ομάδας. Στην έδρα του, ωστόσο, πάντα παλεύει και απέναντι σε μια Ξάνθη που ακόμα ψάχνει το πρώτο της γκολ μακριά από τα Πηγάδια μπορεί να κάνει την έκπληξη. Αν η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη πάθει τη ζημιά, τότε τα πράγματα για την παραμονή θα γίνουν εξαιρετικά δύσκολα.

ΓΗΠΕΔΟ: Δ.Σ. Κομοτηνής
ΩΡΑ: 14:30 (24/1)
ΜΕΤΑΔΟΣΗ: Novasports2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπασταμάτης, Μποζατζίδης, Παπαχαραλάμπους
ΠΡΟΣΩΠΟ: Δύο αποκτήματα στην επίθεση και δύο γκολ για την Ξάνθη. Το επιθετικό δίδυμο των Μπούγκα και Έλινγκτον που απέκτησε η ακριτική ομάδα στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου θα κληθεί να δώσει λύση στο πρόβλημα των γκολ μακριά από τα Πηγάδια. Η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη είναι η μόνη που δεν έχει πετύχει γκολ μακριά από την έδρα της, αφού μέχρι και ο Πανθρακικός έχει σκοράρει τέσσερις φορές.
ΣΤΟΙΧΗΜΑ: 1: 8,00 Χ: 3,90 2: 1,30
ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΓΛΥΚΙΑ: Σεμνά και ταπεινά, απλά για να γίνεται η δουλειά! Τρεις επίσημες αναμετρήσεις έχουν στην ιστορία τους Πανθρακικός και Ξάνθη, με την Skoda να έχει το προβάδισμα. Δύο νίκες μετράει η ομάδα της Ξάνθης στα Πηγάδια με σκορ 1-0, ενώ η μοναδική τους αναμέτρηση στην Κομοτηνή είχε λήξει ισόπαλη 0-0. Συνεπώς, μην περιμένουμε γκολ με το τσουβάλι την Κυριακή.
(ΑΝ) 1: Την πίκρανε...!
(ΑΝ) Χ: Ούτε τώρα, ούτε ποτέ!
(ΑΝ) 2: Βουρ για καρναβάλι!

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόκειται για το ματς της αγωνιστικής! Τουλάχιστον από άποψη κατάστασης των δύο ομάδων, αφού και το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ είναι εξίσου ενδιαφέρον. Ο Άρης με το σερί τεσσάρων νικών να του δίνει φτερά στα πόδια θέλει να συνδυάσει τις εντυπώσεις με την ουσία. Θέλει τη νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο προκειμένου να πιστοποιήσει την αλλαγή, αλλά και τους τρεις βαθμούς για να εδραιώσει τη θέση του στην πρώτη τετράδα. Ο Παναθηναϊκός έχει τον αέρα των εφτά βαθμών, όμως δεν θέλει να βάλει και πάλι τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι του τίτλου και ξέρει ότι αν περάσει από το “Κλεάνθης Βικελίδης” χωρίς απώλειες, τότε θα είναι αγκαλιά με το πρωτάθλημα.

ΓΗΠΕΔΟ: “Κλεάνθης Βικελίδης”
ΩΡΑ: 16:45 (24/1)
ΜΕΤΑΔΟΣΗ: Novasports1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σπάθας, Ευθυμιάδης, Φαντόπουλος
ΠΡΟΣΩΠΟ: Ήταν η μοναδική μεταγραφή που έτυχε ξεχωριστής υποδοχής. Και λίγο καιρό μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του. Ο Φρέντι Αντού ίσως και να είναι το καινούργιο εργαλείο στη μηχανή του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, που θέλει να δει την ομάδα του να φτάνει σε μια ακόμα μεγάλη νίκη. Ο Αμερικανός μέσος δήλωσε έτοιμος να παίξει απέναντι στον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται να τον δούμε ακόμα και βασικό την Κυριακή.
ΣΤΟΙΧΗΜΑ: 1: 3,00 Χ: 3,00 2: 2,20
ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΓΛΥΚΙΑ: Έχουν περάσει 3,5 χρόνια από την προηγούμενη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα από το Δεκέμβρη του 2006 και το γκολ του Βαϊσχάιμερ που έκανε τη διαφορά. Οι πράσινοι έχουν την παράδοση, έστω και οριακά με το μέρος τους στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με 18 νίκες έναντι 16 των κιτρινόμαυρων, ενώ 15 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Οι γηπεδούχοι έχουν κρατημένο και το... απωθημένο από τον πρώτο γύρο και την φάση στο 92', όταν ζήτησαν πέναλτι στο μαρκάρισμα του Καμπορά.
(ΑΝ) 1: Άρης για... Κούπερ!
(ΑΝ) Χ: Ζέστανε ο καιρός...
(ΑΝ) 2: Κατακτητής της κορυφής!

ΑΕΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με αυτή την ΑΕΚ, ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι να περιμένει. Ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο, ακόμα και μέσα στο ίδιο 90λεπτο, η Ένωση ψάχνει την επιστροφή στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές, ώστε να μείνει στην πεντάδα ή τουλάχιστον κοντά σε αυτή. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει και καρναβαλιού... ντύνεται καμικάζι και ψάχνει βαθμούς παντού για να βγει από τη δεινή θέση που βρίσκεται και να παραμείνει στην κατηγορία.

