ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ TROKTIKO

ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ Εβαλαν στη γάτα να δει ένα video στο youtube με άλλη γάτα. Η γάτα στο video όμως εξαφανίζεται κάποια στιγμή. Η γάτα, που δεν καταλαβαίνει απο youtube, ψάχνει να βρει τη φίλη της ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΤΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ

Η «ιεροτελεστία» πριν από την πτήση

Πολλοί άνθρωποι έχουν φοβίες όταν πρόκειται να πετάξουν με αεροπλάνο και όπως φαίνεται η διάσημη ηθοποιός Jennifer Aniston είναι μία από αυτούς. Η «Ελληνίδα» του Χόλυγουντ Jennifer, είναι πολύ προληπτική και ακολουθεί πάντοτε την ίδια ρουτίνα κάθε φορά που επιβιβάζεται σε ένα αεροπλάνο. Η ίδια είπε σχετικά: «Αν μπω σε ένα αεροπλάνο, πρέπει πάντα να πατήσω μέσα στην καμπίνα με το δεξί μου πόδι και να χτυπήσω απαλά το εξωτερικό του αεροπλάνου με το χέρι. Το κάνω πάντοτε. Για τύχη. Κάποιος μου είπε να το κάνω και δεν θυμάμαι ποιος ήταν, αλλά από τότε μου κόλλησε». ΖOUGLA.GR

ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΟΤΟΥΡΑ: ΜΕ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Κ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Εκτύπωση E-mail
ΠΗΓΗ: http://www.greekamericannewsagency.com/gana/index.php?option=com_content&task=view&id=6157&Itemid=83
29_09_09_e_kountoura_2.png

29_09_09_e_kountoura_4.pngΣε μια κατάμεστη με περισσότερα από 400 άτομα εκφώνησε την κεντρική προεκλογική της ομιλία η Έλενα Κουντουρά υποψήφια στην Α΄Αθηνών. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο η Έλενα έδωσε το προσωπικό της στίγμα διαγράφοντας σε αδρές γραμμές του στόχους και το διακύβευμα αυτών των εκλογών που προκήρυξε ο Κώστας Καραμανλής για της 4 Οκτωβρίου. Είμαι εδώ σήμερα μαζί σας για να σας εκεθέσω τους λόγους που πολιτεύομαι πάλι δίπλα στο πλευρό του Κώστα Καραμανλή...» ξεκίνησε να λέει και όλοι όρθιοι με συνεχή χειροκροτήματα την διακόπτουν δίνοντας το αίσθημα της νίκης που όλοι στην ΝΔ θέλουν.

29_09_09_e_kountoura_3.pngΩς βασικές προταιρεότητες μ ιλώντας προς τους προσκεκλημένους της έθεσε την δημόσια ασφάλεια στην πόλη των αθηνών, το κοινωνικό για ένα ανθρώπινο κράτος , τις ενέργειες για την προώθηση του αθλητισμού χωρίς αναβολικά, την στίριξη των ανθρώπων με χρόνιες ασθένειες όπως είναι η καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού, προτάσσοντας την νεολαία και τις ανάγκες σε κάθε επίπεδο. Παιδεία. Επιμόρφωση. Δουλειά. Αθλητισμός. Κλείνοντας κάλεσε όλους τους παριστάμενους να δώσουν «την μάχη πόρτα πόρτα τα λίγα 24ωρα που απομένουν για αυτή την δύσκολη μάχη. Για μια Ελλάδ απου αγαπάμε. Για τα παιδιά μας. για το μέλλον μας. Για εμάς τους ίδιους και την γενιά μας γιατί το χρωστάμε στον ευατό μας». Άνθρωποι όλων των ηλικιών βρέθηκαν δίπλα της σφίγγοντας της ολόθερμα το χέρι υποσχόμενοι πως θα την επιλέξουν όχι μόνο «επειδή είναι γνωστή, πετυχημένη στο χώρο της σαν αλθλήτρια αλλά και ως top mondel και άρα αναγνωρίσιμη αλλά επειδή έχεις κάνει θαυμάσιο ουσιαστικό έργο με ότι καταπιάστηκες όλα αυτά τα χρόνια που σε γνωρίζω» όπως χαρακτηριστικά της είπε ένας ηλικωμένος κύριος όταν την πλησίασε για να την χαιρετίσει, δακρύζοντας όταν λίγα λεπτά νωρίτερα την άκουγε στο πόντιουμ να λέει για την σημασία αυτής της ημερομηνίας για την σημερινή κεντρική προεκλογική της ομιλία. «σαν σήμερα...έχασα τον πιο αγαπημένο μου άνθρωπο...τη μητέρα μου».

29_09_09_e_kountoura.pngΟι προσκεκλημένοι μετά από μια ολιγόλεπτη σιωπή ξεσπάσαν σε παρατεταμένα χειροκροτήματα γεμίζοντας ενθουσιασμό όλους τους Νεοδημακράτες που είχαν έρθει να την ακούσουν από όλους τους χώρους. «θέλω να τρέξετε. Σας παρακαλώ αυτές τις ημέρες να αγωνιστείτε όχι μόνο για μένα που είμαι σίγουρη ότι δεν θα με ξεχάσατε αλλά για την Νέα Δημοκρατία. Είμαστε η παράταξη των εθνικών επιτυχιών. Είμασε εκείνοι που δεν διλειάσαμε με τον Κώστα Καραμανλή μπροστά να δίνει την μάχη σήμερα διασχίζοντας την χώρα από χωριό σε χωριό και από πολης σε πόλη. Να δώσουμε το παρόν όχι μόνο στις συγκεντρώσεις μας την Παρασκευή στις 2 του Οκτώβρη αλλά να συσπειρωθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο για αυτή την μάχη. Αυτή η νίκη ανήκει στην παράταξη των ηθικών αξιών. Αυτή η νίκη ανήκει σε όλους μας που πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο. Χωρίς υποσχέσεις και λαϊκισμούς. Χωρίς ανέξοδη και ανεύθυνη παραχολογία. Ήρθε η ώρα της αλήθειας και της υπευθυνότητας. Ας το αποδείξουμε. Όλοι μαζί! Γιατί μπορούμε! Γιατί το θέλουμε! Για την Ελλάδα. Για τους νέους. Για το αύριο. Σε αυτές τις εκλογές δεν κρίνεται μόνο η τύχη της χώρας μας αλλά και η βουλή που θέλουμε. Επιλέξτε τους άξιους. Επιλέξετε εκείνους που ξέρουν να τιμούν την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας» με αυτά έκλεισε την ομιλία της ενθαρύνοντας και εμψυχόνοντας τον κόσμο που είχε έρθει να την ακούσει. Για να δούμε τι θα δούμε...

