Μεγάλη ανησυχία για Γκαλέτι

Μεγάλη ανησυχία για Γκαλέτι
Ώρες αγωνίας για τον Λουτσιάνο Γκαλέτι και τον Ολυμπιακό. Η σημερινή μέρα αναμένεται ν' αποσαφηνίσει το πρόβλημα του Αργεντινού χαφ των πρωταθλητών Ελλάδας. Φόβοι για πρόβλημα στο νεφρό του.
Έντονη ανησυχία υπάρχει για την κατάσταση της υγείας του Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο Αργεντινός άσος του Ολυμπιακού διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και οι γιατροί εκφράζουν τους φόβους τους.  Αν είναι το πρόβλημα αυτό που νομίζουν, τότε δεν αποκλείεται ο Γκαλέτι να χρειαστεί να σταματήσει πρόωρα την καριέρα του.

Σύμφωνα με το «ΦΩΣ», ο 29χρονος άσος ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο στομάχι και στο νεφρό του και μάλιστα εδώ και ενάμιση μήνα το ιατρικό τιμ, αλλά και η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι ενήμεροι. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε πριν από το ματς με τον Άρη και ο παίκτης έδωσε προσωρινή λύση παίρνοντας ένα χάπι. Στη συνέχεια μεσολάβησε η διακοπή των Χριστουγέννων και ακολούθησε το ντέρμπι με την ΑΕΚ όπου ο Γκαλέτι ένιωσε πάλι ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να μπει στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Η σημερινή μέρα πρόκειται να καταδείξει το ακριβές μέγεθος του προβλήματος. Το πρόβλημα που ανέκυψε με τον «Λούτσι» είναι ξαφνικό και έχει θορυβήσει ιδιαίτερα τους δικούς του ανθρώπους αλλά και τους πρωταθλητές Ελλάδας. Αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι των γιατρών τότε ο παίκτης μπορεί να μην ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Η αισιόδοξη εκδοχή είναι μην έχει κάποιο πρόβλημα στα νεφρά ή στο στομάχι και να δώσει λύση με φαρμακευτική αγωγή που δεν τον επηρεάσει στις προπονήσεις και στους αγώνες.

Επίσημα από τον Ολυμπιακό πάντως, ο Γκαλέτι εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο λόγω κοιλιακού άλγους. Ο Αργεντινός άσος παρέμεινε εκεί όλο το βράδυ όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες ήταν εξονυχιστικές, προκειμένου να καλυφθούν όλα τα ενδεχόμενα. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα, να αναχωρήσει για την Αργεντινή προκειμένου να εξεταστεί και από τους συμπατριώτες του γιατρούς. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι θα υποβληθεί σε εκτενέστερες εξετάσεις καθώς από τις αρχικές δεν έχει βρεθεί το ακριβές πρόβλημα. Διότι αν π.χ. έχει νεφρική ανεπάρκεια και συνεχίζει να αγωνίζεται, τότε είναι πιθανό να κινδυνέψει ακόμα και η ίδια του η ζωή.

Στην Αγγλία ο Ντάρμπισάϊρ

Παράλληλα, ο Ματ Ντάρμπισαϊρ βρίσκεται στην Αγγλία με άδεια της ομάδας, αφού θα επισκέφθηκε τον γιατρό του για να συνεχίσει το πρόγραμμα πλήρους αποθεραπείας.

Τα προβλήματα πάντως συνεχίζονται, ο Ντουντού πολύ δύσκολα θα δώσει το παρών κόντρα στην Καβάλα, αφού και σήμερα συνέχισε το πρόγραμμα ατομικής προπόνησης που ακολουθεί στο γυμναστήριο.

Ο Μήτρογλου ακολούθησε θεραπεία και αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για το διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική. Νέο πρόβλημα προέκυψε και με τον Σοϊλέδη, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση λόγω κάκωσης στην αριστερή ποδοκνημική.

Προπονητικό διπλό με Ιωνικό

Αύριο οι παίκτες του Ολυμπιακού θα προπονηθούν σε δύο γκρουπ. Το πρώτο θα κάνει διπλή προπόνηση το πρωί, στις 10:30 και το απόγευμα στις 16:30 και το δεύτερο θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι προπόνησης τον Ιωνικό σε ματς (16.00) που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.
http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/64722-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B7%CF%83%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...