Χριστούγεννα στο σπίτι… οικογενειακά

Στην Αθήνα περνούν τις γιορτές ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, αφού ο τραγουδιστής εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, όπου γίνεται χαμός!
Ο Σάκης, η Κάτια και η μικρή Αναστασία στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο νωρίς νωρίς και η διαδικασία ήταν υπέροχη, καθώς η οικογένεια Ρουβά στόλισε μαζί το δέντρο για πρώτη φορά και φυσικά ο τραγουδιστής τα κατέγραψε όλα στην κάμερα, αφού είναι συνεχώς με τη μικρή του κάμερα και τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι.

Οι γονείς της Κάτιας Ζυγούλη ήρθαν από την Θεσσαλονίκη και πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα. Η Αναστασία έχει μεγάλη αδυναμία στη γιαγιά και τον παππού, μαγείρεψαν όλοι μαζί χριστουγεννιάτικα εδέσματα και πέρασαν τις γιορτές οικογενειακά.

Ο Σάκης τα βράδια αναγκαζόταν να φύγει από το σπίτι του στο Νέο Βουτζά και να πάει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, την επόμενη ημέρα, όμως, ξυπνούσε νωρίς, προκειμένου να μπορεί να περάσει πολλές ώρες με τη μικρή του κόρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...