Ισόβια στον δολοφόνο του Χορευτάκη

Σε ισόβια καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου τον Ζαχαρία Λαγουδάκη για τη δολοφονία του φοιτητή Μανόλη Χορευτάκη. Συγγενείς και φίλοι του άτυχου φοιτητή, ο οποίος έχασε τη ζωή του για ένα σουβλάκι, δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για το αποτέλεσμα. Ο Ζαχαρίας Λαγουδάκης ζήτησε να φύγει από την αίθουσα του δικαστηρίου χωρίς να απολογηθεί, πριν καν ολοκληρωθεί η εξέταση των μαρτύρων και χωρίς να ακούσει την αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας. Ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, καθώς ήταν πεπεισμένος ότι ο Λαγουδάκης σκότωσε τον φοιτητή σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η δολοφονία του Μανόλη Χορευτάκη στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς έχασε τη ζωή του χωρίς κανένα λόγο. Λίγους μήνες πριν την δολοφονία του φοιτητή, ο Λαγουδάκης είχε αποφυλακιστεί για την δολοφονία του Προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γωνιών Πεδιάδος. Αρχικά είχε καταδικαστεί σε 48 χρόνια κάθειρξη, αλλά εξέτισε μόνο τα εννέα. Η μητέρα του Μ. Χορευτάκη δήλωσε εμφανώς συγκινημένη: «Δικαιώθηκε η μνήμη του παιδιού μου. Παράλληλα περάσαμε ένα μήνυμα στη κοινωνία: το παιδί μας δεν πήγε σαν το σκυλί στο αμπέλι. Θελήσαμε να βγει κάτι καλό για τον κόσμο. Να ενημερωθεί ο κόσμος για τα κυκλώματα διαφθοράς, σήψης, παραπολιτικής, αλλά και για τα κυκλώματα των σωφρονιστικών».

Από την πλευρά του ο πατέρας του φοιτητή είπε: «Σε όλο τον κόσμο που συνέλαβε στην ανάδειξη των πτυχών της υπόθεσης, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας. Ο αγώνας της δικαίωσης συνεχίζεται. Για το αποτέλεσμα της δίκης θα λάβει γνώση και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, όπου έχουμε προσφύγει για την προστασία του δικαιώματος της ζωής».

Το πιο ακριβό Blackberry

TROKTIKO ΚΟΣΤΙΖΕΙ 125,000 ΕΥΡΩ Το Blackberry αυτό κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ πάνω απο 125,000 ευρώ. Μπορεί οι λειτουργίες του να μη διαφέρουν καθόλου απο αυτές ενός απλού και φτηνού τηλεφώνου αλλά το κινητό αυτό έχει... πάνω του μια περιουσία σε διαμάντια και χρυο. Ειναι επενδυμένο με φύλλα χρυσού 18 καρατίων ενώ έχει και 4,459 διαμάντια. Το έχει σχεδιάσει ο Alexander Amosu και χρειάστηκαν 350 ώρες για να κατασκευαστεί. Το πρώτο απο τα 3 μόλις τηλεφωνα που φτιάχτηκαν έχει ήδη πουληθεί αλλά ο αγοραστής παραμενει άγνωστος

fimotro: ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΧΩΡΟ...

fimotro: ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΧΩΡΟ...

Τραγικός απολογισμός από το σεισμό και το τσουνάμι στα νησιά Σαμόα

WWW.STIFORA.GR

Δραματικά αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από το τσουνάμι, το οποίο προκλήθηκε από τον ισχυρό σεισμό των 8,3 Ρίχτερ στο Νότιο Ειρηνικό. Τουλάχιστον 65 άνθρωποι σκοτώθηκαν στις νήσους Σαμόα, περισσότεροι από 20 στις αμερικανικές Σαμόα και τουλάχιστον έξι στα νησιά Τόνγκα. Περισσότεροι από 145 είναι οι τραυματίες, ενώ οι τοπικές Αρχές αναφέρουν ότι ολόκληρα χωριά έχουν καταστραφεί.

Ο ισχυρότατος σεισμός χτύπησε στις 20:48 ώρα Ελλάδος και προκάλεσε παλιρροϊακά κύματα που έφτασαν έως και τα 4,5 μέτρα. Tο επίκεντρό του εντοπίστηκε 200 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Απία, πρωτεύουσας της Σαμόα. Οι νήσοι Σαμόα χωρίζονται σε δύο ξεχωριστές περιοχές -το κράτος των Σαμόα και τις αμερικανικές Σαμόα, με πληθυσμό περίπου 250.000 κατοίκων.

Αμέσως εκδόθηκαν προειδοποιήσεις για τσουνάμι για τη Σαμόα και την Αμερικανική Σαμόα. Λίγο αργότερα, τα πρώτα τσουνάμι έπληξαν τις ακτές της πρωτεύουσας της Αμερικανικής Σαμόα Πάγκο Πάγκο, καθώς και τις νότιες ακτές του νησιού.

Χιλιάδες είναι οι άστεγοι, σύμφωνα μα τον εκπρόσωπο της Σαμόα στο αμερικανικό Κογκρέσο, ενώ αναμένεται να χρειαστεί έως και μία εβδομάδα για να γίνει γνωστή η πλήρης έκταση της καταστροφής. Οι έρευνες για τον εντοπισμό αγνοουμένων συνεχίζονται, ωστόσο ολόκληρες περιοχές έχουν καλυφθεί από άμμο, με αποτέλεσμα να απαιτούνται ειδικά μηχανήματα για τον εντοπισμό των σορών. Αξιωματούχοι της τοπικής μετεωρολογικής υπηρεσίας ανέφεραν ότι πολλά από τα θύματα έχασαν τη ζωή τους από δεύτερο κύμα, όταν πήγαν να μαζέψουν ψάρια που είχε φέρει το πρώτο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Barack Obama κήρυξε τις αμερικανικές Σαμόα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και έδωσε οδηγίες να σταλεί ομοσπονδιακή βοήθεια με ένα στρατιωτικό C-130 το οποίο θα είναι έτοιμο να αναχωρήσει από τη Χονολουλού με προορισμό τα μικρά αυτά νησιά του νότιου Ειρηνικού.

