Ο ΤΑΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤ1



Διευθυντής στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 αναλαμβάνει -σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του Fimotro- ο μέχρι σήμερα (επιτυχημένος) Διευθυντής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Γιώργος Ταμπακόπουλος. 
 
Ο γνωστός δημοσιογράφος έχει παραδώσει εδώ και 20 ημέρες γραπτώς την παραίτησή του η οποία θα γίνει αποδεκτή, όταν βρεθεί το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει στο ΑΠΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μ. Κυριακού εκτιμά ότι με τον Γιώργο Ταμπακόπουλο στο... τιμόνι του ραδιοφωνικού σταθμού, ο ΑΝΤ1 θα επιστρέψει στα υψηλά νούμερα ακροαματικότητας που είχε πριν από μερικά χρόνια. Η νέα διεύθυνση του σταθμού θα ξεκινήσει συζητήσεις με δημοσιογράφους και ραδιοφωνικούς παραγωγούς για την στήριξη του προγράμματος. Ο ανταγωνισμός, άλλωστε σε σχέση με το παρελθόν είναι πολύ υψηλός καθώς μια σειρά από νέα ραδιόφωνα (Real fm, Θέμα fm, Βήμα fm) έχουν μπει πολύ δυνατά στον ανταγωνισμό. Το ραδιόφωνο επιστρέφει στην πραγματική του διάσταση με έναν ικανό δημοσιογράφο στο τιμόνι ενός ιστορικού ιδιωτικού ραδιοφωνικού σταθμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...