Κοντά στο Αμβούργο ο Φαν Νίστελροϊ


Μπορεί αρκετές αγγλικές ομάδες να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Ρουντ φαν Νίστελροϊ, αλλά, σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, επόμενος σταθμός στην καριέρα του ολλανδού διεθνή θα είναι το Αμβούργο...



...Ο παίκτης θεωρεί ότι, αν και οι προτάσεις από Τότεναμ, Στόουκ Σίτι, Μάντσεστερ Σίτι και Γουέστ Χαμ είναι δελεαστικές, δεν βρίσκεται σε αγωνιστικό επίπεδο που θα του επέτρεπε μια εντυπωσιακή επιστροφή στην Αγγλία.

Οπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του παίκτη, Ρότζερ Λιντς, η γερμανική ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση των επιλογών του παίκτη, παρά το γεγονός ότι οι προτάσεις από τις αγγλικές ομάδες είναι περισσότερο συμφέρουσες οικονομικά. Παρόλα αυτά, διευκρίνισε ότι οι δύο πλευρές δεν έχουν φτάσει ακόμα σε συμφωνία, αν και οι διαπραγματεύσεις προχωρούν θετικά.

Ο 33χρονος επιθετικός θέλει να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 και προκειμένου να τα καταφέρει χρειάζεται χρόνο συμμετοχής. Από την πλευρά του, το Αμβούργο αναζητά έναν πρωτοκλασάτο επιθετικό, καθώς ο Πάουλο Γκερέρο βρίσκεται εκτός δράσης επ΄ αόριστον, λόγω ρήξης χιαστών, ο Μλάντεν Πέτριτς είναι επίσης τραυματίας, ενώ ο Μάρκους Μπεργκ δεν έχει μέχρι στιγμής ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του.

Αποσύρθηκε η Τότεναμ

Πάντως, η Τότεναμ από την πλευρά της απέσυρε την πρότασή της για τον ολλανδό άσο, λόγω του κόστους μιας πιθανής μεταγραφής.

"Ο Ντάνιελ (σ.σ. Λέβι), ο πρόεδρος, κάνει πολύ καλή δουλειά εδώ και δεν θα μπορούσε να πληρώσει τόσα χρήματα. Θα διέλυε τα πλάνα μισθοδοσίας μας και θα δημιουργούσε πολλά προβλήματα. Πιθανότατα θα το άξιζε και προφανώς κερδίζει πάρα πολλά περισσότερα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και θα συνεχίσει να είναι, όποια φανέλα κι αν φορέσει.

Είναι ένα ρίσκο, καθώς είναι τραυματίας. Ενας Ρουντ φαν Νιστελρόι σε φόρμα είναι επιθετικός παγκοσμίου κλάσης, αλλά είναι ρίσκο αν θα επανέλθει. Αν τον έχεις για 18 μήνες και δεν είναι καλά, είναι ένα μεγάλο πρόβλημα και σου δημιουργεί σημαντικότατες οικονομικές απώλειες.

Αν όμως παίζει καλά και σκοράρει, μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο μιας ομάδας. Πάντα τον θαύμαζα, είναι ένας φανταστικός παίκτης, αλλά το μισθολογικό του κασέ είναι αδιανόητο για την Τότεναμ. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα", εξήγησε ο Χάρι Ρέντναπ.

http://www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...