Συντετριμμένος εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός της Σαμόα Τουιλαέπα Σαϊλέλε Μαλιελεγαόι. «Τόσα πολλά χάθηκαν. Τόσοι άνθρωποι χάθηκαν», δήλωσε, προσθέτοντας ότι τα τσουνάμι έπληξαν τις ακτές λίγα λεπτά μετά το σεισμό, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αρκετός χρόνος για να διαφύγουν οι κάτοικοι.

Προειδοποίηση για τσουνάμι για όλη την ακτογραμμή της Ιαπωνίας στον Ειρηνικό, μετά τον σεισμό που έπληξε τις νήσους Σαμόα, εκδόθηκε σήμερα από την Ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Η Υπηρεσία προειδοποίησε ότι το επίπεδο της επιφάνειας της θάλασσας υπάρχει κίνδυνος να ανέβει περίπου 50 εκατοστά σε όλες τις ανατολικές ακτές της χώρας, από τη νήσο Χοκάιντο έως το αρχιπέλαγος της Οκινάουα, περνώντας από την μεγάλη νήσο Χονσού, όπου βρίσκονται οι πόλεις Τόκιο, Ναγκόγια και Οζάκα.

Περισσότεροι από 100 διασώστες του Ερυθρού Σταυρού έχουν σπεύσει στην περιοχή και είναι χαρακτηριστικό πως αυτό που έκαναν πρώτα απ'όλα είναι να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερες καρύδες για να αντιμετωπίσουν τις πρώτες ανάγκες για τρόφιμα και νερό. Η πιο τουριστική περιοχή των Σαμόα καταστράφηκε από το τσουνάμι που έπληξε αυτή τη νησιωτική χώρα του Νότιου Ειρηνικού μετά από ισχυρό σεισμό, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της χώρας.

Στο μεταξύ, το Κέντρο Προειδοποιήσεων για Τσουνάμι στον Ειρηνικό, που εδρεύει στη Χαβάη, ακύρωσε τον συναγερμό που είχε εκδώσει νωρίτερα για τη Χαβάη, μετά τον σεισμό. "Με βάση τα υπάρχοντα στοιχεία, το τσουνάμι δεν πρόκειται να πλήξει την πολιτεία της Χαβάης", αναφέρει η ανακοίνωση του Κέντρου. Σε άρση συναγερμού προχώρησε και η Αυστραλία.

Ωστόσο, καθησυχαστικός εμφανίστηκε και ο Stuart Weinstein, εκπρόσωπος του PTWC, αφού με δηλώσεις του στο BBC είπε ότι το συγκεκριμένο τσουνάμι ήταν πολύ μικρότερο από εκείνο που είχε σαρώσει την Ινδονησία το 2004, και πως είχε μόλις το 3% της ενέργειας που είχε απελευθερώσει εκείνο το τσουνάμι του Ινδικού Ωκεανού, που προκάλεσε τον θάνατο δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων.

"Ο αγών μου" σε magna

ΠΟΛΛΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ Τα magna δεν ειναι απλά κόμιξ για την Ιαπωνία, ειναι ολόκληρη κουλτούρα. Η magna εκδοχή του "Ο αγών μου" του Χίτλερ έχει βγει εδώ και λίγο καιρό και έχει γίνει μεγάλη επιτυχία. Μέχρι... στιγμής έχουν πουληθεί περισσότερα απο 45,000 αντίτυπα του περιοδικού. Σίγουρα δεν ειναι κάτι συνηθισμένο αλλά ο ίδιος εκδοτικός οίκος εχει στον κατάλογο του και άλλα ιστορικά έργα όπως "το κεφάλαιο" του Μαρξ, και αυτό σε magna

Το Facebook με έκανε... ρετροσέξουαλ!

