THN NTOΡΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΣΑΜΑΡΑ!!!!




Η Νέα Δημοκρατία έχει περισσότερες πιθανότητες να διατηρήσει την ενότητά της με αρχηγό την Ντόρα Μπακογιάννη, παρά με τον Αντώνη Σαμαρά.

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Real FM... κλείνοντας το μάτι στην πρώην υπουργό Εξωτερικών.

«Αν βγει η κα Ντόρα, η πιθανότητα η ΝΔ να μείνει ενωμένη βρίσκω ότι είναι 51% από το να μείνει ενωμένη με τον κ. Σαμαρά. Άξιοι και οι δύο. Δεν χωράει καμία αμφιβολία», σημείωσε με νόημα.

Και πρόσθεσε: «Εγώ -ξεκαθάρισε- μιλάω για τη ΝΔ. Πιστεύω ότι η κα Μπακογιάννη το κόμμα της μπορεί να το κρατήσει. Ο κ. Σαμαράς πιστεύω ότι δεν θα μπορέσει να κρατήσει την κα Μπακογιάννη... Η οικογένεια Μητσοτάκη δεν έχει πάψει να βλέπει τον Σαμαρά ως προδότη».

«Επομένως, την επόμενη μέρα πώς η κα Μπακογιάννη θα μπορεί να στεγαστεί υπό τον Σαμαρά κι ούτε καν σε δεύτερη θέση την οποία ήρθε και κάλυψε ο κ. Αβραμόπουλος;», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Σχολιάζοντας την κούρσα διαδοχής στη ΝΔ, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστήριξε ότι παίζουν το παιχνίδι του ΠΑΣΟΚ: «Βλέπω και σκοτώνονται, βλέπω ότι δημιουργούνται ρήγματα, βλέπω ότι δουλεύουν και τα δύο μετερίζια για διάσπαση. Λυπάμαι. Πιστεύω ότι η όλη διαδικασία και η απόφασή τους να τραβήξει σε χρόνο αυτή η κατάσταση μόνο βλαπτική θα είναι για τη ΝΔ... Πιστεύω ότι παίζουν το παιχνίδι του ΠΑΣΟΚ, του δίνουν χώρο να αναπτύξει στην εκκίνηση ταχύτητα που δεν έπρεπε να του αφήσουν».

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να κάνει κριτική στο κυβερνών κόμμα, αλλά και στη ΝΔ, η οποία δεν ασκεί αντιπολίτευση: «το ΠΑΣΟΚ έχει έρθει με προοπτική τουλάχιστον οκταετίας. Άρα, πρέπει να βρούμε με ποιον τρόπο θα μπορέσουμε να επιταχύνουμε τις διαδικασίες απωθήσεως του ΠΑΣΟΚ. Άρα, εμείς θέλουμε έναν ηγέτη στο μεγάλο κόμμα, στο διπλανό κόμμα, ισχυρό, που να μπορεί να μιλάει, να έχει μυαλό, να μπορούμε να συνεννοηθούμε και να μην είναι αγκυροβολημένος στις ακρότητες του κ. Καραμανλή. Πρέπει να πολεμήσουμε το ΠΑΣΟΚ. Το έχουμε αφήσει και κάνει περίπατο τώρα στην εκκίνηση».
ΣΗΜΕΊΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ: Επομένως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης προτιμάει την Ντόρα για την αρχηγία του κόμματος γιατί μετά άμα τελικά εκλεγεί ο Σαμαράς δεν θα του μείνει κανείς παρά μόνο ο Βαϊτσης Αποστολάτος και ο Αηβαλιώτης!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...