Με 4-3-2-1 και Ντιόγκο κορυφή


Στον Ολυμπιακό αναμένεται η επίσκεψη Κόκκαλη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ο πρόεδρος θα περάσει από τις αθλητικές εγκαταστάσεις κάποια στιγμή σήμερα, ειδάλλως σίγουρα αύριο ώστε να τονώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα εν όψει της κρισιμότατης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ. Στα μεταγραφικά τώρα...

αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι δεν παρατάνε ακόμη την περίπτωση Καστίγιο. Η Σαχτάρ έστειλε χτες έγγραφο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και ζήτησε να καθίσουν στο τραπέζι και να εξετάσουν το θέμα Καστίγιο ξανά. Από την πλευρά τους οι ερυθρόλευκοι έστειλαν σήμερα ένα απαντητικό έγγραφο στους ουκρανούς καλώντας τους να αποδεχτούν την συμφωνία που είχε επέλθει μεταξύ των δύο κλάμπ την προηγούμενης εβδομάδα.

Γενικότερα στον τομέα αυτό, ο Ολυμπιακός δηλώνει: Τέλος οι μεταγραφές. Με μόνο μία εξαίρεση φυσικά (πλην Νέρι Καστίγιο) αν αλλάξει κάτι στην περίπτωση Σκόκο. Ο Σκόκο από την πλευρά του έχει κάνει γνωστό ότι θέλει να φύγει απο ΆΕΚ. Αν δεν πάει στον Ολυμπιακό, θα πάει σε ομάδα του εξωτερικού. Το σίγουρο είναι πως το κεφάλαιο Σκόκο θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν για την ομάδα των "κιτρίνων".

Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, το τέλος της σημερινής προπόνησης δείχνει ένα σύστημα 4-3-2-1 για την ομάδα του Πειραιά. Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί 20 παίκτες, δηλαδή όλοι όσοι μπορούν να προσφέρουν αγωνιστικά, συμπεριλαμβανομένου και του νεοαποκτηθείς αργεντίνου Ντάτολο του οποίου βρίσκονται εν αναμονή της μπλε κάρτας. Δεν αναμένεται να είναι στην αρχική ενδεκάδα, αλλά αν έχει έρθει η κάρτα του σίγουρα θα είναι στον πάγκο.

Επίσης, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην κάνει έφεση και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Στα εισιτήρια του Κυριακάτικου αγώνα τώρα, όλα δείχνουν ότι οδεύει για sold out.
todekari.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...