Ένα νέο φαινόμενο ερωτικής συμπεριφοράς φαίνεται να αναπτύσσεται μέσα από τα λεγόμενα site «κοινωνικοποίησης» τύπου facebook που αποκτούν όλο και περισσότερα μέλη. Το όνομα αυτού: ρετροσέξουαλ. Αυτός είναι ο όρος που επινόησε δημοσιογράφος της «Μπόστον Φοίνιξ» για να περιγράψει ιστορίες σαν αυτή της Ελίζ Γκάρμπερ, μιας 37χρονης, πρώην στελέχους διαφημιστικής, από το Σικάγο. Η Γκάρμπερ πρόσφατα παντρεύτηκε τον Χάρλαν Ρόμπινς, το πρώτο αγόρι που φίλησε ποτέ της, όταν ήταν ακόμη 15 και πήγαινε σε μία καλοκαιρινή κατασκήνωση, πράγμα ρομαντικό αλλά όχι και τόσο αξιοπερίεργο. Αυτό που κάνει τον γάμο τους ίσως τον πρώτο ρετροσέξουαλ γάμο της ιστορίας είναι το ότι για τα 22 χρόνια που μεσολάβησαν οι δυο τους δεν είχαν καμία απολύτως επαφή. Μέχρι που το facebook τους έφερε κοντά. Προσπαθώντας να εξηγήσει σε κάποιον συνάδελφό της πώς λειτουργεί η μηχανή αναζήτησης της σελίδας, η Γκάρμπερ εισήγαγε ένα όνομα: αυτό του Χάρλαν Ρόμπινς. Προς μεγάλη της έκπληξη, ο Ρόμπινς ήταν και αυτός μέλος του δικτύου και έτσι, έπειτα από προτροπές φίλων αποφάσισε να του στείλει μήνυμα. Αν και μετά από 22 χρόνια, ο Ρόμπινς την θυμήθηκε και έτσι αρχίζοντας να μιλάνε κανόνισαν να βγουν την επόμενη φορά που ο Ρόμπινς θα ερχόταν στο Σικάγο. Έπειτα αποφάσισαν να δοκιμάσουν μια σχέση εξ αποστάσεως που τελικά έκανε την Γκάρμπερ να εγκαταλείψει τη δουλειά της και να μετακομίσει στο Σηάτλ για μια νέα (ρετροσέξουαλ) ζωή. Αντίστοιχη είναι η εμπειρία και μιας άλλης γυναίκας από την Αγγλία, η οποία μετά από 20 χρόνια γάμου είδε τον άντρα της να την εγκαταλείπει. Αφού ξεπέρασε το πρώτο σοκ, άρχισε να ψάχνει πρώην της στο ίντερνετ. Έτσι βρήκε το πρώτο της αγόρι απο την Γαλλία. Έξι μήνες αργότερα, τον υποδέχτηκε στο σπίτι της για να ζήσουν μαζί. Εξηγεί ότι ένιωθε ασφάλεια ξανασυναντώντας ανθρώπους από τα παλιά αντί να νιώθει ευάλωτη κάνοντας πρώτη επαφή με κάποιον ξένο. Έπειτα, όπως παραδέχεται δεν ήταν ποτέ σίγουρη αν ο σωστός άνθρωπος πέρασε από το παρελθόν της κι εκείνη δεν το κατάλαβε. Ακριβώς εκεί εντοπίζει τη ρίζα του νέου αυτού φαινομένου ο Πολ Φαλτσόνε, που δουλειά του είναι να δημιουργεί ιστοσελίδες για αναζήτηση ερωτικών συντρόφων. Για τον Φαλτσόνε, στη σημερινή εποχή όπου δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα, η «ρετροσέξουαλ» επαφές προσφέρουν τη σιγουριά, την οικειότητα και την αφύπνιση παλιών συναισθημάτων που σε κάνουν να νιώθεις ξανά νέος. Είναι χαρακτηριστικό το ότι τα περισσότερα άτομα που εκδηλώνουν «ρετροσέξουαλ» συμπεριφορά είναι στα προχωρημένα είκοσι ή στα τριάντα τους. Σε εκείνη, δηλαδή, την ηλικία που αναπτύσσοντας ερωτική σχέση με κάποιον ήδη γνωστό, αποφεύγουν μια μεγάλη δοκιμασία της ενήλικης ζωής: αυτή του να καλλιεργείς από το μηδέν μια στενή σχέση. Άνθρωποι οι οποίοι, για πρώτη φορά, περιβάλλονται καθημερινά από άτομα που δεν είναι απαραίτητα συνομήλικα ή μοιράζονται κοινές ιδέες, βιώματα και ασχολίες, το βρίσκουν συχνά δύσκολο να κάνουν καινούριους φίλους. Όταν κανείς συνυπολογίσει την ευκολία στο να επανασυνδέεσαι με παλιούς γνωστούς που προσφέρει το facebook, το σκηνικό φαντάζει ιδανικό στο μυαλό μερικών. Όπως εξηγεί ερευνητής ψυχολογίας στο πανεπιστήμιο Κολούμπια, τέτοιου είδους ιστοσελίδες έχουν την ιδιότητα να απαλλάσσουν τους ανθρώπους από τον φόβο της απόρριψης και να κάνουν το πρώτο βήμα λιγότερο ριψοκίνδυνο. Ένας άλλος επιστήμονας ψυχολογίας από το πανεπιστήμιο της Τζόρτζια προσθέτει μία ακόμα παράμετρο: αυτή της νοσταλγίας και της περιέργειας. Του ενθουσιασμού που σε διακατέχει ανακαλύπτοντας το πώς ένας παλιός γνωστός έχει αλλάξει ή το αν ένα ξεχασμένο «φλερτ» ενδιαφέρεται ακόμα. Το ίδιο συναίσθημα, δηλαδή, που μας οδηγεί σε συναντήσεις παλιών συμμαθητών ή συμφοιτητών. Σε κάθε περίπτωση, οι «ρετροσέξουαλ» δεν αναζητούν μόνο ρομαντικές εμπειρίες. Απόδειξη είναι η περίπτωση της Σουζάν, μιας «δηλωμένης» «ρετροσέξουαλ» από τις ΗΠΑ που μέσα σε ένα χρόνο είχε ερωτική επαφή με μόλις δύο νέους συντρόφους, χωρίς όμως να περάσει πάνω από 9 μέρες χωρίς σεξ. Κωμικό ή όχι, το φαινόμενο είναι άλλο ένα σημάδι των καιρών και οι «οπαδοί» του προβλέπεται να συνεχίσουν να αυξάνονται.

ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΑ ΙΜΙΑ;

imia[1]

ΝΕΑ ΝΤΡΟΠΗ

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ….

Ένα «παράξενο» περιστατικό σήμανε συναγερμό στα υπουργεία Εξωτερικών, Εμπορικής Ναυτιλίας και Άμυνας το μεσημέρι της Τετάρτης.

Περίπου στις δύο και μισή το μεσημέρι, εμφανίστηκε στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά των Ιμίων ένα ιδιωτικό ιστιοφόρο που είχε υψωμένη την τουρκική σημαία. Το σκάφος έπλεε με πολύ χαμηλή ταχύτητα και είχε ρότα προς ανατολάς. Λίγο πριν τις τρεις, το τουρκικό ιστιοφόρο αγκυροβόλησε στην ανατολική Ίμια. Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν κάποιος από τους πέντε επιβαίνοντες στο τουρκικό πλοιάριο αποβιβάστηκε στο νησί. Σύμφωνα με πληροφορίες, περιπολικό του λιμενικού σώματος που αντελήφθη τον πλου του ιστιοφόρου, ενημέρωσε το πλήρωμα του τουρκικού σκάφους ότι κινείται εντός ελληνικών χωρικών υδάτων. Σε κοντινή απόσταση στην περιοχή των Ιμίων, αλλά εντός τουρκικών χωρικών υδάτων σύμφωνα με το λιμενικό, εμφανίστηκε και ακταιωρός (SG) της τουρκικής ακτοφυλακής.

Έπειτα από παραμονή περίπου μιάμισης ώρας στα Ίμια, το τουρκικό ιστιοφόρο απομακρύνθηκε από την ανατολική νησίδα περίπου στις τέσσερις και μισή και επανέπλευσε στα τουρκικά χωρικά ύδατα.

