ΜΕ 1000 ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ


Πολύ μεγάλη ευθύνη η σωστή ενημέρωση για αυτό και εμείς εδώ σκεφτόμαστε να το ρίξουμε στην ψυχαγωγία. Άλλωστε ελάχιστα σας ενδιαφέρουν οι σοβαρές ειδήσεις. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από τα αναλυτικά της google analyticks ότι ανάλαφρο τόσο το πιο ενδιαφέρον για εσάς. Τώρα βέβαια θα μου πείτε αφού τα ξέρεις τι τα γράφεις συνέχεια; Μάλλον πιστεύω ότι θα ανακαλύψουμε νέο κοινό και μάλιστα κοινό που θα ξεπερνάει την βάση για να υπάρχει ένα blog χωρίς να υπάρχουν προβλήματα.


Και με κανένα αναγνώστη μπορεί να υπάρξει ένα blog αλλά εάν δεν έχει καμιά 1000 αναγνώστες την ημέρα η ψυχολογία όσων συμμετέχουν σε αυτό είναι ότι υπάρχουν για να υπάρχουν. Για μένα και οι 1000 αναγνώστες την ημέρα δεν αποτελούν άλλοθι για την ύπαρξη κανενός blog και κυρίως δεν είναι άξιο αναφοράς ένα τέτοιο μικρό ποσοστό χρηστών από τα δισ χρήστες του διαδικτύου. Τώρα θα μου πείτε αφού υπάρχουν εκ blogs τι το διαφορετικό έχει το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να το επισκεπτόμαστε; Εάν μετά από 2 χρόνια λειτουργίας δεν έχεις καταλάβει φίλε αναγνώστη τις διαφορές μας από τα άλλα blogs είτε δεν φαίνονται (επομένως έχουμε αποτύχει ) ή δεν τις βλέπεις επομένως σωστά δεν μας επισκέπτεσαι. Όπως και να έχει το 2010 θα ξεκαθαρίσουν πάρα πολλά και κυρίως ευελπιστούμε ότι θα μεγαλώσουμε , όχι μόνο έχουμε κέφι για συνέχεια αλλά και όραμα για να φέρουμε καινούργια πράγματα στο διαδίκτυο μέσα από την σελίδα μας που πρέπει να αλλάξει πλέον μορφή. Και κυρίως πρέπει όλοι σας να αντιληφθείτε ότι η δική σας συμβολή είναι σημαντική για την ύπαρξη του blog μας ή αύριο της σελίδας μας ή του portal ή του διαδικτυακού μας ραδιοφώνου. Κανείς δεν θέλει να έχει μόνο 1000 επισκέπτες την ημέρα και κανείς με 500 επισκέοτες την ημέρα δεν ένιωσε ωραία που σπατάλησε 24 ώρες μπροστά σε ένα pc ή laptop.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...