Γιατί είναι έξαλλος ο Λαζόπουλος;



Ιάσωνας Κυριακού
Έξαλλος είναι τις τελευταίες ώρες ο Λάκης Λαζόπουλος με την απόφαση του Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης της χώρας μας που αποφάσισε και έδωσε πρόστιμο στην εκπομπή του «Αλ τσαντίρι» και στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, ύψους 20.000 ευρώ, με το σκεπτικό ότι η σατιρική εκπομπή του δημοφιλούς ηθοποιού υποβαθμίζει την ποιότητα του προγράμματος.

Όπως έγινε γνωστό, αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο Λάκης Λαζόπουλος στα σχόλια που κάνει είτε με τα βίντεο που προβάλλει, είτε με τη σάτιρα, χρησιμοποιεί λεξιλόγιο που για τους υπευθύνους του Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, υποβαθμίζει την ποιότητα του προγράμματος που παρουσιάζεται.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η απόφαση αυτή του Ε.Σ.Ρ. όχι μόνο προκάλεσε την έκπληξη και την οργή του Λάκη Λαζόπουλου αλλά και γνωστών καλλιτεχνών που έκαναν λόγο για πρωτοφανή απόφαση.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι την προσεχή Τρίτη ο Λάκης Λαζόπουλος και το τσαντίρι του επιστρέφουν στη μικρή οθόνη με μια έκτακτη εκπομπή και δεν έχουμε παρά να περιμένουμε και την απάντηση μέσω της εκπομπής του, που σίγουρα θα δώσει ο γνωστός καλλιτέχνης.
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...