Σφηνάκια με τον Κώστα Κετσετζόγλου




@Το είδαμε κι αυτό. Θα τα δούμε όλα φέτος. Και όλοι θα πληρώσουν για όλα. Σε ένα παιχνίδι που είχε εξελιχτεί σε πάρτι κατάφερε ο Λαμπρόπουλος να το γυρίσει σχεδόν μόνος του αφού βοηθήθηκε και από τον ύπνο, τηνν ολιγωρία των αμυντικών της ΑΕΚ που προσπαθούσαν να συνέλθουν από το πέναλτι με το οποίο είχε μειώσει ο Ατρόμητος. Μέσα σε ένα λεπτό λοιπόν χάθηκαν δύο βαθμοί και το χειρότερο από όλα είναι ότι χάθηκε η χαρά που για πρώτη φορά υπήρχε φετός στην εξέδρα. Και πήγε και στράφι μια καλή εμφάνιση αφού από το 9, όταν το γκολ του Νεμπεγλέρα ξύπνησε την ομάδα που είχε μείνει στις δάφνες της Τετάρτης, μέχρι το 65 η ΑΕΚ έκανε από τα καλύτερα εντός έδρας παιχνίδια της απέναντι σε μια ομάδα που ήταν οργανωμένη και ταμπουρωμένη στην άμυνα. Εβαλε τρία γκολ με πολύ ωραίες οργανωμένες επιθέσεις και με άριστες τελικές πάσες και εκτελέσεις ενώ παρά την μετριότητα των αμυντικών μέσων και την άσχημη μέρα του ΜαΙστόροβιτς δεν κινδύνευε.


@ Το απίστευτο πέναλτι που ήταν το αποκορύφωμα μιας εκνευριστικής και εχθρικής για την ΑΕΚ διαιτησία έφερε τα πάνω κάτω και μέχρι να συνέλθουν οι παίκτες της ΑΕΚ από το σοκ ήρθε η άμεση ισοφάριση. Μετά η ΑΕΚ δεν έδειξε τις ψυχικές δυνάμεις να ξαναπάρει το προβάδισμα. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ δύσκολο από ένα ματς που το έχεις στο τσεπάκι να ξαναβρείς το κουράγιο να το ξαναγυρίσεις όταν στραβώσει μέσα σε ένα λεπτό. Η αλήθεια είναι πως μαζί με τους παίκτες τα έχασε κι ο προπονητής που δεν βοήθησε με τις αλλαγές ώστε η ΑΕΚ να πιέσει, να μπει στην περιοχή και να καταφέρει να βάλει το τέταρτο. Κι έτσι η ΑΕΚ έχασε άλλους δύο βαθμούς τσάμπα και το κυριότερο, επαναλαμβάνω, έχασε την χαρά.
@ Επί της ουσίας. Αν οι αμέτοχοι γίνουν μέτοχοι πρέπει επειγόντως να φέρουν όχι ένα αλλά δύο αμυντικά χαφ. Για να μπορεί η ομάδα και να κόβει και, κυρίως, να προωθεί την μπάλα και να μην αναγκάζεται ο Σκόκο, ο Μαντούκα ακόμη κι ο Μπλάνκο να γυρίζει στη σέντρα για να ξεκινήσουν επίθεση. Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ στα δικά μου μάτια ήταν βελτιωμένη σε σχέση με τον πρώτο γύρο ανεξάρτητα με το τελικό αποτέλεσμα. Είναι όμως και παραμένει μακριά από αυτό που μπορεί να αποδώσει. Αυτά τα λέγαμε και μετά το Καραϊσκάκη γιατί παρότι το ποδόσφαιρο είναι βασικά αποτελέσματα δεν πρέπει να παρασυρόμαστε από ένα αποτέλεσμα όσο μεγάλο κι αν είναι όταν υπάρχει μια αδιάψευστη συνολική εικόνα. Τα κεφάλια πάλι κάτω για παίκτες και προπονητή και πάμε παρακάτω. Στο Καυταντζόγλειο.
@ Μέσα σε όλα είχαμε και τον Δώνη να βγάζει όλο το κόμπλεξ που του δημιουργήθηκε από το ότι δεν μπόρεσε να σταθεί ούτε τρεις μήνες στον πάγκο της ΑΕΚ. Κι όμως σε αυτό το άτομο κάποιοι, βασικά ο Ντέμης, εμπιστεύτηκαν την πρωταθλήτρια των γηπέδων του 2008 και για την διάλυση που προκάλεσε πήρε 1.000.000 ευρώ! Πραγματικό ανέκδοτο ο άνθρωπος που έχει ένα από τα χειρότερα ελατώματα που αποτελεί βασικό στοιχείο των αποτυχημένων. Αλλαζονεία χωρίς ανάλογη ή έστω παραπλήσια αξία. Ενας ελάχιστος προπονητής που μόλις έφυγε από την αγκαλιά του Πηλαδάκη έδειξε ποιο είναι το πραγματικό επίπεδο του. Τρεις μήνες στην ΑΕΚ όπου εκτός των άλλων επίσπευσε και την αποχώρηση του προέδρου που τον έφερε και σχεδόν κάθε Κυριακή παίζει το κεφάλι του στον Ατρόμητο παλεύοντας για την σωτηρία με υλικό ΟΥΕΦΑ.
@ Μετά το πεντάλεπτο δημοσιότητας που κέρδισε ο κατά φαντασία Κ.Ε.Π πάμε στα σοβαρά. Η εβδομάδα είναι κρίσιμη. Οπως... όλες από τότε που η ΠΑΕ παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχει και προσπαθεί να... υπάρξει. Είναι σίγουρο ότι κάτι κάνουν. Το θέμα είναι να υπάρξει αποτέλεσμα. Στις διαψεύσεις και στις επιθέσεις σε υποψήφιους επενδυτές έχουν πάρει άριστα οι μέτοχοι αλλά και ο ψηφοφόρος του Πατέρα που αλλάζει στρατόπεδα με ταχύτητα φωτός. Στην ουσία έχουν πάρει μηδέν. Πλησιάζει η ώρα που αναγκαστικά θα αναλάβουν τις ευθύνες τους. Η πίεση είναι όλη πάνω τους.

Σφηνάκια με τον Κώστα Κετσετζόγλου

http://www.aek365.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...