12.856!!!!!!!!!!! ΦΥΛΛΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ H VETO


 ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
Μόλις 12.856 ήταν τα φύλλα που πούλησε το veto σε Αθήνα-Πειραιά την περασμένη Κυριακή και είδε επτά εφημερίδες μπροστά του στον σχετικό πίνακα. Κανείς δεν άκουσε την καλοπροαίρετη κριτική μας. Ακόμα και ο τίτλος για εμάς έχει την σημασία του. Εάν λεγόταν zougla θα είχε 15.000-30.000 φύλλα μόνο από το όνομα. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν γνωρίζουν ότι πρόκειται για την εφημερίδα του Μάκη. Τώρα ποιος χριστιανός είπε στον Μάκη να την πούνε veto δεν ξέρουμε. Όπως και ποιος του είπε να συνεργαστεί με Μουλίνο και Ζαγοριανίτη καλύτερα να έβαζε Υπεύθυνο κάποιον από την ομάδα του στις τηλεοπτικές εκπομπές ακόμα και τον Νιφλή να έβαζε(που δεν τον συμπαθούμε για συγκεκριμένους λόγους) περισσότερο θα ενδιαφερόταν και θα φρόντιζε για να υπάρχουν πιασάρικα θέματα τουλάχιστον στο ελεύθερο ρεπορτάζ. Το μόνο καλό ελεύθερο ρεπορτάζ το δίνει ο Χίος από εκεί και πέρα το χάος. Έτσι τα φύλλα σιγά-σιγά πέφτουν και από τα 200.000 της πρώτης Κυριακής πήγαμε στα 30.000(εκεί πιστεύουμε ότι θα φτάσει μαζί με την επαρχία αυτή την Κυριακή). Οι προσφορές πάλι είναι μέτριες και οι αποκαλύψεις ΑΝΥΠΑΡΚΕΣ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Sta periptera ipirxe mono i akrivi ekdosi. To eleytjero reportaz me Kousoulo-Xio- Mpaili, einai poli kalitero se sxesi me alles Kiriakatikes kai eidika th Real. To politiko xolainei.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...