Κούπερ: Προσοχή στον Σισέ


Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στη ρέντα του Γάλλου επιθετικού, ο οποίος αποτελεί το μεγαλύτερο πονοκέφαλο για τους κίτρινους. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ μίλησε για το μεγάλο Κυριακάτικο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό: "Η αντίπαλη ομάδα έχει...



...σε όλες τις γραμμές καλούς ποδοσφαιριστές. Έχω ξαναπεί ότι υπάρχουν ομάδες που έχουν δύο - τρεις ποδοσφαιριστές που χρειάζονται μεγάλη προσοχή, όμως ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι κυρίως στα αμυντικά μας καθήκοντα. Στέκομαι παραπάνω εκεί γιατί υπάρχει ο Σισέ που βγαίνει πέντε - έξι φορές οφσάιντ σε κάθε παιχνίδι όμως τελειώνει το ματς πάντα με ένα - δύο γκολ. Υπάρχει πιο πίσω και ο Σαλπιγγίδης."

Ο προπονητής του Άρη θέλησε να ρίξει τους τόνους και να προσγειώσει τους παίκτες του που προέρχονται από πέντε σερί νίκες:

"Για εμάς το κίνητρο είναι υψηλό και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να διατηρήσουμε το θετικό σερί και το καλό κλίμα της ομάδας. Οφείλω να πω ότι αυτή την στιγμή είναι επικίνδυνο και δεν πρέπει να παρασυρθούμε από τις αγκαλιές που μας δίνει ο κόσμος. Μπορεί να παρασυρθείς από την ευφορία που υπάρχει και να απομακρυνθείς από τον στόχο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Η λέξη που επιβάλλεται την στιγμή αυτή είναι ισορροπία. Μας αρέσει να μας ευχαριστεί ο κόσμος, όμως οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες. Γνωρίζουν ότι υπάρχει λίγος χρόνος να διασκεδάσουν τη νίκη. Πρέπει να μείνουμε ανεπηρέαστοι. Χαιρόμαστε λίγο για τη νίκη όμως από την επόμενη μέρα ασχολούμαστε με το επόμενο παιχνίδι."

http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...