Κουμπάρος ο Μάντζιος

Παίκτης της Ανόρθωσης είναι και τυπικά ο επιθετικός του Τριφυλλιού που θα πάει στην Κύπρο με τη μορφή δανεισμού ως τον Ιούνιο με την ομάδα της Αμμοχώστου να έχει οψιόν αγοράς.

Κουμπάρος ο ΜάντζιοςΟ Βαγγέλης Μάντζιος θα πάρει 250.000 ευρώ μέχρι το καλοκαίρι ενώ στο συμβόλαιό του υπάρχει και πριμ ύψους 100.000 ευρώ σε περίπτωση κατάκτησης του Πρωταθλήματος.

Σε ότι αφορά την οψιόν αυτή ανέρχεται περίπου στο 1.000.000 ευρώ με την ομάδα της Αμμοχώστου να έχει το δικαίωμα να την ενεργοποιήσει.

Παράλληλα στη συμφωνία με τον 27χρονο ποδοσφαιριστή προβλέπονται ετήσιες απολαβές ύψους 800.000 ευρώ και συμβόλαιο διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2013.

Εκτός από τα προαναφερθέντα ο Βαγγέλης Μάντζιος θα έχει το δικό του πολυτελές σπίτι καθώς και αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του.

Την ολοκλήρωση της μεταγραφής ανακοίνωσε η πράσινη ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με την Ανόρθωση Αμμοχώστου για την μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μάντζιου με τη μορφή δανεισμού μέχρι τον Ιούνιο του 2010, με την κυπριακή ομάδα να διατηρεί option αγοράς».
http://prasinanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...