Ανυπότακτος είναι από τις 22/1 ο Ψωμόπουλος και αναζητείται από το ΓΕΕΘΑ

 
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΛΑΕΙ κ.ΒΕΝΙΖΕΛΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

H Eλλάδα είναι ένα απέραντο μπ....! Την ώρα που ο Χ.Ψωμόπουλος μηνύει την Τζούλια και βγαίνουν στα κανάλια και τσακώνονται ο Ελληνικός στρατός αναζητεί τον ανυπότακτο Ψωμόπουλο που στις 22 Ιανουαρίου έπρεπε να παρουσιαστεί για να υπηρετήσει την θητεία του!

Και δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ στο ΓΕΕΘΑ να τραβήξει τα αυτιά και να τους πει: 'Τι γίνεται εδώ ρε παιδιά; Έχετε τρελαθεί;"

Ο Ψωμόπουλος πήρε απαλλαγή με το σύστημα Παπακαλιάτη το 2007 και αφού κρίθηκε ανυπότακτος δικάστηκε σε 6 μήνες και 6.000 ευρώ πρόστιμο.
Πέρασε από ναυτοδικείο και ...

στις 22 Ιανουαρίου έπρεπε να παρουσιαστεί να υπηρετήσει την μαμά πατρίδα αλλά εξαφανίστηκε. Και τώρα βρίσκεται με την μαμά της Τζούλιας και τα λένε!
Την άλλη την ψάχνουν στο αυτόφωρο και χορεύει στα μπουζούκια. Δεν είμαστε κράτος. Μόνο κανέναν φτωχό θα χτυπήσουν και θα τον αρπάξουν αν χρωστάει κανένα ευρώπουλο.
Aυτά γράφει το troktiko , τώρα κατάλαβαν τα ποντίκια ότι είμαστε μπάχαλο, πάντως μπουρδέλο δεν είμαστε γιατι εκεί υπάρχει τάξη. Υπάρχει η τσατσά , οι νταβατζήδες που προστατεύουν τα κορίτσια εδώ δεν μας προστατεύουν και μας πηδάνε κιόλας. Λίγα τα ψωμιά τους στην Εξουσία πάμε για άλλα. Καλύτερα να χρεωκοπήσουμε μπας και σηκωθούμε από τους καναπέδες.................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...