Ρουβάς: «Ζήλεψα με τις ερωτικές σκηνές της Κάτιας»



Κορίνα Ασλανίδου
Δεν σταμάτησε λεπτό να της κρατάει το χέρι και να της λέει πόσο όμορφη είναι… Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της ταινίας «Επικίνδυνες μαγειρικές», ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ήταν ο ένας δίπλα στον άλλον… Ο τραγουδιστής απολάμβανε τη γυναίκα του στο… πανί και η νέα ηθοποιός αγχωνόταν για τις γυμνές σκηνές αλλά και για τις κριτικές που θα αποσπάσει.


«Είναι μια ταινία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις», ήταν το πρώτο σχόλιο που έκανε ο Σάκης στους δημοσιογράφους, ενώ, όταν ρωτήθηκε αν ζήλεψε, όταν είδε τις ερωτικές σκηνές της Κάτιας Ζυγούλη με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και τον Γιώργο Χωραφά, δήλωσε.

«Της κρατούσα το χέρι όλη τη διάρκεια της ταινίας. Ζήλεψα πάρα πολύ, αλλά σκεφτόμουν ότι ήμουν τυχερός, γιατί έχω τη Νανά σπίτι κάθε μέρα, πώς να το πω… να μου ξεπληρώνει τη ζήλεια με τον τρόπο της».





Η Κάτια Ζυγούλη στεκόταν δίπλα του και άκουγε με προσοχή όλα όσα έλεγε για εκείνη ο άνδρας της ζωής της, ενώ αποκάλυψε την αντίδραση του Σάκη κατά τη διάρκεια των γυμνών σκηνών.

«Μου κρατούσε το χέρι, άλλες φορές έσφιγγε το χέρι, άλλες φορές ήταν τρυφερό… Ωραία ήταν πολύ ωραία», είπε η Κάτια, ενώ τόνισε πως «υπάρχει αγάπη σ΄ αυτή τη σχέση».

Η Κάτια Ζυγούλη δυσκολεύτηκε πολύ να κάνει τις ερωτικές σκηνές με τους συμπρωταγωνιστές της και, όπως είπε χαρακτηριστικά, έκλεισε τα μάτια και το έκανε.

Τόσο ο Σάκης όσο και η Κάτια έχουν δοκιμαστεί στον χώρο της υποκριτικής και θα τους άρεσε η ιδέα να παίξουν μαζί σε ταινία.

«Η ζωή μας είναι σαν ταινία αλλά ίσως αν παίξουμε μαζί μια ταινία άλλη από αυτή που ζούμε, θα έχουμε την ευκαιρία να υποδυθούμε τελείως διαφορετικούς ρόλους …θα έχει πλάκα», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Η όμορφη Κάτια μαγειρεύει σχεδόν καθημερινά για τον Σάκη και την κόρη τους Αναστασία, ωστόσο ο τραγουδιστής δήλωσε, χαμογελώντας…

«Ένα πράγμα για το οποίο πραγματικά χαίρομαι είναι ότι η Κάτια μετά από αυτή την εμπειρία και μετά από αυτή την ταινία αποκόμισε ένα ακόμη προσόν. Έχει «ανέβει» η μαγειρική της πάρα πολύ»

Όσοι παρακολούθησαν την ταινία είχαν καλά λόγια να πουν για το κινηματογραφικό ντεμπούτο του μοντέλου, ενώ ενθουσιασμένοι είναι οι συμπρωταγωνιστές της… Ο Γιώργος Χωραφάς, μάλιστα, δήλωσε: «Ήταν ένα στοίχημα για την Κάτια και ''της βγάζω το καπέλο''».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...