TEΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΡΑΦΕΙ Η GAZZETTA.GR

Τέλος καλό, όλα καλά! Το εμπόδιο που είχε δημιουργηθεί αναφορικά με τα επιπλέον χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ που θα αναλάμβανε η πλευρά Κοζώνη ξεπεράστηκε και η αντίστροφη μέτρηση για την είσοδο του ομογενούς επιχειρηματία έχει ήδη αρχίσει και επίσημα! Η παρέμβαση του Νίκου Νοτιά ήταν αυτή που έλαβε τέλος στο σίριαλ των τελευταίων ωρών και πλέον αυτό που απομένει είναι να υπογραφεί το προσύμφωνο, κάτι που θα γίνει πιθανότατα την Τετάρτη.

Νωρίτερα, ο Νίκος Θανόπουλος είχε ενημερώσει τους εκπροσώπους του ομογενούς επιχειρηματία αναφορικά με την ύπαρξη επιπλέον χρέους 4 εκ. ευρώ, βάζοντας σε... κίνδυνο την συμφωνία. Τα 4 εκ. ευρώ αφορούν την εταιρεία Empire 1924 που έχει αναλάβει την εμπορική εκμετάλλευση του ονόματος της ΑΕΚ. Αν συνυπολογίσουμε και τα άλλα 3,8 εκ. ευρώ που οφείλονται στην εφορία, τότε η πλευρά Κοζώνη λαμβάνει ένα επιπλέον χρέος περίπου 8 εκ. ευρώ, το οποίο δεν ήταν γνωστό στις συζητήσεις που είχαν γίνει πριν λίγο καιρό στις ΗΠΑ.
Η εξέλιξη αυτή παραλίγο να χαλάσει την συμφωνία, καθώς οι εκπρόσωποι του Μπομπ Κοζώνη δεν... χάρηκαν από τα νέα δεδομένα. Άλλα χρέη του παρουσιάστηκαν πριν εβδομάδες, άλλα τώρα. Ωστόσο, η παρέμβαση του Νίκου Νοτιά ήταν καταλυτική και έτσι οι δύο πλευρές συμφώνησαν προφορικά και αυτό που απομένει είναι να καθαρογραφούν οι νέοι όροι και να υπογραφεί το προσύμφωνο, κάτι που πιθανότατα θα γίνει την Τετάρτη στο Λονδίνο.


Παναγιώτης Τσιάκαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...