«Φταίτε κι εσείς!»


ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΟΚΚΑΛΗ - ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΟΣ ΡΟΛΟΣ ΓΙΑ
ΤΟΝ Δ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ: «ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ!»

Σε εξέλιξη φαίνεται ότι βρίσκονται οι πρώτες αλλαγές που ετοιμάζει ο Σωκράτης Κόκκαλης στο πλαίσιο της γενικής αναδιάρθρωσης που επιχειρεί στον Ολυμπιακό...



...Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι προφανώς από τα στελέχη της ΠΑΕ που αποκτούν πιο ενεργό ρόλο κοντά στην ομάδα από τη στιγμή που σήμερα το πρωί βρέθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και μίλησε στους παίκτες για αρκετή ώρα.

Όπως τους τόνισε θα έχει καθημερινή επαφή μαζί τους και τους ζήτησε να τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος της χρονιάς παρόλο που το πρωτάθλημα δείχνει χαμένο.

Παράλληλα, έθεσε τους παίκτες προ των ευθυνών τους τονίζοντας ότι είναι επιτακτική η ανάγκη κατάκτησης τουλάχιστον της δεύτερης θέσης, αφού ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ.

«Φταίτε κι εσείς»

Αρχικά ο Δ. Θεοδωρίδης είπε στους παίκτες: «Έχουμε πιάσει πάτο. Φταίει η διοίκηση, αλλά σημαντικό μερίδιο έχετε κι εσείς. Εγώ θα είμαι σχεδόν καθημερινά κοντά σας. Θα είμαι στο πλευρό σας. Δεν είναι ότι θα σας κάνω έλεγχο. Ο προηγούμενος προπονητής δεν ήθελε κανέναν στον προπόνηση, αλλά τώρα τα πράγματα αλλάζουν», τόνισε προφανώς αναφερόμενος στον Ζίκο και συνέχισε:

«Δώστε τα όλα»

«Πλέον δουλεύετε με μεγαλύτερη όρεξη, προσπαθείτε περισσότερο. Μπορεί ο τίτλος να έχει σχεδόν χαθεί, αλλά αυτό που μετράει για τον κόσμο είναι να σας βλέπει να τα δίνετε όλα. Το ξέρω ότι δεν είναι ό,τι καλύτερο να σας αποδοκιμάζουν. Έτσι, γίνετε όμως στο ποδόσφαιρο. Αποδοκιμάζουν και τον πρόεδρο και αυτό δεν είναι καλό. Είναι στο χέρι σας να αλλάξει».

«Είσαστε καλύτεροι»

Στη συνέχεια επεσήμανε ότι δεν πρέπει να χαθεί με τίποτα η δεύτερη θέση: «Δεν δέχομαι να λένε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ελπίδες για το πρωτάθλημα και όχι εμείς. Ούτε εσείς θα πρέπει να το δέχεστε. Πιστεύω ότι αν βάλουμε δίπλα-δίπλα τις δύο ενδεκάδες που έπαιξαν την Κυριακή, δεν υπάρχει καμία σύγκριση, έχουμε πολύ καλύτερο ρόστερ. Αλλά αυτό θα πρέπει να το δείξουμε στην πράξη».

Οι επόμενες κινήσεις

Το να είναι ο Δημήτρης Θεοδωρίδης (έχει πόστο ως διευθυντής σκάουτινγκ) από εδώ και στο εξής κοντά στην ομάδα φαίνεται ότι αποτελεί την πρώτη κίνηση του Σωκράτη Κόκκαλη, αφού από χθες ο sportdog σας είχε ενημερώσει για αναπροσαρμογή ρόλων στην ΠΑΕ.

Αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες. Η ενεργοποίηση του Τζόρτζεβιτς παίζει πάντα δυνατά, ενώ αναμένονται και κάποιες άλλες αλλαγές. Το όνομα του Γκαγκάτση είναι αυτό που ακούγεται, αν και δεν επιβεβαιώνεται κάτι, ενώ κάποιοι μιλούν για εκπλήξεις που βρίσκονται στα σκαριά.


http://www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...