WWW.ADIAKRITOS.GR

TO ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Έκανε αυξητική στήθους για να παίξει στο σινεμά

Κορίνα Ασλανίδου

Η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν θα πάψει να μας εκπλήσσει ποτέ! Κάλεσε κανάλια και φωτογράφους και πήγε σε κλινική για να κάνει αυξητική στήθους! Το μοντέλο ντύθηκε... ελαφρά και πήγε σινάμενη – κουνάμενη να μεγαλώσει το στήθος της. Όπως δήλωσε μάλιστα η Τζούλια, πήρε την απόφαση να ξαπλώσει στο χειρουργικό κρεβάτι και να κάνει πιο πλούσιο το μπούστο της για να παίξει στο σινεμά. «Μεγάλωσα το στήθος μου για τις... ανάγκες της ταινίας», δήλωσε η Τζούλια και έμειναν όλοι άφωνοι! Σήμερα το μεσημέρι, το μοντέλο πήρε εξιτήριο από την κλινική. Για τρεις εβδομάδες θα βρίσκεται σπίτι της και θα ξεκουράζεται, ενώ μετά σκοπεύει να φωτογραφηθεί για να μας δείξει τον... νέο, πλούσιο «εξωτερικό» της κόσμο. Το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος. Η Τζούλια σκέφτεται να ασφαλίσει το στήθος της για ένα εκατομμύριο ευρώ. Τι παραπάνω έχει άλλωστε η Jennifer Lopez και η Kylie Minogue που ασφάλισαν τα οπίσθιά τους; Τι άλλο θα κάνει για τη δημοσιότητα; Απλά... κρίμα. ΠΗΓΗ: WWW.ZOUGLA.GR

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

Γελάει το διαδίκτυο μαζί σου πως κατάφερες να γίνεις περίγελος;

Διαμαρτύρονται ένστολοι οι λιμενικοί

Σε ένστολη διαμαρτυρία έξω από το πολιτικό γραφείο του ΥΕΝΑΝΠ και υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ., Αναστάση Παπαληγούρα, προχώρησαν σήμερα άνδρες του Λιμενικού, οι οποίοι αντιδρούν στη φορολόγηση του εκλογικού τους επιδόματος. Αντιπροσωπεία των λιμενικών συναντήθηκε με τον υπουργό, ο οποίος τους διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και το θέμα τους βρίσκεται πλέον στα «χέρια» των υπευθύνων του υπουργείου Οικονομικών. Ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας δεσμεύθηκε ότι θα υπογράψει την απόφαση για την καταβολή του εκλογικού επιδόματος με την παρατήρηση ότι, εφόσον η απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους είναι θετική, θα επιστραφεί η παρακράτηση του ποσού σε όλα τα στελέχη του Λιμενικού. Η ΠΟΕΠΛΣ ανακοίνωσε ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν έως ότου ικανοποιηθούν τα αιτήματα των λιμενικών.

ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΣΕΒΑΣΟΥ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Ο Τεν Κάτε, χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο, πλησιάζοντας καμεραμάν που μαζί μ' άλλα συνεργεία τραβούσε πλάνα από την αποστολή του Παναθηναϊκού και τον ίδιο τον Τεν Κάτε, του υπενθύμισε προηγουμένως ότι "Χρειάζεσαι άδεια για να τραβήξεις". Όταν ο Τεν Κάτε είδε ότι ο καμεραμάν δεν "βάζει μυαλό" με μια βίαιη κίνηση απώθησε την κάμερα. Περιττό να σας πούμε ότι το επεισόδιο έγινε πρώτο θέμα στα ΜΜΕ της Ρουμανίας. ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ: Τεν Κάτε η απαράδεκτη συμπεριφορά σου σε οδηγεί σιγά-σιγά στην έξοδο ....κοίτα αύριο να στήσεις σωστά την ομάδα και έπειτα τα βάζεις με τους εικονολήπτες της ρουμανικής τηλεόρασης.

Σήκωσε το γάντι ο Θεοδωρίδης και απαντά στον Πατέρα

"Εγώ δεν ασχολούμαι με τον κύριο Πατέρα. Εγώ ασχολούμαι με ανθρώπους που γνωρίζουν μπάλα, και μπορούνε να μιλήσουν ποδοσφαιρικά". Αυτά δήλωσε ο Θεοδωρίδης για τις δηλώσεις του Ν. Πατέρα προέδρου του ΠΑΟ ότι θα μπορούσε να πάρει όποιο παίκτη του Ολυμπιακού ήθελε και ότι δεν πήρε το Λέτο από τον Ολυμπιακό αλλά από τη Λίβερπουλ, αλλά δεν θέλει να συνεχίσει άλλο για να μην πικάρει περισσότερο τους οπαδούς του Ολυμπιακού...

Παππούς και θείος - τέρατα βίαζαν ανήλικα

48χρονος συνελήφθη με την κατηγορία ότι ασελγούσε πάνω στην ανήλικη ανιψιά του, 11 ετών σήμερα, από τότε, που το παιδί ήταν 6 ετών εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονέων από το σπίτι. Την εμετική δράση του 48χρονου αντιλήφθηκε η 38χρονη μητέρα του κοριτσιού, η οποία, μαζί με την κόρη της, πήγαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν το συμβάν. Εξάλλου, 62χρονος Αλβανός, κατηγορείται ότι είχε εξαναγκάσει τον 12χρονο εγγονό του τέσσερις φορές σε συνουσία. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελία του ίδιου του παιδιού

Προφυλακιστέοι οι τρεις φερόμενοι "πυρήνες"

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους ενώπιον της 32ης τακτικής ανακρίτριας οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς".

TO ΒLOG ΜΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΕΣΕΙΣ;

ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΗΣΥΧΟ Μικρή ειναι η γάτα και φοβάται λίγο. Δεν θέλει με τίποτα να μείνει μόνη της. Οποτε το αφεντικό της επιχειρήσει να φύγει , εκείνη τρέχει και σκαρφαλώνει πάνω του ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Γιατί δεν έκανε σήμερα εκπομπή ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος;

Ενώ ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης περιμένει στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών να εκδικαστεί η μήνυση που του έκανε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για δημοσιεύματα που όπως ισχυρίζεται ο Μάκης έγραψε στο blog fimotro συκοφαντικά για το πρόσωπό του (o Γιάννης Παπαγιάννης αρνείται ότι έχει γράψει οποιοδήποτε κείμενο για τον Μάκη), η μήνυση που έκανε ο Παπαγιάννης προς αυτόν για συκοφαντικά δημοσιεύματα εναντίον του εκκρεμεί όπως και το αυτόφωρο.

