ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ - Ο Γ.Μαγκριώτης είχε ενημερωθεί 10 ημέρες πριν την τραγωδία στα Τέμπη για την επικινδυνότητα του δρόμου!

ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TROKTIKO

Ένα μεγάλο σκάνδαλο που το απέκρυψαν τα ΜΜΕ και η κυβέρνηση για να συγκαλύψουν τον υφυπουργό Γιάννη Μαγκριώτη αποκαλύπτει σήμερα το troktiko. O υφυπουργός υποδομών κ.Γιάννης Μαγκριώτης είχε ενημερωθεί 10 ημέρες ΠΡΙΝ γίνει το ατύχημα στα Τέμπη για την επικινδυνότητα του δρόμου όμως δεν έκανε τίποτα για να κλείσει τον δρόμο.Από τις 3 Δεκεμβρίου έφθασε το έγγραφο της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε. στον Γ.Μαγκριώτη. Αποτέλεσμα ήταν να κλείσει ο δρόμος και να σκοτωθεί από την κατολίσθηση βράχου ένας Ιταλός διευθυντής εταιρείας. Μια ημέρα νωρίτερα είχε γίνει και άλλη κατολίσθηση αλλά ούτε τότε έκλεισαν τον δρόμο.

Σύμφωνα με το έγγραφο που ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ στον Γιάννη Μαγκριώτη, η εταιρεία ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. ενημερώνει τον υφυπουργό για τον κίνδυνο λόγω βροχοπτώσεων όμως δεν δόθηκε η κυβερνητική εντολή να...

κλείσουν τον δρόμο για τα Τέμπη.

Η απάντηση του Γιάννη Μαγκριώτη πρέπει να είναι άμεση αφού σε άλλη χώρα θα του είχαν δώσει πόδι να φύγει από την στιγμή που έχουμε και νεκρό.
Η δουλειά του υπουργού είναι όταν ενημερώνεται για τόσο σοβαρά θέματα να λαμβάνει τα μέτρα υπέρ της προστασίας των οδηγών και των πολιτών και να ελέγχει την ανάδοχο εταιρεία. Όμως εδώ η κυβέρνηση κοιμήθηκε.
ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ένα άλλο πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι παρότι ο Μάκης Τ. έβαλε το εγγραφο δεν ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ για την κοινοποίηση στον Γιάννη Μαγκριώτη ,δίνοντας του "προστασία" και κάλυψη για το μεγάλο σκάνδαλο. Άλλωστε ο υφυπουργός είναι αυτός που τα βάζει με τις εταιρείες(καλά κάνει) αλλά εδώ αναφερόμαστε για την προσωπική ευθύνη που έχει ως πολιτικό πρόσωπο που ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ από τις 3 Δεκεμβρίου και οι κατολίσθηση έγινε 10 ημέρες αργότερα.

Πως έφυγε αυτό το έγγραφο και δεν το ήξερε ο Μαγκριώτης; Μήπως είπε ο ίδιος στην εταιρεία να φτιάξει το έγγραφο και να το κοινοποιήσει στις αρχές; Τότε είναι ακόμα χειρότερα για τον ίδιο.
Μια απάντηση την περιμένουμε από τον ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...