Η... προίκα της Καϊλή!

Ολα -να μην τη ματιάσουμε- της πάνε κατ’ ευχήν. Ξαναμπήκε στη Βουλή, η παράταξή της έγινε κυβέρνηση, πήρε το μεταπτυχιακό της και τώρα η Εύα Καϊλή απέκτησε ένα πανέμορφο σπίτι στα βόρεια προάστια. Πρώτη η «Espresso» έκανε ποδαρικό, αναγκαστικά... με το δεξί! Αλλωστε, όπως δηλώνει η ίδια, είμαστε το γούρι της καθότι οι πρώτοι που την απαθανατίσαμε και στην ορκωμοσία με την τήβεννο.

Πρόκειται για μονοκατοικία μεταξύ Αγίου Στεφάνου και Ανοιξης με κήπο. Είναι μια όμορφη και ιδιαίτερα φωτεινή οικοδομή. Το δυσάρεστο; Δεν σκοπεύει να μείνει άμεσα εκεί αφού οι υποχρεώσεις της τη θέλουν το περισσότερο καιρό στον τόπο της, τη Θεσσαλονίκη. Ετσι, η Εύα σκοπεύει να νοικιάσει το σπίτι και με τα χρήματα να αποπληρώνει δάνειο που πήρε για την αγορά του.

Μπορεί πολλά κορίτσια στην ηλικία της να χαλάνε χρήματα κάνοντας ανελέητο shopping (therapy), όμως εκείνη -φαίνεται και από τις πράξεις της εξάλλου- έχει άλλη κοσμοθεωρία. «Ηταν ένας συνδυασμός τύχης και καθαρής επενδυτικής συνείδησης» σχολιάζει καλός της φίλος. «Εψαχνε καιρό τώρα να αναλάβει μια επενδυτική πρωτοβουλία στα μέτρα της και τη βρήκε. Είναι ένα σπίτι παλιό, αλλά σε ήσυχη γειτονιά, με δύο δωμάτια και σαλόνι, σε τιμή στην οποία μπορεί να αποπληρώνει τις δόσεις του δανείου, που κατάφερε να της εγκριθεί για την πρώτη της κατοικία, με το ενοίκιο που θα εισπράττει». Αλλωστε, όπως λένε και οι ειδήμονες οικονομολόγοι είναι μια καλή εποχή για αγορές καθώς η οικονομική κρίση κάνει τους ιδιοκτήτες ακινήτων να πουλάνε πιο φθηνά.

Ετσι και αλλιώς, κάποιες μέρες οι υποχρεώσεις της απαιτούν να βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με την αδελφή της Μανταλένα και δη κοντά στην πόλη, κάτι που σημαίνει ότι ακόμη και αν νοικιάζει το νέο της απόκτημα, θα μπορεί να το επισκέπτεται όταν το θέλει αφού είναι δίπλα στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης! Αλλωστε, σε λίγα χρόνια θα το χρησιμοποιήσει η ίδια. Η Εύα τόσο στη συμπρωτεύουσα όσο και τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα έκανε μετρημένη ζωή και βεβαίως τις οικονομίες της. Σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη αγορά, κινήθηκε με ταχύτητα και απόλυτη διαφάνεια, είναι μια νέα γυναίκα αυτοδημιούργητη, επιστήμων και ανεξάρτητη από τα 23 της. Με δύο λόγια: περιζήτητη νύφη! Να το χαίρεται...
ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ
http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=1&catid=5&artid=1127921&pg=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...