Γυμνοί για καλό σκοπό σύμφωνα με την zougla.gr





ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Η αφρόκρεμα της ελληνικής show biz και μάλιστα «γυμνή» θα συναντηθεί στο γύρισμα του νέου video clip των Onirama για καλό σκοπό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της zougla.gr, γνωστές προσωπικότητες από το χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου, θα συμμετάσχουν σε «γυμνή» φωτογράφιση για λογαριασμό εβδομαδιαίου life style περιοδικού ευρείας κυκλοφορίας, το οποίο την επόμενη εβδομάδα και εν όψει της 1ης Δεκεμβρίου, θα κυκλοφορήσει με σχετικό ένθετο αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.

Ταυτόχρονα με τη φωτογράφηση θα γίνουν και τα γυρίσματα για το νέο video clip των Onirama, το οποίο θα δοθεί με το περιοδικό.

Πολλοί είναι αυτοί που θα λάβουν μέρος στη φωτογράφηση και το video clip, ανάμεσά τους οι Κώστας Βουτσάς, Κάτια Δανδουλάκη, Τατιάνα Στεφανίδου, Ναταλία Γερμανού, Ελεονόρα Μελέτη, Νίκος Παπαδάκης και λοιποί από το πρωινό του MEGA, Ζέτα Δούκα και βέβαια η σύζυγος του τραγουδιστή των ONIRAMA Θοδωρή Μαραντίνη, Σίσσυ Χρηστίδου.

Το τραγούδι λέγεται «Οι φόβοι του Πρίγκιπα» και η σκηνοθεσία του video clip έχει ανατεθεί στον Κώστα Καπετανίδη.

Δείτε το video clip των Onirama «Κλεψύδρα»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...