ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ SITE NEWSTIME ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ


Ανεβαίνει το newstime.gr στην ALEXA στην 357 θέση είναι πλέον και οι συντελεστές του λένε ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα είναι κάτω από τα 280. Για να δούμε πάντως περνάει με χαρακτηριστική άνεση το "αποκαλυπτικό" site stifora που βρίσκετε πλέον στην 369 θέση του σχετικού πίνακα κατάταξης.


Όσο για το νέο site του Νίκου Ευαγγελάτου εάν συνεχίσει να έχει τόσους επισκέπτες πάει να κάνει την έκπληξη. Μετά το τρίμηνο το βλέπουμε μέσα στα πρώτα 150 site στην πατρίδα μας. Και να σκεφτεί κανείς ότι όλοι τον είχαν τελειωμένο. Εάν κάνετε μια βόλτα στο διαδίκτυο εκτός από το troktiko όλοι οι υπόλοιποι bloggers του τα χώνουν κανονικότατα. Αυτός δε που του τα χώνει καθημερινά είναι το blog fimotro.Όλο και κάτι βρίσκει για να του τα χώσει. Μια τα χαμηλά νούμερα του δελτίου, μια τις εκπομπές της Τατιάνας γενικά τον έχει άχτι θα λέγαμε εμείς. Μας ρωτάτε εμάς ποιον έχουμε άχτι; Μα εμείς είπαμε δεν έχουμε εμμονές άμα κάτι δεν μας πάει το γράφουμε αλλά όχι συνέχεια για τα ίδια πρόσωπα. Λέτε για αυτό δεν πάμε καλά; Ίσως αφού δεν βλέπουμε να μπαίνουμε ούτε στα πρώτα 1000 site στην χώρα μας. Καλύτερα να μην το ανοίγαμε το ρημάδι μας έφαγε ο ανταγωνισμός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...