Γρηγόρης-Νάντια: Ένα χρόνο μαζί!


Kατά καιρούς οι φήμες τούς θέλουν είτε χωριστά είτε λίγο πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας. Η αλήθεια όμως είναι πως ο Γρη­γόρης και η Νάντια μόλις συμπλήρωσαν έναν χρόνο σχέσης, δεν προετοιμάζουν ακόμα τον γάμο τους, είναι αχώριστοι και δεν κρύβουν από τους δικούς τους ανθρώπους ότι σκέφτονται το κοινό τους μέλλον.


Για ένα διάστημα έκαναν τα πάντα για να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή, αλλά στους διαδρόμους του Mega είχαν ξεκινήσει οι ψίθυροι για το νέο ζευγάρι της πόλης. Οι φήμες παρέμεναν ανεπιβεβαίωτες, μέχρι που....

στο εξώφυλλο του ΟΚ! φιλοξενήθηκαν οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους, στις οποίες διακρίνο­νταν να περπατούν πιασμένοι χέρι χέρι στην Κηφισιά. «Η Νάντια τότε ήδη έμενε τα βράδια στο σπίτι του Γρηγόρη, στα Μελίσσια, και ύστερα από τις πρώτες φωτογραφίες τους αποφάσισαν πως δεν υπήρχε λόγος να κρύ­βουν τη σχέση τους. Μάλιστα είχε προηγηθεί το πρώτο ρομαντικό τους ταξίδι, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στο Μιλάνο, χωρίς όμως να γίνουν αντιληπτοί από τους φωτογράφους» αποκάλυψε στο ΟΚ! φίλος του παρουσιαστή. Από εκείνη την περίοδο και μετά οι δυο τους ξεκίνησαν τα ταξίδια στη Θεσσαλονίκη, ιδιαίτερη πατρίδα του Γρηγόρη, κάποιες φορές επιλέγοντας να μεταβαίνουν με διαφορετικές πτήσεις, για να αποφεύγουν τους παπαράτσι.



Η αλλαγή του χρόνου βρήκε τη Νάντια και τον Γρηγόρη πιο ερωτευμέ­νους από ποτέ στον ορεινό Άγιο Αθανάσιο. Εκεί ταξίδεψαν παρέα με τον Θανάση Πάτρα και τη σύ­ζυγό του Κατερίνα Παγώνη όπου πέρασαν ένα ξε­κούραστο και ήρεμο διήμερο μακριά από την Αθή­να.


yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...