ΟΣΦΠ: Είπε το «ναι» ο Μπεν Αρφά


Θετικά απάντησε ο Χατέμ Μπεν Αρφά στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τη «SportDay» και απομένει η συγκατάθεση της Μαρσέιγ για την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής. Ο 23χρονος Γάλλος άσος διεμήνυσε στους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων» πως είναι έτοιμος να έρθει στην...


Ελλάδα, καθώς πείστηκε για τις συνθήκες που υπάρχουν στην ομάδα, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και το ηγεμονικό συμβόλαιο που του έχει προταθεί. Πλέον μένει να καμφθούν και οι αντιρρήσεις της ομάδας του, η οποία προσπαθεί να αποκομίσει τα μεγαλύτερα δυνατά οικονομικά οφέλη από την πώλησή του. Το πρόβλημα έγκειται στον τρόπο καταβολής των χρημάτων, αφού ο σύλλογος της Μασσαλίας θέλει να εισπράξει το 50% των 9 εκατ. ευρώ μέσα σε ένα χρόνο, ενώ ο Ολυμπιακός προτείνει έναν διαφορετικό διακανονισμό. Όπως και να έχει, το θέμα αναμένεται να κλείσει-θετικά ή αρνητικά-μέσα στις επόμενες ημέρες.

Αν δεν υπάρξει σύντομα θετική κατάληξη, ο Ολυμπιακός θα στραφεί σε άλλη λύση. Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για μη κοινοτικό ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκή ομάδα και θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες του κόσμου.

Την ίδια ώρα, δημοσίευμα της εφημερίδας «ΦΩΣ» αναφέρει πως ο Νέρι Καστίγιο ζήτησε ραντεβού με τη διοίκηση της Σαχτάρ προκειμένου να αποχωρήσει από τη Ντνίπρο, όπου έχει δοθεί δανεικός και δεν αγωνίζεται. Ο Μεξικανός άσος φέρεται να επιθυμεί την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, είτε με τη μορφή δανεισμού είτε με κάποιου άλλου είδους συμφωνία.

Αρέσει ο Ελίας

Δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να κινηθεί και για τρίτο παίκτη (μετά τον Λούα Λούα και τον αριστερό εξτρέμ). Αν αυτό συμβεί, θα αποκτηθεί ένας κεντρικός χαφ με δημιουργικές ικανότητες. Ο Ελίας είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Ζίκο, καθώς συγκεντρώνει τα επιθυμητά χαρακτηριστικά. Ο 24χρονος άσος αγωνίζεται στην Κορίνθιανς (31 συμμετοχές και 3 γκολ τη σεζόν που τελείωσε) και τα δικαιώματά του ανήκουν στην εταιρεία μάνατζερ «Traffic».

Το «μολών λαβέ» του Γιοβάνοβιτς

Το θέμα του Μίλαν Γιοβάνοβιτς φαίνεται να έχει «παγώσει» για τον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος αριστερός μεσοεπιθετικός της Σταντάρ Λιέγης, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, εξακολουθεί να δηλώνει πως θα ήθελε να φορέσει τα «ερυθρόλευκα». «Έχω πει πολλές φορές πως θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό. Εδώ είμαι… Αν με θέλετε, ελάτε να με πάρετε. Περιμένω επίσημη πρόταση. Όποια πρόταση έρθει θα την εξετάσω σοβαρά. Έχουμε μιλήσει με τη Μίλαν, αλλά δεν έχουμε καταλήξει κάπου. Μέσα στον Ιανουάριο θα αποφασίσω», τόνισε ο Γιοβάνοβιτς στο «ΦΩΣ».

Ελπίδες για Μέλμπεργκ, έτοιμος ο Ζαϊρί

Ο Ζαουάντ Ζαϊρί ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε, προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ζίκο για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την προσεχή Τετάρτη. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και πάλι Ντουντού και Μέλμπεργκ, με τον πρώτο να είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αγωνιστεί και τον δεύτερο να έχει αρκετές ελπίδες να τα καταφέρει επίσης. Η προπόνηση της Πρωτοχρονιάς ορίστηκε στις 17:00.
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...