Αντωνίου: Βλέπουμε Ταυλαρίδη




Στην αποκάλυψη ότι ο Στάθης Ταυλαρίδης βρίσκεται στη μετεγγραφική λίστα του Παναθηναϊκού για τη θέση του κεντρικού αμυντικού προχώρησε με δηλώσεις του στη σημερινή συνάντηση γνωριμίας που είχαν οι ρεπόρτερ της ομάδας με το νέο τεχνικό τμήμα του «τριφυλλιού» ο Κώστας Αντωνίου.

Ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων», μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται οικονομικό θέμα αν βρεθεί ο στόπερ... killer που ψάχνει η ομάδα του, ενώ αποκάλυψε πως απέρριψε πρόταση της Σιένα για τον Λουκά Βύντρα.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Νίκος Νιόπλιας διέψευσε από την πρώτη στιγμή ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση αμυντικού από χώρα της Λατινικής Αμερικής, «καίγοντας» επί της ουσίας την περίπτωση του Παλέτα.

Ο Κώστας Αντωνίου μίλησε...

Για τον Βύντρα: «Μας έγινε μια πρόταση για δανεισμό από την Σιένα του Μαλεζάνι, αλλά εμείς αρνηθήκαμε. Τώρα αν έρθει μια πρόταση για παράδειγμα 2.000.000 ευρώ, τότε θα το σκεφτούμε. Όμως επειδή εμείς έχουμε στόχο το πρωτάθλημα, θα το σκεφτούμε ακόμα περισσότερο για τους βασικούς ποδοσφαιριστές, όπως είναι και ο Λουκάς».

Για τον Σαλπιγγίδη: «Τον αγαπάμε, είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας αρέσει. Έχουμε κάνει την πρότασή μας που είναι ικανοποιητική και αξιοπρεπής, δεν τον πιέζουμε και περιμένουμε την απάντησή του».

Για τους Μάτος και Ντέιβιντ: «Είναι δύο παίκτες που έχουν δοθεί δανεικοί για έναν χρόνο. Αν θα θέλαμε να τους πάρουμε πίσω θα έπρεπε να μπούμε σε διαδικασία συζήτησης με τις ομάδες τους. Ο Ντέιβιντ είναι ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο με έχουν ρωτήσει μάνατζερ πόσο πωλείται. Υπάρχει ρήτρα 2.000.000 ευρώ».

Για τους Κλέιτον, Μάντζιο, Τζιόλη: «Υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται, αλλά είναι μόνο για δανεισμό. Μόνο μία υπήρχε για πώληση, αλλά την αρνήθηκε ο παίκτης. Όσο είναι στο ρόστερ της ομάδας μας θα μπορεί να τους υπολογίζει ο προπονητής, αλλά φυσικά παραμένουν υπό παραχώρηση».

Για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού
: «Σίγουρα μας έχουν γίνει προτάσεις για ποδοσφαιριστές. Σε εμάς αυτή την στιγμή προτεραιότητα είναι να πουλήσουμε τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται για να μειώσουμε και το μέγεθος του ρόστερ. Δεν πρέπει να μπούμε στην νοοτροπία να πάρουμε ποδοσφαιριστή μόνο για να πάρουμε. Θέλουμε να βρούμε έναν κεντρικό αμυντικό που να αρέσει στον προπονητή, να έχει τα στοιχεία που θέλει, να αρέσει και στην ομάδα. Το οικονομικό δεν είναι πρόβλημα. Είναι μια παράμετρος, αλλά αν βρούμε τον παίκτη που θέλουμε και θα είμαστε σίγουροι γι' αυτό, δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Και αυτό γιατί θέλουμε τόσο πολύ το πρωτάθλημα».

Για τον Σκόκο: «Είναι θέμα που έχουν βγάλει οι μάνατζερ. Κανένας δεν έχει έρθει σε εμάς να μας πει τίποτα, δεν υπάρχει θέμα».

Για τον Σαριέγκι: «Είμαστε θετικοί να του ανανεώσουμε το συμβόλαιο, θα πρέπει να τον δει και ο Νιόπλιας, αλλά όπως είπα είμαστε αρχικά θετικοί».

Για το τμήμα σκάουτινγκ: «Εμείς όπως ξέρετε καλά ψάχνουμε συνεχώς παίκτες με το τμήμα που έχουμε στελεχώσει. Είναι ο Κώστας ο Μαυρίδης, ο Ρενέ. Όλοι κάνουν δουλειά. Πάντως, ο Κάιζερ δεν ανήκει πια στο τμήμα. Έχουμε λύσει την συνεργασία μας».

Ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε...

Για τον Σαλπιγγίδη
: «Εγώ δεν έχω πρόβλημα να τον χρησιμοποιώ ακόμα και αν συμφωνήσει με άλλη ομάδα και φύγει το καλοκαίρι. Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα, με την παρουσία του μου δείχνει ότι είναι εδώ. Ο Δημήτρης μιλάει στο γήπεδο, όσο είναι καλός θα παίζει»

Για τους Κλέιτον, Μάντζιο, Τζιόλη: Αφού είναι στο ρόστερ υπολογίζονται. Για παράδειγμα τώρα που θα λείπει ο Σιμάο αν χρειαστεί δεν θα πάρω τον Τζιόλη στην αποστολή; Θα τον πάρω. Το ρόστερ είναι για να το αξιοποιούμε, αλλά φυσικά κριτήριο είναι η προπόνηση και υπάρχει μια ιεραρχία. Για παράδειγμα ο Σισέ είναι ο πρώτος μας επιθετικός. Δεν μπορείς να κάνεις επαναστατικές αλλαγές».

Για τον στόπερ : «Εμείς θέλουμε να έρθει ένας παίκτης έτοιμος. Να έρθει για παράδειγμα την Τετάρτη και να μπορεί να παίξει την Κυριακή. Θέλουμε κάτι το εξαιρετικό. Με αυτή την λογική η αγορά της Λατινικής Αμερικής δεν μπορεί να μας απασχολήσει γιατί εδώ και αρκετό καιρό βρίσκονται σε διακοπές. Ο Παλέτα είναι καλός παίκτης, τον είχα παρακολουθήσει στην Λίβερπουλ, αλλά έχω αμφιβολίες για την ετοιμότητά του. Αν πάντως δεν έρθει στόπερ θα πρέπει να αναζητήσουμε την λύση εκ των έσω και είναι ο Σαριέγκι που δεν τον έχω δει, αλλά και ο Κατσουράνης που μπορεί να παίξει εκεί».

Για τον Σκόκο
: «Είναι καλός παίκτης, αλλά τώρα τι να τον κάνω. Καλούς παίκτες έχει και η Καβάλα και ο Εργοτέλης».

Για την φιλοσοφία του: «Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο. Τον δικό του δρόμο για να φτάσει στο πρωτάθλημα. Εγώ θέλω έναν σταθερό κορμό. Αυτό βοηθάει και τους παίκτες που θα παίζουν σε κάποια παιχνίδια και δεν θα ανήκουν στον κορμό. Νομίζω ότι με τους παίκτες που έχουμε μας ταιριάζει πιο πολύ το 4-3-3. Για τους παίκτες που δεν θα παίζουν είμαι υπέρ του να τους μιλάς. Να τους εξηγείς γιατί δεν είναι βασικοί. Πρέπει να τα έχεις καλά με όλους».

Για την ομάδα του: « Από την πρώτη μέρα που ήρθα είδα ότι υπάρχει διάθεση. Ενθουσιασμός στα παιδιά για να πετύχουν τον στόχο τους. Αυτή η διάθεση είναι πολύ σημαντική και πρέπει να την κρατήσουμε μέχρι το τέλος».

Για τον Νίνη
: «Εγώ όταν ήμουν μικρός δεν ήθελα τόσο πολύ να παίζω στον άξονα. Εκεί μαζεύονται πολλοί παίκτες. Προτιμούσα γραμμή γιατί θα είχα απέναντι μου μόνο τον αντίπαλο μπακ. Εγώ τον Σωτήρη κοιτάζοντας το μέλλον τον βλέπω να καθιερώνεται στον άξονα. Πρέπει όμως να σκοράρει περισσότερο και να παίρνει πιο πολλές πρωτοβουλίες».

Για τον Σεϊταρίδη
: «Σαφώς και δεν είναι ακόμα στην κατάσταση που θέλουμε. Θα μείνει έξω για 2-3 εβδομάδες ακόμα. Αν αναλογιστούμε και το γεγονός ότι θέλει ακόμα 2 εβδομάδες για να είναι έτοιμος 100% πλέον καταλαβαίνεται ότι πάει πίσω. Έχουμε τον Βύντρα και τον Γκάμπριελ σε αυτή τη θέση. Υπολογίζω και τον Μαρίνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...