Στους «8» του Κυπέλλου ο Άρης, 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης



Με τους Κάμπορα και Κάλβο να βρίσκουν… δίχτυα σε ένα ακόμη παιχνίδι, ο Άρης επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.


Η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, είχε την πρωτοβουλία τον κινήσεων, καταφέρνοντας στο 32’ να προηγηθεί στο σκορ.

Σε μία αντεπίθεση των «κιτρίνων» ο Σέρχιο Κόκε βρήκε με πάσα ακριβείας τον Κάμπορα, ο οποίος με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Στη συνέχεια η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου ανέβασε ρυθμούς και ειδικά στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης πίεσε αρκετά τον Άρη, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης.

Εντούτοις η ομάδα που πέτυχε γκολ ήταν ξανά αυτή του Κούπερ. Στο 80’ ο Τόνι Κάλβο με απίστευτο σουτ πάνω στην κίνηση έξω από τη μεγάλη περιοχή κεραυνοβόλησε τον Αναστασόπουλο, αναγκάζοντάς τον να μαζέψει για δεύτερη φορά τη μπάλα από το βάθος της εστίας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα του Άρη έκανε ο νεοαποκτηθείς επιθετικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Αμερικανός Τζόνσον (πήρε τη θέση του Κάμπορα στο 79`).

Άρης (Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Αράνο, Ρονάλντο, Νασούτι, Ναφτί, Πρίττας (76’ Γκαρσία), Χαβίτο, Κάλβο, Κόκε, Κάμπορα (80’ Τζόνσον).

Αστέρας Τρίπολης (Βλάχος): Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος, Ουριμπάρι, Μαρσελάο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης (66’ Καούνος), Καρντόσο (46' Βίλτσες), Μπαστία, Ουντότζι, Καρέρα (72’ Έντερ), Τσέζαρεκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...