"ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ"ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ VETO


Σύμφωνα με πληροφορίες του blog μας την έντονη δυσαρέσκεια του για τις πωλήσεις του πρώτου φύλλου της νέας του εφημερίδας VETO έκανε γνωστή ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στους στενούς του συνεργάτες, Λάλα, Μουλίνο, Ζαγοριανίτη.


Έδωσαν μάλιστα υπόσχεση ότι το επόμενο φύλλο θα έχει λιγότερες ατέλειες και θα είναι πιο κοντά σε αυτό που σχεδίαζαν εδώ και μήνες για να παρουσιάσουν. Ο Μάκης ήταν ψύχραιμος αλλά τόνισε ότι δεν θα ανεχθεί άλλες ήττες χωρίς προσπάθεια. Παραδέχθηκε στην ουσία ότι το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ήταν πλουσιότερο σε ύλη και με περισσότερα θέματα και ρεπορτάζ. Θεωρούμε ότι πολύ σύντομα θα έχουμε αλλαγές σε πολλά πόστα στην εφημερίδα αφού είναι αδιανόητο για τον Μάκη η λέξη δεύτερος. Εμείς έτσι που είδαμε το VETO εάν δεν γίνουν αλλαγές θα πάει για τρίτο-τέταρτο .Η άμεση αντίδραση του Μάκη δείχνει ότι δεν θα αφήσει να τον "εξευτελίσουν" ξανά με ρεπορτάζ αδύναμα που δεν έχουν καμιά θέση στην εφημερίδα του Μάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...