Για όλα αυτά σας είχε ενημερώσει πρώτη η ηλεκτρονική μας εφημερίδα stifora.gr που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή κοντά στην διαμάχη των δυο δημοσιογράφων. Μάλιστα στην μήνυση που κατέθεσε χθες ο Γιάννης Παπαγιάννης για συκοφαντική δυσφήμιση μέσω ανάρτησης στην ηλεκτρονική εφημερίδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και επιφέρει αυτόφωρο δεν είχαμε σύλληψη του γνωστού δημοσιογράφου.

Σήμερα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δεν έκανε την προγραμματισμένη του καθημερινή εκπομπή στον ΑΝΤ1 «Ο Άγνωστος Μ» και κανείς δεν γνωρίζει τον λόγο. Η εκπομπή του μεταδίδεται καθημερινά 15:00-16:00 από την συχνότητα του ant1 radio και σήμερα την ώρα αυτή ακούσαμε την εκπομπή τα «Κακά Κορίτσια» που παίζει αργότερα. Παίρνοντας τηλέφωνο τον ραδιοφωνικό σταθμό μας ενημέρωσαν ότι η εκπομπή του Μάκη δεν θα μεταδοθεί σήμερα εξαιτίας της συνέντευξης τύπου του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ Γ. Παπανδρέου που μας είπαν ότι θα ξεκινούσε στις 15:30.

Όμως η αλήθεια είναι ότι η συνέντευξη τύπου του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ ήταν προγραμματισμένη για τις 16:00 και μάλιστα τελείωσε κανονικά η εκπομπή τα «Κακά Κορίτσια» που για άγνωστο λόγο «κάλυψαν» το κενό της εκπομπής του Μάκη και μετά το δελτίο ειδήσεων που ακολούθησε έγινε πολύ αργότερα σύνδεση με το Ζάππειο Μέγαρο όπου έδινε την προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Επομένως για ποιο λόγο ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δεν παρουσίασε σήμερα την ραδιοφωνική του εκπομπή;

Το δικαστήριο του Γιάννη Παπαγιάννη πήρε αναβολή για μετά τις εκλογές. Ενώ το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν έχει κάνει ταυτοποίηση του Γιάννη Παπαγιάννη που να τον συνδέει με το blog fimotro.

Διαβάστε επίσης:Κινδυνεύει με αυτόφωρο ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

πηγή: www.stifora.gr

Ένας "γίγαντας" δεν ήταν αρκετός...

ΝΑΥΑΓΕΙ Η ΝΔ ANAMΕΣΑ ΣΤΑ TROKTIKA ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

H ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ "ΠΟΝΤΙΚΙΩΝ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Πάμε με την χθεσινή εκτίμηση ψήφου που κάναμε...μεταξύ μας τα troktika. Δεν πρόκειται για δημοσκόπηση, ούτε πρόθεση ψήφου(που απαγορεύονται ρητά) και το ξεκαθαρίζουμε για να μην μας πάει μέσα ο εισαγγελέας. Έτσι λοιπόν έχουμε και λέμε για να ξέρετε έγκυρα τι γίνεται. Το κάναμε μάλιστα και με αναγωγή για να είμαστε πιο ...έγκυροι! ΠΑΣΟΚ 42,5 Ν.Δ 36% ΚΚΕ 8% και πιο κάτω... ΛΑΟΣ 5% ΣΥΡΙΖΑ 3%(με τάση να μπεί βουλή) Οικολόγοι Πράσινοι 2.9% ΠΗΓΗ: WWW.TROKTIKO.BLOGSPOT.COM

Τα νούμερα της AGB για την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου

ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ

ΚΑΝΑΛΙ

ΣΥΝΟΛΟ ΚOINΟΥ

MEGA 24,6
ANT-1 13,0
STAR 11,5
ALTER 11,2
ALPHA 10,4
NET 7,3
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΑΝΑΛΙ

ΣΥΝΟΛΟ ΚΟΙΝΟΥ

MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ 26,1
ALTER ΕΙΔΗΣΕΙΣ 17,4
STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ 14,0
ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ 13,9
ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 12,6
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1 11,9
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ 11,5

ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΖΩΝΗ

ΚΑΝΑΛΙ

ΕΚΠΟΜΠΗ

ΣΥΝΟΛΟ ΚΟΙΝΟΥ

ALTER ΚΑΛΗΜΕΡΑ 19,8
ANT-1 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 19,7
STAR ΠΡΩΪΝΗ ΜΕΛΕΤΗ 17,6
MEGA ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA 16,9
NET ΠΡΩTH ΓΡΑΜΜΗ 14,4
NET ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ 13,0
ALTER ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 11,8
ALPHA ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ 6,7

ΠΡΩΙΝΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΖΩΝΗ

ΚΑΝΑΛΙ

ΕΚΠΟΜΠΗ

ΣΥΝΟΛΟ ΚΟΙΝΟΥ

ΑΝΤ-1 10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ 24,1
ALPHA ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ 21,3

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΖΩΝΗ

ΚΑΝΑΛΙ

ΕΚΠΟΜΠΗ

ΣΥΝΟΛΟ ΚΟΙΝΟΥ

ALTER ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ 17,3
STAR SUPER STAR 14,6
ALTER ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ EXPRESS 12,3
ALPHA ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 11,2

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ

ΚΑΝΑΛΙ

ΕΚΠΟΜΠΗ

ΣΥΝΟΛΟ ΚΟΙΝΟΥ

ΑΝΤ-1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ 21,1
STAR ΦΩΤΗΣ ΜΑΡΙΑ LIVE 12,2
ALPHA ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ 11,5
ALPHA ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ 10,5
ALPHA FATUS OLUS 10,3
ALTER SHOWBIZ NEWS 9,2

ΒΡΑΔΥΝΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΖΩΝΗ

ΚΑΝΑΛΙ

ΕΚΠΟΜΠΗ

ΣΥΝΟΛΟ ΚΟΙΝΟΥ

MEGA ARSENAL-OLYMPIACOS Β' ΗΜΙΧ. 47,8
MEGA ARSENAL-OLYMPIACOS Α' ΗΜΙΧ. 42,6
MEGA ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ (πριν) 19,4
MEGA ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ (μετά) 18,5

ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΖΩΝΗ

ΚΑΝΑΛΙ

ΕΚΠΟΜΠΗ

ΣΥΝΟΛΟ ΚΟΙΝΟΥ

ALPHA Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ 11,5
NET Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ 5,2

Megan Fox: Με κορόιδευαν στο σχολείο

Και όμως, η 23χρονη καλλονή Megan Fox πέρναγε δύσκολα στο σχολείο της, επειδή οι συμμαθητές της την κορόιδευαν που ήθελε να γίνει ηθοποιός. Όπως αποκάλυψε η ίδια: «Πήγα σε χριστιανικό σχολείο, αλλά και εκεί υπήρχαν κακά κορίτσια, στα 15 μου όλοι ήξεραν ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός». «Μια συμμαθήτριά μου ήρθε τις αποκριές ντυμένη με μαύρα δερμάτινα ρούχα και όλοι πίστευαν ότι είχε ντυθεί cat woman, αυτή όμως είπε πως είχε ντυθεί Megan Fox για να με πειράξει και εγώ δεν κατάφερα να της πω τίποτα, ήμουν πολύ ντροπαλή».

Η Χριστίνα Λαμπίρη πλησίασε την Φαίη Σκορδά

Που παραμένει πρώτη στα μεσημεριανά Η Φαίη Σκορδά, παραμένει το δυνατό χαρτί στην μεσημεριανή ζώνη. Μπορεί χθες η Χριστίνα Λαμπίρη να την πλησίασε, αλλά, παραμένει σταθερά πρώτη. Από την άλλη η Κατερίνα Καραβάτου, μετά το..."σπρώξιμο" της Ελένης Μενεγάκη, φαίνεται ότι έκατσε πάλι. Αναλυτικά τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης της AGB, έχουν ως εξής.... Φαίη Σκορδά....16% Χριστίνα Λαμπίρη...14,1% Καραβάτου...10,5%

Οικονόμου- Λυριτζής: "Ο κόσμος δεν είναι τριτοκοσμικός"

Τα έχωσαν για την απαγόρευση των δημοσκοπήσεων Οργισμένοι ήταν το πρωί με την απαγόρευση των δημοσκοπήσεων. Μάλιστα επικαλέστηκαν και το Βρετανικό BBC, ότι θα δημοσιεύσει δημοσκόπηση, λέγοντας, ότι δεν μπορούν να αποκρύψουν από τον κόσμο τέτοιες δημοσκοπήσεις. Θα βάλουν λουκέτο και στο BBC αναρωτήθηκαν! Που ξέρεις τι μπορεί να κάνει το ΕΣΡ...

«Επιλέγω την οικογένεια». Η Φάνη Πάλη - Πετραλιά μιλάει στην Κιμ Κίλιαν

Εβδομάδα προεκλογικού αγώνα στην οποία σας παρουσιάζουμε υποψήφιους βουλευτές από διάφορα κόμματα. Σήμερα η Φάνη Πάλλη- Πετραλιά καλοδιάθετη μιλάει για την πορεία της στην πολιτική και αποκαλύπτει ποιο ρόλο έχει παίξει στη ζωή της ο σύζυγός της… Δείτε την Φάνη Πάλλη- Πετραλιά, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί… Παρακολουθείστε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία δεν λείπει και η αυτοκριτική.

Το Υπουργείο Πολιτισμού βάζει "φρένο" στις πεθερές του MEGA

Προβλήματα φαίνεται να υπάρχουν στην υλοποίηση του σεναρίου της «αρχαίας πεθεράς», της πρώτης ιστορίας που έχει προγραμματιστεί για την πρεμιέρα της σειράς «επτά θανάσιμες πεθερές» που συνεχίζει για έβδομη χρονιά στο μεγάλο κανάλι, με σκηνοθέτη το Γρηγόρη Πετρινιώτη.

Από τον Απρίλιο έψαχναν οι συντελεστές την κατάλληλη ιστορία που θα σημάνει την έναρξη της πετυχημένης σειράς (μιας και συμπέφτει με τον εορτασμό των 20 χρόνων του καναλιού) και η λύση βρέθηκε μέσα από την ελληνική ιστορία και συγκεκριμένα στον 5ο αιώνα π.χ.. Το σενάριο της «αρχαίας πεθεράς» του Παναγιώτη Καποδίστρια, αναφέρεται στο βίο του μεγάλου ηγέτη Περικλή (Δημήτρης Λιόλιος), από τη στιγμή της γέννησής του, μέχρι και το θάνατό του.

Παρούσα σε όλη του τη ζωή η μητέρα του, Αγαρίστη (Μαρία Καβογιάννη), η οποία έχει βλέψεις να δει το γιο της μεγάλο στρατηγό και φυσικά η απόφασή του να παντρευτεί, της χαλάει τα σχέδια. Στην προσπάθειά της να διαλύσει το γάμο αυτό, φτάνει μαζί με τη φίλη της Ευρυνόμη (Νατάσσα Τσακαρισιάνου) μέχρι το μαντείο των Δελφών για να πάρει χρησμό από την Πυθία (Μίρκα Παπακωνσταντίνου).

Το τέλος όμως του γάμου αυτού, βρίσκει τον Περικλή στην αγκαλιά της γνωστής εταίρας Ασπασίας. Όλα αυτά, ανάμεσα στα πιο μεγάλα γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του «χρυσού αιώνα».

Η παραγωγή απευθύνθηκε στο Υπουργείο Πολιτισμού και ζήτησε το ναό του Ηφαίστου και την Πνύκα, έτσι ώστε να γίνουν κάποια από τα γυρίσματα σε φυσικούς χώρους και να "μυρίζει" το επεισόδιο Αρχαία Ελλάδα.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στους υπόλοιπους χώρους που είχαν χτιστεί ειδικά για την αρχαία πεθερά και όλοι οι συντελεστές θεωρούσαν ότι για ένα τέτοιο εγχείρημα που γίνεται πρώτη φορά στην Ελλάδα, η έγκριση για τα δύο μνημεία δε θα αργούσε να έρθει. Η απάντηση ήρθε από την εφορία αρχαιοτήτων, η οποία ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να δώσει την πολυπόθητη άδεια, με τη αιτιολογία ότι τους αρχαιολογικούς χώρους τους δίνουν αποκλειστικά σε ταινίες ή ντοκιμαντέρ ιστορικού ή αρχαιολογικού περιεχόμενου.

