Χυλόπιτα για Ζιλμπέρτο

Χυλόπιτα για Ζιλμπέρτο
Ούτε που το σκέφτονται στον Παναθηναϊκό το ενδεχόμενο παραχώρησης του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Η διοίκηση των «πρασίνων» απάντησε αρνητικά σε πρόταση ιταλικής ομάδας για τον 33χρονο Βραζιλιάνο μέσο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «SportDay», σύλλογος από την Ιταλία έκανε κρούση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Ζιλμπέρτο κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά η απάντηση που εισέπραξε ήταν αρνητική, καθώς πρόθεση της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου του «τριφυλλιού» είναι να μην αποδυναμωθεί η ομάδα.Εξάλλου, πριν από λίγες ημέρες, ο Παναθηναϊκός είχε απαντήσει αρνητικά στη Σιένα για τον Λουκά Βύντρα, είχε απορρίψει πρόταση ύψους 1,2 εκατ. ευρώ της Μπέρμιγχαμ για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και είπε «όχι» σε ιταλική ομάδα που κινήθηκε για τον Κώστα Κατσουράνη.


Λύση στο θέμα της ανάπλασης

Τις ελπίδες για λύση στο θέμα της Διπλής Ανάπλασης αναπτέρωσε με δηλώσεις του ο Νικήτας Κακλαμάνης. Στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, ο δήμαρχος μίλησε για το θέμα της διπλής ανάπλασης και στο γήπεδο και ασφαλώς αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η πολύ θετική άποψη που εξέφρασε αρκετές φορές για την υπουργό Τίνα Μπιρμπίλη.

«Για να πάμε τώρα και στα οράματα. Ε, τώρα, πώς να το κάνουμε, 132 στρέμματα, τα οποία δεν είναι απαλλοτριωμένα στα χαρτιά, είναι στην πράξη, έχουν γραφτεί πλέον στο κτηματολόγιο και στην περιουσία του δήμου. Είναι 132 στρέμματα. Τώρα, είτε έγιναν για το γήπεδο είτε δεν έγιναν, είναι 132 στρέμματα πρασίνου. Τι να κάνουμε τώρα; Αυτή είναι η αλήθεια. Πώς να γίνει; Πώς να γίνει τώρα ότι οι πρώτες 300 ελιές που φυτεύτηκαν στην ιστορία τη μεταπολεμική του Ελαιώνα έγιναν επί των ημερών μου. Και πώς θα γίνει που θα φυτευθούν άλλες 500 περίπου. Τι να κάνουμε τώρα; Να κλαίω επειδή τα κάνω; Δεν γίνεται.

Για να δώσω μια ενδεικτική απάντηση επ' αυτού. Ωραία, πώς να γίνει τώρα ότι έχουν αρχίσει οι αναπλάσεις. Και δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω ότι εγώ έχω ευχαριστήσει δημόσια την κυρία Μπιρμπίλη, διότι μας τελείωσε τη μελέτη, που ήταν 7 μήνες στο ΥΠΕΧΩΔΕ για την ανάπλαση της Αθηνάς, σε ένα μήνα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αλλά να ξέρουμε όταν ζητούμε ευθύνες από πού τις ζητούμε. Μακάρι να υπήρχε και στην Ελλάδα ο δήμαρχος-κυβερνήτης και να μη χρειαζόταν 100 υπογραφές.

Και εύχομαι και ελπίζω, βασίμως πλέον, ότι θα λυθεί και το θέμα της διπλής ανάπλασης και πάρα πολύ σύντομα. Και δεν αναφέρομαι στο γήπεδο, αναφέρομαι στη διπλή ανάπλαση, άρα και στο γήπεδο, αλλά όχι μόνο στο γήπεδο. Και δεν θα έχω επίσης κανένα πρόβλημα να βγω και να πω και δημόσια ποιος το έλυσε και να τον ευχαριστήσω. Απολύτως κανένα πρόβλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αθηναίων.
http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/67695-%CF%87%CF%85%CE%BB%CF%8C%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B6%CE%B9%CE%BB%CE%BC%CF%80%CE%AD%CF%81%CF%84%CE%BF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...