Βρήκε σύντροφο... Διαμάντη

Τόσα χρόνια τραγουδούσε «Δεν παντρεύομαι, δεν νοικοκυρεύομαι...», αλλά η μοίρα τής φύλαγε τα καλύτερα για την προσωπική της ζωή την περίοδο της ωριμότητάς της. Η Λίτσα Διαμάντη «νοικοκυρεύτηκε» και ζει στιγμές ευτυχίας στο πλευρό ενός γοητευτικού ώριμου άντρα, του επιχειρηματία Κώστα Γερογιάννη.

«Η Λίτσα και ο Κώστας γνωρίζονταν από παλιά, όταν εκείνη ήταν πρώτη φίρμα στα μπουζούκια κι εκείνος ένας από του καλύτερους πελάτες των μαγαζιών αυτών και φανατικός θαυμαστής της», αποκαλύπτει στην «Εspresso» άτομο του στενού φιλικού περιβάλλοντος της τραγουδίστριας. «Αυτό που θα πρέπει να ξέρετε, είναι ότι ο άντρας αυτός βρίσκεται στο πλευρό της τα τελευταία δύο χρόνια όχι μόνο ως σύντροφός της, αλλά και ως φύλακας άγγελός της. Στηρίζει ο ένας τον άλλον και ειδικά η Λίτσα -που κάποια περίοδο αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα- έχει βρει στο πρόσωπό του τον ιδανικό, τον άντρα που πάντα έψαχνε».

Το ζευγάρι περνάει ευχάριστες στιγμές κάνοντας συνήθως εξόδους σε ήσυχα ταβερνάκια μαζί με φίλους. Τελευταία έκανε την εμφάνισή του σε μαγαζί που βρίσκεται στο Φάληρο (εκεί όπου είναι και το σπίτι της Διαμάντη), δίνοντας την εικόνα σε όλους όσοι ήταν εκεί -και κυρίως στους θαμώνες που βρίσκονταν σε διπλανά τραπέζια- ότι τους δένει μία μεγάλη αγάπη, που θα μπορούσε να φτάσει μέχρι και στο γάμο.

Ατομο που γνωρίζει καλά το ζευγάρι (και το έζησε από κοντά στη Μύκονο, όπου είχαν βρεθεί το καλοκαίρι για διακοπές) δηλώνει για το θέμα: «Ο γάμος δεν είναι το ζητούμενο του ζευγαριού, αλλά πάνω απ’ όλα η συντροφικότητα, που στην περίπτωσή τους εκφράζεται με τον καλύτερο τρόπο.

»Ο Κώστας (που στο παρελθόν είχε μια μεγάλη επιχείρηση μαρμάρων και έζησε για χρόνια και στην Αμερική) είναι ένας άντρας πολύ γαλαντόμος, bon viveur, ένας άνθρωπος με πολλά ψυχικά χαρίσματα. Οσο για το δεσμό του με τη Λίτσα, ξέρω καλά ότι του άρεσε από παλιά, αλλά και ότι εκείνη τον είχε μέσα στην καρδιά της. Ομως, τότε δεν ήταν ώριμες οι συνθήκες για να γίνουν ζευγάρι. Για όλους υπάρχει ένας μεγάλος έρωτας που έρχεται όποτε εκείνος θέλει. Σημασία έχει να το καταλάβεις και να μην τον προσπεράσεις...»
ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ
http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&artid=1138173&catid=5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...