Το θέμα που δημιουργείται είναι με την άδεια που οι υπέυθυνοι έδωσαν στην τελευταία ταινία της Νίας Βαρντάλος, για την οποία έγιναν κανονικότατα τα γυρίσματα στους αρχαιολογικούς χώρους, ενώ παρεμπιπτόντως, το σενάριό της, έβγαζε τους Έλληνες άξεστους και τεμπέληδες.

Εν αναμονή λοιπόν για το αποτέλεσμα, στις 13 Οκτώβρη που έχει προγραμματιστεί να προβληθεί το πρώτο επεισόδιο των «επτά θανάσιμων πεθερών», με μαύρο πλάνο στις εν λόγω σκηνές, τις οποίες το ίδιο το κράτος δεν επέτρεψε να γυριστούν.

www.stifora.gr

Κινδυνεύει με αυτόφωρο ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη ο οποίος κατηγορείται και έχει μηνυθεί από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για συκοφαντικά κείμενα του, στο blog fimotro τα οποία ο Μάκης χρεώνει στον παρουσιαστή του ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ του ΕXTRA3 .

Ο Γιάννης Παπαγιάννης με τον οποίο επικοινώνησε η ηλεκτρονική μας εφημερίδα stifora.gr παρουσιάστηκε σήμερα μαζί με τους δικηγόρους του στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο το οποίο πήρε αναβολή για αύριο. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δεν ήταν στο δικαστήριο αλλά εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο κ. Ραγκούση.

Ο επί χρόνια δικηγόρος και στενός φίλος του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου Γιώργος Αγιοστρατίτης δεν ήταν στο δικαστήριο γεγονός που σχολιάστηκε. Ο Γιάννης Παπαγιάννης που αρνείται ότι έχει γράψει κείμενο συκοφαντικό για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο παρουσιάστηκε κανονικά και μάλιστα έκανε και μήνυση εναντίον του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για ανάρτηση που έγινε χθες από την ηλεκτρονική εφημερίδα του Μάκη zougla.gr.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ www.stifora.gr

Μπορεί ο Ολυμπιακός να λύγισε, αλλά η AGB έφτασε μέχρι 51,5%

Ο Αντώνης Νικοπολίδης, αναμφισβήτητα έκανε το παιχνίδι της ζωής του, όπως δήλωσε, έστω και αν έχασε η ομάδα του Ολυμπιακού, από την πολύ καλύτερη Άρσεναλ. Το ενδιαφέρον όμως των θεατών ήταν πολύ μεγάλο, όπως σε κάθε παιχνίδι της ομάδας του Πειραιά. Χθες έκανε 45,5%

ΕΑΝ ΣΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ

Κάποιος χτυπάει το κουδούνι τα μεσάνυχτα μήπως είναι το ειδικό σώμα δίωξης των bloggers. Kαι αυτός ο χονδρός κάτι μου θυμίζει, κάτι από τα παλιά. Μήπως είναι το παιδοβούβαλο; Μπα λάθος θα κάνω αυτός μπροστάρης της κάθαρσης; Ας γελάσω πλάκα κάνουν; Και όμως στις μέρες μας κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι μας ΦΙΜΩΝΟΥΝ για να προστατέψουν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας , μπα μάλλον τα φουσκωμένα πορτοφόλια τους κινδυνεύουν, τα πολυτελή αυτοκίνητά τους , οι υπέρμετρες φιλοδοξίες τους και κάπου στο βάθος η υστεροφημία τους. Φταίμε εμείς που αυτοί άλλαξαν; φταίμε εμείς για την ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ τους; φταίμε γιατί δεν γίναμε όπως αυτοί; Μπα δεν θα θέλαμε να τους μοιάσουμε και ας μας λένε ΦΑΣΙΣΤΕΣ , αυτοί οι μεγάλοι "δημοκράτες" που έχουν τα μέσα προσπαθούν να πνίξουν την φωνή μας. Μήπως γράφουμε ψέμματα; Μπα μάλλον χαλάμε τα μεγαπίβολα σχέδιά τους και θα συνεχίσουμε όσο υπάρχετε εσείς στο πλευρό μας. (Συνεχίζετε........)

Σχέση ζωής με την Μαρία Γιαχνάκη κάθε Τετάρτη ένθετο στο Super Star

"Σχέση Ζωής" ,αυτός είναι ο τίτλος της στήλης που επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη κάθε Τετάρτη από τις 15:50 έως 16:30, μέσα από την εκπομπή “Super Star” με τη Χριστίνα Λαμπίρη. Συνεντεύξεις με πρόσωπα μεγάλου δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος από διάφορους χώρους. Ετοιμάζεται ένα φιλμ φλας – μπακ στη ζωή τους και ο καλεσμένος στο στούντιο καλείται να το σχολιάσει. Όμως το ιδιαίτερο σε αυτή τη στήλη είναι ότι η δημοσιογράφος παρουσιάζει μια «κρυφή» πτυχή της ζωής του καλεσμένου της είτε θυμίζοντάς του γεγονότα, είτε φέρνοντάς τον σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν του. Αύριο (Τετάρτη 30/9) στο στούντιο φιλοξενείται ο τραγουδιστής Πασχάλης και έχει ήδη προγραμματιστεί να φιλοξενηθούν η Βάνα Μπάρμπα, ο Κώστας Χαρδαβέλλας, η Λίζα Δουκακάρου, ο Θοδωρής Δρακάκης.

O Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ στο STAR

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Ν.Δ. Κ. Καραμανλής θα δώσει την τελευταία συνέντευξη της προεκλογικής του εκστρατείας στον Αιμίλιο Λιάτσο.

Ο άνκορμαν του Star θα βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου την Παρασκευή 2/10 στις 14:00 για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, απολογισμό του κυβερνητικού έργου και εκτίμηση της τρέχουσας πολιτικής κατάστασης.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...