Χάνει το σπίτι του ο Μικρούτσικος

Στο σφυρί εξαιτίας χρεών!



Τα χτυπήματα της μοίρας τον τελευταίο χρόνο για τον Ανδρέα είναι απανωτά. Χωρίζει από τη σύζυγό του Δήμητρα, φεύγει από τη ζωή η πρώην σύζυγός του Μαρία Δημητριάδη, διακόπτεται η εκπομπή του στο Star λόγω μη ανταπόκρισης του κοινού, κινδυνεύει να χάσει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία. Κλεισμένος στο «μοιραίο» σπίτι...



ζει όλο αυτό το διάστημα στιγμές περισυλλογής, αυτοκριτικής και ανασύνταξης. Ολοι πίστευαν πως ο χρόνος θα κυλούσε υπέρ του. Η βοήθεια του κουμπάρου και φίλου του Δημήτρη Κοντομηνά δεν φαίνεται να τον έβγαλε από το αδιέξοδο. Μπορεί οι τράπεζες να καλύφθηκαν προσωρινά όσον αφορά τις απαιτήσεις τους και να μην προχωρήσουν σε κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων, φαίνεται όμως ότι ο δημοφιλής και αγαπητός παρουσιαστής έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα.

Βέβαια, αυτό που τον συμβουλεύουν οι άνθρωποί του είναι το πλέον αυτονόητο. «Τα σπίτια ξαναγίνονται, εσύ να είσαι καλά». Το να βλέπει κανείς τους κόπους μια ζωής να εξανεμίζονται δεν είναι ό,τι καλύτερο. Μια ατυχής κίνηση για επένδυση αρκετών εκατομμυρίων που επιχείρησε ο Ανδρέας άλλαξε τη ζωή του. Δυστυχώς, προς το χειρότερο. Τη χρυσή περίοδο που συνεργαζόταν με τον Alpha, με ιδιοκτήτη τον κουμπάρο του Δημήτρη Κοντομηνά, εξασφάλισε σημαντικό ποσοστό στα στούντιο «Τσιλιγιάννης». Πάντα με την ελπίδα ότι πολλές παραγωγές του τηλεοπτικού Alpha θα φιλοξενούνταν σε αυτά τα στούντιο. Λογάριαζε, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο, αφού λίγο αργότερα ο Δημήτρης Κοντομηνάς μεταβίβασε στους Γερμανούς το πλειοψηφικό πακέτο του σταθμού.

Σήμερα, προσωπικά, οικονομικά, επαγγελματικά και συναισθηματικά αδιέξοδα, όλα μαζί, βαραίνουν ιδιαίτερα τον παρουσιαστή. Σε αυτό έρχεται να προστεθεί ακόμα μία δοκιμασία: Κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του - κάτι που απευχόμαστε όλοι.

espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...