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ
ΩΡΑ: 19:00 (24/1)
ΜΕΤΑΔΟΣΗ: Novasports1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παμπορίδης, Βασιλειάδης, Τουμπακάρης
ΠΡΟΣΩΠΟ: Με τόσα όσα λέγονται για εκείνον, δεν μπορεί παρά να παραμένει το κεντρικό πρόσωπο. Ο Νάτσο Σκόκο ή τουλάχιστον οι εκπρόσωποί του πιέζουν για να φύγει από την ΑΕΚ, η Ένωση δηλώνει ότι δεν τον πουλάει και όλα τα υπόλοιπα περνούν σε δεύτερη μοίρα. Την Κυριακή, θα έχει ενδιαφέρον η υποδοχή που θα τύχει από τον κόσμο της ΑΕΚ, έστω κι αν η παρουσία του στο ΟΑΚΑ δεν αναμένεται να είναι μαζική. Στο προηγούμενο εντός έδρας ματς αποθεωνόταν σε κάθε του ενέργεια, απόρροια των δύο γκολ με τον Ολυμπιακό. Αυτή την Κυριακή, όμως, ίσως όλα να είναι διαφορετικά.
ΣΤΟΙΧΗΜΑ: 1: 1,30 Χ: 4,00 2: 7,50
ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΓΛΥΚΙΑ: 35 χρόνια αναμετρήσεων και μόλις μία ήττα για την ΑΕΚ ως γηπεδούχος. Ο ΠΑΣ είχε νικήσει την Ένωση εκτός έδρας στις 9 Δεκεμβρίου του 1990 με γκολ του Παπαϊωάννου στο 53', ενώ έχει ηττηθεί 12 φορές σε ματς πρωταθλήματος και δύο φορές έχει αποσπάσει ισοπαλία. Απέναντι στα Γιάννινα καταγράφεται και το εντυπωσιακό 7-2 υπέρ της ΑΕΚ τον Ιούνιο του 1979.
(ΑΝ) 1: Πάει για ανάκαμψη!
(ΑΝ) Χ: Την... καταχρέωσε!
(ΑΝ) 2: Μπορεί να φύγει και μόνος του!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ

Η αγωνιστική κλείνει στο Φάληρο, με ένα παιχνίδι που απ' όποια πλευρά και να το δει κανείς είναι ντέρμπι! Βαθμολογία, παίκτες, γόητρο, κίνητρο... Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο φετινό ντεμπούτο του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να μην χάσει περισσότερο έδαφος για τη διεκδίκηση του τίτλου, ενώ παράλληλα να... ξεφορτωθεί τον ΠΑΟΚ από την πλάτη του. Ο δικέφαλος του Βορρά ψάχνει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα φέτος απέναντι σε μια εκ του πρώην ΠΟΚ και στο Καραϊσκάκη έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνει την υπέρβαση και παράλληλα να μπει ακόμα πιο δυνατά στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

ΓΗΠΕΔΟ: Καραϊσκάκη
ΩΡΑ: 19:00 (24/1)
ΜΕΤΑΔΟΣΗ: ΝΕΤ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δαλούκας, Ακρίβος, Μπαλτάς
ΠΡΟΣΩΠΟ: Ο Ολυμπιακός περιμένει την αναγέννησή του. Και το ματς με τον ΠΑΟΚ φαντάζει το ιδανικό παιχνίδια για τον Λουΐς Ντιόγκο, ώστε να επισκιάσει και το ντεμπούτο του Ντατόλο με τα ερυθρόλευκα. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει τρία στα τρία απέναντι στον ΠΑΟΚ, καθώς έχει σκοράρει και τις τρεις φορές που έχει βρεθεί απέναντι στον δικέφαλο του Βορρά. Στα δύο παιχνίδια που δεν σκόραρε ο Ολυμπιακός τον τελευταίο 1,5 χρόνο, ο Ντιόγκο δεν είχε αγωνιστεί.
ΣΤΟΙΧΗΜΑ: 1: 1,60 Χ: 3,35 2: 5,00
ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΓΛΥΚΙΑ: Αν αναλογιστούμε ότι ο Ολυμπιακός μετράει 38 νίκες απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ μόλις 12 φορές ο δικέφαλος του Βορρά έχει φύγει με βαθμό ή βαθμούς από την εκάστοτε έδρα των ερυθρολεύκων. Τελευταία νίκη ήταν το 2006 στο άδειο Στάδιο Καραϊσκάκη, ενώ στις περυσινές αναμετρήσεις ο Ολυμπιακός κέρδισε και τις δύο φορές με 2-0, αν και στο κύπελλο το έκανε σε διάστημα 120 λεπτών και όχι 90.
(ΑΝ) 1: Έργο Ζίκο! (σατανικό)
(ΑΝ) Χ: Να περάσει το επόμενος...
(ΑΝ) 2: Σπάστε τα μπλόκα!
http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/66366-%CE%B2%CF%8C%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B9%CE%BF%CE%B9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...