Έρχεται και υπογράφει

Έρχεται και υπογράφει
Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χεσούς Ντάτολο. Ο Αργεντινός άσος, απάντησε θετικά στην πρόταση των «ερυθρολεύκων» και την Παρασκευή (15/1) αναμένεται να ανακοινωθεί ο δανεισμός του.


Το θέμα χειρίστηκε προσωπικά ο παράγοντας του Ολυμπιακού, Γιάννης Χρυσικόπουλος, ο οποίος μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης ετοίμαζε τα συμβόλαια του 25χρονου άσου. Οι «ερυθρόλευκοι» έλεγαν ότι το θέμα βρίσκεται σε καλό δρόμο, ωστόσο στα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης παραδέχονταν για τη συμφωνία με τον Αργεντινό άσο και τη Νάπολι.

Ο ίδιος ο παίκτης με δηλώσεις του στη «SportDay» απέφυγε τα πολλά λόγια προτού κλείσει και τυπικά η υπόθεση: «Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Θέλω να έρθω στον Ολυμπιακό, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όταν τελειώσει η μεταγραφή, θα μπορώ να μιλήσω».

Από την πλευρά του ο μάνατζέρ του, Χοσέ Σαμπιέρι, τόνισε: «Ναι, μπορώ να πω πως ο Ντάτολο είναι με το ενάμιση πόδι στον Ολυμπιακό. Η προσφορά είναι πολύ δελεαστική και υπάρχει κατ’αρχήν συμφωνία. Πιστεύω πως μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα ανακοινωθεί ο δανεισμός του».

Η καριέρα του Ντάτολο

2004/05-Μπάνφιλντ: 11-0
2005/06-Μπάνφιλντ: 27-5
2006/07-Μπόκα Τζούνιορς: 25-1
2007/08-Μπόκα Τζούνιορς: 24-4
2008/09-Μπόκα Τζούνιορς: 16-0
2008/09-Νάπολι: 9-0
2009/10-Νάπολι: 13-1

Τι ανέφεραν οι Ιταλοί


Για ανατροπή στα δεδομένα των προηγούμενων ημερών στο θέμα του Χεσούς Ντάτολο, έκαναν σήμερα λόγο οι Ιταλοί καθως σύμφωνα με το SKY ITALIA,  ο διεθνής Αργεντίνος είπε το... ναι στην πρόταση του Ολυμπιακού. Αν και τις προηγούμενες ημέρες υπήρχε η τοποθέτηση του παίκτης της Νάπολι πως δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, τα πράγματα φαίνεται ότι άλλαξαν. Οι πρωταθλητές Ελλάδας σύμφωνα με το SKY ITALIA έπεισαν τον Αργεντινό χαφ.

Πιο συγκεκριμένα δημοσιογράφος του SKY ITALIA μετέδωσε την πληροφορία πως ο Ντάτολο δέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού με στόχο να κερδίσει μία θέση στην Εθνική Αργεντινής για τ' επερχόμενο Μουντιάλ. Ο χαφ της ιταλικής ομάδας βλέποντας πως δεν παίρνει όσο χρόνο συμμετοχής θ' ήθελε στη Νάπολι δείχνει να... κατηφορίζει προς τον Πειραιά.

Δεν ήταν όμως μόνο το SKY ITALIA. Πληροφορίες από την Ιταλία επισήμαιναν πως τα δεδομένα στην συγκεκριμένη υπόθεση έχουν αλλάξει και ότι ο Ντάτολο κλείνει στον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...